@siemenann
Super mooi uitzicht en een ontzettende vriendelijke eigenaar. Wij waren met onze camper, 2 personen, en betaalden € 20,=. Binnen kon je gebruikmaken van het toilet. Stroom is mogelijk met een haspel en een 220 stekker. Wij hadden geen stroom. Super doorreis plek!
Prima doorreis plek. Alle camperplekken zaten vol, wij hebben de camper aan de zijkant geparkeerd. Hierdoor hadden wij geen stroom. Water tegen betaling. Toilet zit bij een restaurant aan het water. Savonds aangekomen, smorgens weer weg, € 3,40 betaald.
Een hele leuke camping voor meerdere dagen. Wij hadden een camperplaats, 2 personen, met jacuzzi voor 42 euro per nacht. Vriendelijk personeel. Zeer schone sanitair, werd meerdere keren per dag schoongemaakt. Leuk zwembad, ook voor kinderen. Lopend, met de fiets of met het treintje naar het strand. Er zit een bakkertje op de camping en op de camping er naast een supermarkt.
Wij zijn savonds met onze camper aangekomen, 2 personen, zonder vooraf gereserveerd te hebben. Er was nog plek in de vrije zone C, wel zoeken naar een plek. De volgende dag hebben wij nog 6 nachten bijgeboekt in zone C/B (de roze zone). Wij hebben ongeveer 53 euro per nacht betaalt. Mooi zwembad en dicht aan zee. Nette voorzieningen. Vriendelijk personeel.
Het terrein is makkelijk te vinden. Kleine plekken en niet duidelijk wie waar mag staan. Geen ruimte om lekker te zitten onder je luifel. Wij betaalden 30 euro voor de camper en 2 personen, inclusief stroom. Toilet en douche prima. Er wordt geen Engels of Duits gesproken. Prima als je op doorreis bent.
Makkelijk met de veerpont naar Praag toe. Wij hebben hiervoor 2 euro per persoon betaald. Prima staplaats aan het water. Helaas was het kraanwater wegens een incident afgesloten, wij konden niet douchen en afwassen. Wij betaalden 43 euro voor 1 nacht, 2 personen, met stroom.
Mooie rustige locatie, makkelijk te vinden. Wij waren met de camper, 2 personen en betaalden 15 euro. Er zijn eieren te koop. Contant betaald. Op ieder moment van de dag kan je aankomen. Stroom tegen betaling 1 euro per kwh. Enige minpunt - er is geen toilet. Er is wel een tankstation in de buurt.