@senajoe
- 2024
mooie plek aan een meer, ook gebruikt door locals. Savonds wat vage auto's, verder rustig geweest.
Perfect geregeld !
Mooie plek vlak boven de drukke stad Drammen. Aan 2 zijdes van het meer is een parkeerplaats, wij zijn verplaatst naar de kleinere omdat daar niemand stond. Er is een openbaar toilet en afvalbak beschikbaar. Leuke wandeling rond het meer!
Mooie rustige camping met veel diverse plekken voor campers op verschillende velden. Gelegen net even van de grote weg, waardoor rustig! alleen het geluid van de rivier op de achtergrond. (Nederlandse) Eigenaar erg vriendelijk, aan te bevelen hier! faciliteiten in orde, loos en vulplaats aanwezig.
Erg vriendelijke ontvangst! leuke en mooie kleinschalige camping, waar je ook diverse hutten kunt huren. Alles ziet er verzorgd en keurig uit! Er is geen mogelijkheid om grijs water te lozen. Voor het chemisch toilet en water vullen zijn wel voorzieningen. 350 nok incl stroom.
mooie plek midden in de bossen. inderdaad de P is prima, maar voor en na de P ook mooie plekken voor een camper!
Locatie net langs de snelweg en treinspoor, hierdoor wel geluidruchtig. verder prima voor een overnachting, stroom en water aanwezig, aan de voorzijde uitzicht op een meer.
Sitecode: 20059
Top plek, mooi in natuurgebied maar toch alle luxe, keurig schoon sanitair en voorzieningen goed in orde. Aanmelden bij receptie en zelf een plekje uitzoeken.