@shadowhenk
- 2010

P is beperkte hoogte 2,20m dus niet meer voor campers, iets terug rechts is een alternatief langs t kiezelstrandje na de verharde P achter een verbodsbord, beetje baggerig na regen maar goed te doen, Spaanse camperaars zeggen allemaal je mag hier staan zonder problemen, bij zonnig weer 5 sterren waard, je staat c a 15m van de waterlijn af
wij zijn hier 16 december aangekomen en wilden voor 2 nachten blijven maar de diverse voorzieningen waren zo verschrikkelijk slecht. (koude douches ,2amp stroom wifi 0 geen schotel ontvangst, losplaats 👎 , dus 17 dec met gierend banden weer weg, tarief was 16 euro per nacht maar moest 19euro afrekenen omdat we n aanhanger hebben kortom wil je door de Portugese Peter Gillis belazerd worden moet je hier zeker zijn, 1 ster voor t uitzicht.
3. maal langs gereden maar niets kunnen vinden van een toegangsweg ook geen aanwijzing bord of iets dergelijks dus geen wonder dat er geen foto’s en revieuws te zien zijn, de beheerder zou mijns inziens wel wat meer moeite kunnen doen om de plek bereikbaar te maken vandaar 1 ster voor de moeite
wij hebben hier 3 dagen gestaan prima te doen met bus 9016 naar centrum Porto 2,20 euro p p en ons hondje mocht gewoon mee zonder in de reis tas te moeten, terug weg bushalte vinden is wel n puntje ,9016 staat niet op de bordjes dus bij Lidl vestiging in oud pand is de halte terug, de camping is wel aan renovatie toe, echt oud sanitair, en de smalle rijpaden met hoge stoeprand is n minpunt , kon met aanhanger aangekoppeld niet op de plek komen
prachtige nieuwe CP, pas 4 weken open, met alle voorzieningen die je nodig hebt , beheerder is super behulpzaam en doet t gewoon met vertaal app, alleen is de locatie via Campercontact moeilijk te vinden en staat als serviceplaats aangegeven, wij als gebruikers kunnen de gegevens niet aanpassen dus misschien via de beheerders van Campercontact de gegevens aanpassen s.v.p.
Super plekje en betaalbaar voor ons op doorreis naar Portugal, 3 nachten verbleven omdat er slecht weer werd voorspeld, Corinne is een zeer aardige en behulpzame gastvrouw die ook in t Engels kan communiceren helemaal top👍 zo zouden er in Nederland ook veel meer van moeten zijn , alles super schoon en netjes , jammer dat de honing uitverkocht was maar voor de rest niets op aan te merken, thank you Corinne en Didier
inderdaad n mooie Cp met prachtig uitzicht over de stad Bilbao, vooral s avonds , oude stad met mooie gebouwen , een minpunt was bij de bushalte vanuit t centrum mocht opeens onze kleine hond niet mee in de bus, s ochtends heenreis geen probleem maar bij n nog vrij jonge chauffeur op terugrit was t no no no , (wat een hork ), 3 haltes verder gelopen en volgende bus geen probleem, camperaars met n hond kijk uit met o v in Bilbao
wij waren hier 29 tm32 mei , geen Nederlandse eigenaar meer maar Tsjechiësche , spreken nagenoeg geen Engels , maar wel prachtlocatie die wel moeilijk te vinden is, via Pisek kom je bij n te smalle brug dus omrijden via Bechygne kom je op n weggetje van 2m breed met zachte bermen 4 km lang , beetje lef hebben ,betalen alleen cash met cz kronen 2 nachten 17 eu omgerekend douchemunt 1,50 mooi staan aan t water waar bevers langs zwemmen , super,,
ondanks dat er op de cc app stond dat de camping/camperplaats open was kwamen wij voor Jan met de korte achternaam aan , bleek de boel gesloten wegens groot onderhoud , oké moet ook gebeuren maar zou wel vermeld kunnen worden , beetje teleurgesteld dus . misschien een volgende keer beter. casa opa henk
een super leuke locatie met beheerders die heel behulpzaam en mee denkend zijn . wie alle luxe wil moet hier niet zijn maar als je oog hebt voor de natuur en n beetje wil onthaasten is dit de plek . bij t vennetje waan je je alleen op de wereld. paar plaatsen met stroom en de rest zelf voorzienend camperen tussen de fruitbomen . ook een eenvoudig zwembad is aanwezig .wij komen zeker nog is terug.