@sennadehond
Vriendelijke gastheren. We konden zonder reserveren de camper kwijt op een mooie plek. Een 'standaard' CP, maar dan met leuke extra's: verse broodjes en gelegenheid om ingeblikt eten te kopen. Als gastheren aanwezig zijn, ook wijn en bier te koop. Geen hinderlijk last gehad van de treinen. Wij raden deze plek zeker aan!
Aankomst zonder reservering was vriendelijk en we werden persoonlijk naar onze plek begeleid. Hoofdsanitairgebouw schoon en mooi, de bijgebouwtjes onfris. Helaas wel wat geluidsoverlast van de drukke doorgaande weg. Verder is de ligging erg mooi; aan de Bodensee en op loopafstand van een leuk dorpje met goede eetgelegenheden.
Erg prijzig voor een camper, 2 volwassenen en een hond. Met mini camper goed te manoeuvreren over de camping, maar met aanhanger of grotere camper, is het erg krap. Plaatsen staan hutjemutje en kriskras. Toegang tot het heerlijk verkoelende meer. Makkelijke broodjesservice. Schoon en fijn sanitair.
Absuut 5 sterren waard. Beste CP tot noch toe. Water, stroom en lozen inclusief. Mega schoon en net sanitair. Makkelijk toegang tot het meer, mooie omgeving. Gezellige Biergarten, goed restaurant en een campingwinkeltje. De hond wordt er ook vriendelijk verwelkomd. Het is het geld waard, ook voor enkel 1 overnachting.
1 nacht gestaan. Veel mieren die overal heen kruipen. Achter een slagboom en op verlicht terrein geeft een veilig gevoel. Met daktent is het lastiger slapen met het verkeersgeluid, maar wat verwacht je anders aan de doorgaande weg.
Vriendelijk en behulpzaam ontvangst van de gastheer. Mooie plek en wat is het hier lekker rustig. Dikke aanrader!
Niet kunnen vinden. Staat nergens wat aangegeven. We twijfelen of dit nog wel bestaat. Jammer, want de omgeving is mooi en rustig.
Absoluut een mooie plek met rechte grasondergrond. Twee nachten gestaan. Eerste nacht minimaal last gehad van de treinen, maar de tweede nacht was echt niet prettig; elke minuut een goederentrein.
Geen moderne camping, maar alles schoon en werkend. Ideaal om even te genieten van wat meer luxe zoals een douche, wasmachine en pils op het terrasje tijdens de camper road trip. Aardig personeel, kunnen ook Engels spreken.