@sieki_jojo
fantastische plek. mooie grote camperplaatsen met alle faciliteiten. eigen waterkraan en zelfs rioolafvoer. Diversiteit aan verschillende zwembaden die ook toegankelijk zijn voor dagjesmensen. zowel buiten als binnen. glijbanen voor de kids en ook een sauna ruimte voor 16+ ik ben blij dat we hier meerdere dagen zijn gebleven
prachtige locatie!! privéterrein van de eigenaar. sanitair is krap maar wel schoon. wij hebben een scooter gehuurd om de amalfikust te bezoeken. dit is zeker een aanrader. gunstige prijzen
goede camperplaatsen met voldoende schaduw. perfecte plek om de stad te kunnen ontdekken. sanitair is wel een stuk lopen en redelijk primitief maar wel schoon
Net nieuw geopend maar zeer kleine camperplaatsen op een open veld zonder bomen etc dus geen schaduw!! sanitair is al een heel stuk ouder dan de camping en is te weinig voor de aantal plaatsen. eigenaar zorgt wel goed voor zijn gasten en zijn zeer vriendelijk. Ze bieden ook een goedkope pendeldienst aan.
Heerlijke plek om tot rust te komen terwijl je wel naast de grote stad Napoli zit. je staat op het erf van Emilio en familie. zeer gastvrij maar je merkt niet veel van elkaar. Sanitair is goed maar beperkt. Emilio brengt je graag naar de trein en voor een paar euro zit je in Napels of in Pompei. Nog een voordeel, in de avond is het lekker koel omdat je hoger op een berg zit. zeker een aanrader als je Pompei en de Vesuvius wilt bezoeken
volgens de app zou deze camping open zijn, maar toen wij hier aankwamen was hij gesloten (rond 14:00 uur) Al was hij open geweest dan hadden wij hier nog niet gaan staan. alles ziet er slecht uit en is niet onderhouden. We zijn snel door gereden naar de volgende camperplek van Emilio, dit is wel de moeite waard.
mooie plek om te staan. wij staan hier 2 nachten. 1ste nacht kwamen we pas om 22:00 uur aan, we konden niet naar onze plek maar mochten wel op het late aankomst veld staan. hierdoor hadden we wel al alle faciliteiten. Campers staan redelijk dicht op elkaar maar de velden zien er netjes uit. Geen modderpoel
leuk kleinschalig camper plaatsje. rond de 17 plekken op een groot vierkant veldje. zeer schoon sanitair en lekkere douches. ook de home made hamburger zijn een aanrader.
prima plek om te staan als je de stad Trier wilt ontdekken. fietsend ben je er binnen 20 minuten. passysteem werkt makkelijk. let wel op dat je stroom pakt op de paal bijeen groen lampje. Dan kan je hem zelf opwaarderen. als er een rood lampje brandt maar geen stekker in zit, betekend het dat de vorige eigenaar het overige geld niet terug op de kaart heeft laten zetten. je kan dan wel gratis stroom tappen maar niet tussentijds opwaarderen
je kan hierheen komen zonder te reserveren. mooie locatie aan de Neckar met zicht op het water. wc’s zijn gratis maar om te douche moet je muntjes kopen. Het is verouderd maar wel schoon. wij zijn met de fiets naar slot Heidelberg geweest. goede fietsroute