@searchdark

Ja
2022

Een locatie beoordeeld9 maanden geleden

Gezellige camperplaats met alle faciliteiten. Douche en toilet zijn zeer proper. Er is ook mogelijkheid om te BBQ'en. Om 9u00 komt de bakker langs. Achter de CP ligt de rivier Esla waar het leuk wandelen is met (of zonder) hond. Dikke pluim voor de super vriendelijke eigenaren.

Een locatie beoordeeld10 maanden geleden

Inderdaad een pittoresk plaatsje waar de fietsroute Ecopista do Dão langs loopt (30 km naar Viseu). Leuk eettentje met heerlijke snacks en pannenkoeken. Wel vreemd dat niemand melding maakt van de krijsende papegaaien (meerdere) in de huizen recht tegenover. Het hels kabaal deed ons verkassen naar een andere plaats (vandaar 2*). Druk in het weekend.

Een locatie beoordeeld10 maanden geleden

3 sterren voor de nabijheid van de historische stad. 0 sterren voor de parking met héél veel zwerfvuil. Troosteloze boel.

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

Ik heb de vraag gesteld aan de politie van Toledo en volgend antwoord gekregen : Je mag parkeren met je camper (en erin overnachten) maar niet kamperen m.a.w. geen stoelen, tafel, luifel uitzetten. Er staat GEEN bord 'verboden voor campers' bij de toegang ; wel het bord 'no acampar' (kamperen). Ik weet niet waar Fryskeman44 zijn informatie vandaan haalt. Voldoende plaats als na 19 uur arriveert.

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

Ik kan mij volledig vinden bij de vorige review. Daarom slechts 2**. Ondertussen 20€/nacht.

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

Ruime plaatsen, goed en proper sanitair. Leuk slapen met het geluid van de zee op de achtergrond. De alom geprezen eigenaar hebben wij niet als vriendelijk ervaren ; eerder als patriarchaal en boers.