@sien53

2010

Een locatie beoordeeld7 maanden geleden

Schoon sanitair in unit, geen wc papier. Fijn zwembad met ligbedjes, eventueel met kap indien minder weer. Brood op bestelling beschikbaar voor de volgende ochtend. ‘Dierenparkje’ aan de overkant de weg. Kleine, rustige camping bij Chambre d’hote.

Een locatie beoordeeld8 maanden geleden

Bij binnenkomst staat inderdaad alles hutje mutje met vaste gasten maar op de terrassen fijne plaatsen in het gras. Sanitair nieuw, schoon en warm water. De camping uit, straatje door en je staat op een fijn strand. Wij overwegen een nachtje extra.

praktisch voor bezoek aan Oxford. Bushalte voor de camping. Van do t/m zo pizza, burgers en bier/fris te koop.

Een locatie beoordeeldongeveer 3 jaar geleden

Weekend tijdens oud en nieuw doorgebracht. Grote plekken en voor de eerste keer privé sanitair. Fijn hoor, zeker in de winter! Verwarmd, groot genoeg en voorzien van praktische haakjes en een opbergkastje. Plekken liggen centraal rond een speelveld. Ontvangst via sleutelkastje en leuke goodiebag met informatie uit omgeving. Voor ons een plek om terug te komen!

Dit is voor ons een fijne camping. 23 euro 2 volwassene met stroom. Aan het Loch en sanitair ziet er nieuw en schoon uit met lekker warm water.

Camping ligt in dorp en aan rivier. Super schoon sanitair en een warme douche die beter is dan thuis.

Top: In centrum van Thurso, Lidl aan de overkant. Prachtig uitzicht, nette plekken. Aandachtspunt: Sanitair schoon maar oud. Het nodigt niet echt uit voor een douche. Afwasplaats met lauw water.

Een locatie beoordeeldbijna 4 jaar geleden

Kleine, camping, zeer net en verwarmd sanitair. uitzicht ip dierenweide. camperplekken verhard en op gras mogelijk. Centraal gelegen om fietstochtjes te maken. 5 km van oude binnenstad Gorinchem.

Overnachting camping op onze weg naar huis. Wij verbleven op de camping, zeer net en schoon sanitair. Om het sanigebouw in te kunnen kreeg je een bandje voor een borg van 20 euro. Zeker een aanrader voor een nacht.

Loopafstand van tram, kaartjes te koop bij de boer. Nieuw sanitair, goede douche. Geen fatsoenlijke afwasmogelijkheid. Veel muggen, dus neem deet mee en oordopjes voor de hanen die al om 5u gaan kraaien. Desondanks voor ons een prima plek om een nachtje te verblijven en je camper veilig achter te laten.

Wij stonden aan de wegkant waar soms wat geluidsoverlast was van het verkeer en de trein. Slechts een sanitair plek aanwezig, dus voor ons wat verder lopen. Douchen met pasjes, 2x per dag 3 min. Plekken met uitzicht op zee en eigen terras kosten in hoogseizoen voor 2 pers 80 euro. Trap naar klein kiezelstrand beneden. Bus naar Livorno op loopafstand. Minimarket op camping.

Bushalte voor de deur om naar Siena te gaan. Fijn zwembad, sanitair netjes met prima douche. Het campergedeelte is prima om te staan, maar niet echt gezellig. misschien iets verder naar beneden rijden. Bij het zwembad mooiere plekken met groen. 10%korting gekregen omdat we van San Gimengnago afkwamen, dit bleek van dezelfde keten. Voor ons prima om een nachtje te verblijven.

Het gedeelte voor de camping poort heeft weinig schaduw. Wij stonden prima onder de bomen op de camping. Sanitair netjes, overal zeep, wc papier en warme douches. Voor 1.20 kun je met de naar het dorp. Bushalte voor de deur. Lopend kan ook, maar dit vonden wij nu te warm. Je mag gebruik maken van het gemeente zwembad naast de camping. Schoon, badmuts verplicht en gratis bedjes.

Vriendelijke ontvangst. Op loopafstand van oude binnenstad. Sanitair eenvoudig, douche met gordijn, water warm en het was schoon. Zwembad helaas gesloten, maar op 100m een fijne plek om te zwemmen in de rivier.

Landelijk gelegen met mooie vijver in het midden van de camping. Vriendelijk onthaal. Hier gaan we zeker een keer terugkomen!

Een locatie beoordeeldbijna 5 jaar geleden

Paasweekend doorgebracht. Zeer ruime plekken, terrein voorzien van poort met toegangscode. Echt een fijne uitvalsbasis voor fiets en wandeltochten. Leusden met winkelcentrum op fietsafstand. Sanitair zeer netjes en corona proof.

Prachtige luxe camperplaats op loopafstand van dorp en fietsroutes in de omgeving. Sanitair aanwezig, douches 1 euro, water en stroom op de plek. Wij komen zeker terug!

Prima camping om de Loire te ontdekken. Op fietsafstand van Tours. Aangenaam zwembad voor verkoeling.

We wilden voor 2 nachten naar deze camping, maar telefonisch bleek er alleen nog plek voor een week?

NL camping, zeer vriendelijke eigenaren. Gratis WiFi en gebruik van municipal zwembad. Een droomcamping voor kleine kinderen.

Basic camping. Ruime plekken, rustig en voor de deur de voie verte. sanitair oud maar wel wc papier en een warme douche. Geen winkeltje, Carrefour en Aldi op 10 minuten fietsafstand.

Een locatie beoordeeldongeveer 6 jaar geleden

Verblijf rondom jaarwisseling. Vriendelijk ontvangst, Eenvoudig maar verwarmd en schoon sanitair met wc papier. Douchen met gordijn en geen afsluitbare wasruimte. Voor een paar dagen prima. S bahn en winkels/supermarkt op loopafstand. Onze eerste keer winterkamperen bevalt goed. Geen stroomuitval met kachelgebruik of waterkoker, je betaald per kWh.