@sheene
We hebben hier heel fijn gekampeerd, prachtig verzorgd terrein, mooi fiets en wandelgebied, hele aardige eigenaren en een super restaurant ! Enige tip die ik zou willen geven is een upgrade van het huidige sanitair, was keurig schoon, maar ik blijf het echt jammer vinden dat wc, douche en wasbakken in bij elkaar in 1 (koude) stille ruimte zitten. Bij tandenpoetsen zit er zo 50 cm naast je iemand te poepen. Kan beter en zou recht doen aan de rest!
heerlijke stadscamping bij de mooie stad Munchen. sanitair oud maar schoon ! mag zelf een plek zoeken, restaurantje met heerlijke pizza etc, winkeltje voor brood etc, super om dagenlang te fietsen en te wandelen. busje stopt voor de camping richting ubahn. aanrader voor de echte kampeerders👍
prima camping, mooi sanitair, aardige eigenaren, mooi wandel en fietsgebied 👍
prima plek in het centrum van berlijn, sanitair niet ok maar werd aan een sanitair container gewerkt … dat biedt hoop 🥴
hele fijne rustige plaats om te staan. leuke haven. mooi en heel schoon sanitair. aardige eigenaren, heel relaxed. Sloepen en fietsen te huur. Stavoren en supermarkt etc herl dichtbij en geweldig om te fietsen, wandelen etc. Een aanrader.
een supermooi en met liefde verzorgd terrein, mooie plekjen, mooi gelegen om te fietsen. Vind het jammer dat het schone sanitair eigenlijk maar 2 mogelijkheden heeft of douchen of een wasbak voor het raam … met koud water. Ik zou toch proberen om washokjes te maken met een wasbak, warm water en wat privacy.
heerlijke camping, vriendelijk personeel, fijn sanitair en prima restaurant. komen zeker weer 👍
prachtige kleine rustige en super verzorgde camping op een top lokatie met een super uitzicht. vriendelijke eigenaren, relaxed. Super om te wandelen te fietsen, waren blij met ebikes qua klimwerk. Mooi sanitair ! als ik iets mag opmerken dan alleen wc borstels zijn handig en iets van een muziekje in het sanitair gebouw is fijn, is nu superstil waardoor je echt alles van iedereen hoort…. maar was fijn kamperen bij jullie, dank 👍
prima camping in de ardennen, hele aardige eigenaren 👍 prima sanitair en heel schoon, geen wc papier …anno 2022. heel leuk restaurantje met lekker eten en biertjes.
Sitecode: 42050
mooie lokatie, aardige eigenaar. niet al het sanitair was open, beetje jammer net als te hoge spiegel, licht dat uitgaat tijdens douchen. Handhaving hoe de camper moet worden neergezet is er niet waardoor privacy er niet meer was.
Mooie camping, wordt met zorg gerund, vriendelijke eigenaars die zelfs een rondje maken over de camping om te vragen hoe het gaat. Sanitair brandschoon, heerlijke douches. Zou zelf een muziekje/radio op de achtergrond doen in sanitair gebouw geeft iets meer privacy gevoel. prachtige fiets omgeving, restaurantjes vlakbij, de supermarkt etc. Jammer vonden we de nachtelijke grasmaaier, maakt in de stille nacht gewoon te veel lawaai. Dank 👍
Echt mooi en rustig gelegen stadscamping, prachtig fietspad langs de isar, 6.5 km en je staat in het centrum. Broodjes en kleine supermarkt, geldautomaat. Voldoende douches en toiletten, met papier, schoon en spartaans, kan beter maar we hebben ze ook veel slechter gehad. Komen hier vaker !