@screech
- 1999
Juli 2026
Mooie plek en rustig. Alle voorzieningen aanwezig. De kathedraal is een aanrader. Nu tot oktober 2026 is de kathedraal , kloostergang en binnentuin, hotel de ville en nog 2 plekken erg leuk verlicht. Een aanrader
leuke rustige plek, zeer aardige mensen. elektra 3A aanwezig. je kan water tanken, verder GEEN voorzieningen. Ook geen container. Plek is bij een wijnboer achter het hek, mocht de plek vol zijn kan je tijdens openingstijden tussen vragen voor een alternatieve plek.
Een mooie plek. Gescheiden plaatsen. Je staat naast een restaurant achter een poort. Geweldige ontvangst. Niets is verplicht. Het restaurant is op maandag en dinsdag gesloten. Douche en toilet aanwezig. Ook chemische lozing. Of je water kan tappen weet ik niet, hadden wij niet nodig. Mooie omgeving om te fietsen.
Een foto toegevoegd aan een locatie · 3 maanden geleden

Let op, reserveren. Op de kruising het gravel pad op bij bordje Lac de Podensac. Dan krijg je na betaling de code van de poort. In eerste instantie denk je dat je niet goed zit. Na inschrijving bij de aller aardigste beheerders krij je een plek aangewezen. Wij mochten aan het meer staan. Er was een houten terras voor ons alleen zodat je heerlijk relaxed kan hangen en zelfs je hengel kan uitgooien. Een super mooie plek. Geen voorzieninge
Pracht plek. Onder de bomen. De tijden van 20:00-9:00 houdt in dat je er mag slapen. De rest van de dag kan je gewoon geparkeerd staan. Naar een grote camping. Je kan een dag kaart bij de camping halen voor het zwembad.
Geweldig mooie plek. Gratis water en gratis lozen. Elektra moet je een munt voor halen bij de vvv in dorp
Juni 2026
nette plek. 1 stroompunt op de sanizuil. Klein parkje met speeltuin om de hoek. Carrefour op ongeveer 400m en daarbij de bekende pizza machine
Mooie plek. Je loopt zo de mooie stad binnen. Denk eraan.... Er zijn 4 stroom punten op 1 paal links van de slagboom, zijn normaal Allemaal bezet. Bij inchecken dus eerst kijken of je kan prikken voor je stroom (€3,-) accepteert. Volgend jaar wordt dit uitgebreid naar elke plek met stroom wordt gezegd.
Staat niet goed aangegeven, in de straat bij het Groene Bord met Domaine Bachert moet je zijn. geweldige plek, inderdaad tussen de druiven bomen, achter de boerderij. Je kan hier niet lozen. Maar douche en toilet zijn aanwezig. Ze hebben eigen wijnen te koop in de b&b.