@sergio-06
deze plaats is gesloten, het gebied bestaat niet meer
veel te duur we kenden dit gebied op de 5e toen 10e vandaag bijna 20e het zou nodig zijn voor de gekozen functionarissen van deze gemeente om terug te komen naar de aarde geen elektriciteit voor zo'n prijs Ik zal niet terugkomen.
geweldige plek erg rustig met diensten en restaurant heerlijk en redelijk in prijs.
geweldige plek wandelingen te voet fietspaden het restaurant is zeer redelijk redelijke prijs diensten 3 euro zullen we terugkomen.
alles was compleet maar 50 meter verder is er een andere plek waar de politie de camping tolereert omdat we daar 2 nachten verbleven in de buurt van de zee, het is een super groot fietspad en een fantastische wandeling in de avond rond 16:00 de vissersboten komen terug in de haven van benicarlo.
eenvoudige plek voor een nacht te druk ze legen de cassettes in mangaten geen drinkwater het is geen CC-gebied.
het is goed om de cape te bezoeken, we brachten hier een nacht in de avondauto heel laat door en in de ochtend om 07:00 uur sloegen de deuren dicht, het lawaai is intens door nadelen nacht veilig.
we hebben hier zonder problemen de nacht doorgebracht de site is leuk mooi wandeling fietspad geen diensten.
plaats geweldig restaurant zeer goede keuken door nadelen plaatsen met uitzicht op zee zijn genomen. prima voor een nacht.
we brachten de nacht van 08/01 rustige plek door die de nationale politie passeerde zonder iets te zeggen dat we 4 campers waren.
Super gebied, je kunt de oude stad bezoeken, wat erg gastvrij is, een heel mooi fietspad bij de uitgang van de zeer rustige omgeving voor een gebied naast de stad, geen zorgen voor agressie ondanks HLM, daarna hebben we 2 doorgebracht nachten hier zullen we terugkomen.
We bleven een nacht, we konden genieten van een heerlijke maaltijd met goede wijn, we genoten van het zwembad. Met elektriciteit voor een zeer redelijke prijs, niet duurder dan een klassiek restaurant met veel meer gerechten, waar het gaat ons geld verdienen. Sergio.
geweldige educatieve boerderij met natuurlijke producten in kortsluiting natuurliefhebbers komt prima. geniaal
super rustig gebied alle winkels in het dorp bravo aan de gemeente Ik zal handelaren laten werken door te winkelen om hen te bedanken het zou moeten zijn dat veel gemeenten in Frankrijk zich laten inspireren door dit modelwoning.
Geweldige plek bij het strand, kustpaden, mooie uitzichten, geweldige plek, om aan te bevelen, dank aan de gemeente. Bravo en grote dank.
Sitecode: 19867
Super stille camperplaats, dank aan de gemeente
Leuk stadje, aangename camperplaats, dank aan de gemeente
geweldige plek om de nacht door te brengen, dankzij de gemeente.
Sitecode: 61970
hartelijk welkom het vlees en de kaas zijn heerlijk, de geweldige omgeving waar je van dieren en de natuur moet houden. Gefeliciteerd en bedankt.
Zeer mooie omgeving, leuk dorpje met allellerlei winkels, slagerijen, bakker, supermarkt, bar, restaurant. Zeer rustig 's nachts.
Geweldige rustige plek.
Rustige omgeving, 's nachts. Lawaaierig overdag en ‘s ochtends, gratis service dankzij de gemeente.
Perfect, altijd open in de winter, felicitaties aan de stad voor de redelijke prijs voor deze regio. Fantastisch.
Het is een gemengde zonder services, enkele voertuig vertrekken 's nachts, mooie dorpje, prachtige plek.