@seve
- 1989
lieve David en Gine wat hebben we het getroffen zo gezellig was het bij jullie wat was ik blij dat je ons zo gastvrij hebt ontvangen we hebben heerlijk genoten en lekker. bij gekomen en zo lief lekker de was gedaan het ruikt heerlijk nog heel hartelijk bedankt en zo mooi hoe jullie alles voor elkaar gemaakt hebben en nog rustig aan verder gaan met bouwen wat een aanrader voor elke camperaar hoor zo gastvrij liefs Sevé en Trudie
ook Engels ?
Goede plek met gratis wifi. ‘s Nachts ook rustig.
Goede mixparking maar weinig andere auto’s, dus genoeg ruimte , op de aangeven plaatsen geen satelliet ontvangst door bomen ,wel stroom en afvoer aanwezig , leuk stadje .
Heerlijk gestaan! Onder de boompjes met wat schaduw. Uniek doordat er veel bootjes voorbij varen wat een leuk schouwspel geeft, maar toch kun je er lekker zwemmen, veel strandjes. Helaas voor onze jeugd die mee was functioneerde de wifi erg slecht. De omgeving en het eten bij de bistro en spar op fietsafstand maakte het toch tot een plek waar we graag nog eens naartoe terug zullen gaan.
Mooie cp met alles gratis aanwezig , behalve stroom , met een heel mooi uitzicht , en met de e bike goed te doen naar de mooie stad en kerk , weinig last van verkeerslawaai .
Een goede cp bij de Ikea genoeg ruimte , en goede plek voor gratis water en afvoer , internet binnen bij Ikea , en de stad te bezoeken 👍
Goede plaats met goede voorzieningen zelfs internet , alleen de toiletafvoer was verstopt, jammer, kom nog wel eens terug !
Heerlijk rustige plek midden in de natuur. De stad vonden wij wandelend iets te ver, ongeveer een half uur. Met de fiets ben je er zo. Ook erg leuk met kinderen is het nabijgelegen museum en de dierentuin. We waren hier tussen kerst en oud-en-nieuw en komen zeker nog eens terug.
Een mixparking bij zwembad , wel rustig, ook naast de coop , vlak bij de stad .
Het is een mixparking bij een voetbalstadion , er is water en afvoer , geen gezellige plek om te staan , dat wij er kwamen stond er niks , zijn door gereden .
Een goede nette plaats zoals cp bedoeld is , okt geen kosten , wel voor elec 2 euro , met ook wc en douche
Op doodlopende weg naar camping, met een parkeermeter voor 6 euro, geen vriendelijke cp, niet gebleven.
Mixparking met parkeermeter, 6 euro voor 12 uur, wel vlakbij het strand, wij zijn niet gebleven .
Gewone rustige camperplaats op grasstenen met afvoer, enig verkeerslawaai, ruimte genoeg bij speelplaatsje .
Geweldige plek, mooi natuurgebied met wandelmogelijkheden dichtbij. Er rustig in de avond. De kerk is mooi om te zien. Het restaurant werd druk door de andere camperaars bezocht.
Mooie open cp met alles aanwezig, op loopafstand van het dorp, wel omhoog!
De camperplaats vol met campers van bewoners ? Dus er maar naast gestaan wel rustig voor een nacht , niet voor herhaling vatbaar .
Plaats met een schitterend uitzicht , geen voorzieningen , wel rustig en mooi stadje , wel klimmen met de camper en lopen .
Mooie plek om te staan met alle voorzieningen en gratis electro en picknick tafels, mooi stadje op de rotsen gebouwd , met veel smalle steegjes 👍
Keurige plaats met prachtig uitzicht. De weg ernaar toe was nogal steil, maar het is de moeite waard.
Mix parking , geen voorzieningen , maandag op een deel van parking markt , 400 meter af zeestrand .
Mooie plek om te staan, op de fiets de stad in, dichtbij het mooie centrum. We hebben zelf alles bij de hand 🔝, we komen nog wel eens terug.
Prima plek met jonge kinderen. Veel gras, strandje en wat speeltoestellen. Met Hemelvaart populair, snel vol. Plaatsje zelf stelt niets voor. Maar wel midden in de Eifel!!
Naar het meer kom je slecht (camping met hekken). Als je hier wilt staan voor Phantasialand, kun je beter op de parkeerplaats daar overnachten voor 5 euro. Speciale camperplaatsen direct bij de ingang (Chinatown).
Wel wat honden gehoord maar verder stil en rusitg. Mooie voorzieningen voor kinderen om te spelen.
Prachtige ruime camperplaats , met stroom en water op de plaats , en WC en douche aanwezig , winkel dichtbij !
Mooie rustige plaats, naast een speeltuin , met water en afvoer, dichtbij de stad.
Mooie CP. Ruimte genoeg. Lekker shoppen en campers kijken. Ook WiFi op de plaats. Lozen op het verkoop terrein.
De prijs voor één nacht is 10 euro van 15 uur tot volgende dag 11 uur , mooie camperplek .
Plaats is niet gratis , tussen 8 en 18 uur voor 1.50 euro per uur , dan sta je langs de weg ! Wij zijn doorgereden .
Een gewone parking, wel heel dicht bij de stad, geen voorzieningen, hebben hier wel overnacht, rustig .
Alleen een heel groot parkeerterrein zonder voorzieningen , op loop afstand van het dorp .
Een gewone plek bij een kinderspeelplaats , wel met water en afvoer , ruimte genoeg en vlak terrein, geen schaduw.
Mooi camperplaats met alle voorzieningen en netjes voor elkaar , en gratis , met ook nog een prachtig uitzicht 🔝👍🇮🇹
Mooie rustige plek, met wel hier en daar schaduw, water + afvoer, maar ook aan de rand van een speeltuin, grasveld met banken! Wel wat steil omhoog, naar hier, ook naar het mooie stadje !
Hele mooie plaats, met alles wat je met de camper wenst, gratis stroom, water, genoeg plaats, top locatie !
Mixparking met slagboom, gaat vanzelf open, met camera , bij vertrek, bij de automaat autonummer invoeren en betalen, wel genoeg ruimte maar niet aantrekkelijk om te overnachten , kan wel en je staat in de stad .
30 sept hier geweest, afgesloten ,hier alles verlaten , wel dicht bij het strand .
Mixparking, apart deel voor Campers, dicht bij strand, na 15 sept. hoeft er niet meer betaald te worden, geen voorzieningen.
Een keurige plaats bij een nieuw parkeerterrein bij sportvelden. Vlakbij tram en metro. Een enigszins bijzondere ticketautomaat. Als je ervoor staat en je hebt betaald zit het uitgiftevakje voor tickets verscholen achter een hek. Verder opvallend rustig. Vlakbij winkels en ook een zwembad. We hebben leuk gestaan!
Goede mixparking met wandel mogelijkheden langs rivier, vlakbij een kuuroord , en voor een bad , leuk stadje , ook water en afvoer.
Een rustige plek op een mix-parking. Mooi wandelen langs de rivier naar kuuroord. Water en loosplek. Naast sportvelden.
Mochten niet op het terrein overnachten. We moesten langs de weg staan voor het bedrijf. Niet voor herhaling vatbaar. Als serviceplaats goed.
Sitecode: 20985
Leuke plek. Rustig. Vlakbij het stadje. Water en afvoer aanwezig. Kan ook mooi zitten in het parkje. Geen verkeer.