@sieds1955
- 2022
- Rapido
- 2003
Sitecode: 19705
steel deze maar door, niets aanwezig, jammer dat zulke plekken wel op cv blijven hangen, ook die laatste ster is te veel, maar anders kun je geen review plaatsen
mooie uitvalsbasis voor Teresienstad, jong stel vol goede moed camping over genomen maar huren de camping. hierdoor kunnen ze de boel niet naar wens maken, jammer, want aan hun zal het niet liggen, zeker de moeite waard om te bezoeken
twee nachten gestaan, heerlijk rustig, prachtig plekje waar je ook lekker kunt eten, vriendelijke eigenaars die je ook informatie verstrekken over de omgeving, dit weekend een muziekfestival op de camping,,anders waren we zeker langer gebleven
keurige camping, nieuw sanitair, heerlijke douche, vriendelijke gastvrouw. gewoon alles zoals je het graag zou willen. we zouden een nacht blijven maar hebben er nog een nacht aan toegevoegd
mooi plekje, maar heel krap, stond rechts en kon deur goed openen , anders bijna niet mogelijk. rustige nacht en vlakbij centrum, s morgens even naar de bakker voor broodje en koffie
dit is geen camperplek, ben er geweest en met de eigenaresse gesproken. ze wil er Max 15 personen en bij uitzondering een camper tot 5.5 m. er is geen douche en geen elektriciteit . dit is een rustcamping voor tenten.
mooie kleine camping, heerlijke douches en prima wifi. uitzicht op zee vlakbij haven en wandelroutes. alles aanwezig, prijs 64pond voor twee nachten. alle campings hebben de prijs opgeschroefd dus ook deze. verder een prima plekje
we zijn toch bij de haven gaan staan , wel bij de pub gegeten, mochten daar ook staan, lekker rustig en mooi uitzicht