@sea200
- 2023
Deze camping is niks mis mee. de paden tussen de velden zijn nu geasfalteerd De staplekken hobbelig zijn royaal en ik had geen blokken nodig om te levelen.
Geen idee over hoe de camping is. Vandaag maandag 6 april gesloten. Volgens Camper Contact app open. Gelukkig die in Cepoy wel open.
Eigenlijk wel heel tevreden. Als je aan de straatzijde staat heb je volop zon. Verder kan je legen en water innemen. De prijs ligt op 8 euro per dag, laag seizoen, en er werd soms 2x per dag gecontroleerd. ALLEEN de ingang. Die is zeer steil en kort. Het wegdek toont de sporen. En anders jouw camper wel. Dus heel rustig inrijden.
Maximale verblijfsduur is 48 uur. Bij overschrijding worden er boetes opgelegd volgens de klanten ondersteuning.
die campertxl is een grote zeur. prima camping, niet duur vriendelijke ontvangst en leuke koffie bar etc.
Misschien wel vermeldenswaardig dat er dinsdag ochtend een markt is, dus wel voor zeven uur wegwezen. Verder inderdaad een prima plek.
Let op volg niet de navigatie. Rij gewoon door tot het einde van het dorp en ga dan rechts af. Bewijzering volgt. De eerste afslag is een zandweg nl.
Goed en druk bezocht service punt. Geen specifieke plekken voor campers, maar je mag er ook overnachten. Wij stonden alleen. Wat rij geluiden van de weg, maar mooie plek als tussenstop.