@sigibo
- 1991
- Weinsberg Imperiale 670 MQ
- 2003
Een mooie, rustige en goed onderhouden plek met nieuw sanitair. Super aardige exploitant. Wij komen graag terug!
Zeer mooie, rustige en natuurlijke plek met schaduwrijke, gedeeltelijk schaduwrijke en zonnige plaatsen. De ontvangst door de terreinwachter was erg aardig en vriendelijk 😊 👍. Prijs per nacht voor de staanplaats inclusief 2 volwassenen en elektriciteit van €28 is redelijk. We komen zeker terug!
Als u op zoek bent naar rust, dan is dit de plek voor u. Een mooi plekje met 12 plaatsen op een boerderij. De exploitant is ongelooflijk aardig en vriendelijk. Hij spreekt Duits, Engels en Nederlands. Liefhebbers van rust en het geklets van de kippen niet erg vinden, zijn hier in goede handen. Het sanitair is eenvoudig maar schoon. Elektriciteit en water op elke plaats. We komen graag terug!
Standplaats met elektriciteit en water ter plaatse. Maar 33 € voor 2 personen en parkeerplaats en dan 1 € voor veel te kleine douches vind ik te duur. Het restaurant op het plein is een aanrader.
Zeer mooie en rustige plek. Ideaal om te relaxen, vissen 🎣 en varen. Sanitaire voorzieningen zijn schoon en netjes. Mooi badstrand aan het meer.
Een absoluut goed onderhouden en rustige plek. Zeer ruime plaatsen. Voor ons de beste camping die we in 30 jaar hebben gehad! Wij komen hier zeker terug!
Zeer mooie, rustige plek om te verblijven. Alleen veel muggen omdat er overal moerasland is.
Zeer mooie, kleine plaats met een onbetaalbaar uitzicht. Camperplaatsen zijn wat krap, maar we hebben een camping van 100 m² voor dezelfde prijs. Maar je moet wel van tevoren reserveren. Als je de weg- en treingeluiden niet erg vindt, zul je het zeker leuk vinden. Het stoorde ons niet.
Ik kan het alleen maar eens zijn met de eerdere beoordelingen. Gewoon geweldig
Mooie, eenvoudige en rustige camping. Cursusbeheer vertrouwd, vriendelijk en bekwaam. Het was niet de laatste keer dat we hier waren.
Een heel mooie en verzorgde plek met top sanitair. Het is iets duurder, maar elke euro waard voor het aanbod! Er is zelfs een tv-aansluiting op de ietwat dure maxi-staanplaatsen, die ik iedereen kan aanraden die een iets grotere camper heeft. We hadden genoeg ruimte met onze 8m camper op de maxi staanplaats. We komen zeker terug!
Zeer mooie plek, die wordt aangeboden voor wat en waarvan de netheid elke euro waard is. Plaatsen tot 8m geschikt met een beetje manoeuvreren, kies anders voor de grotere premium plaatsen. We komen terug! 👍
Een fijne, rustige plek. Wat te bekritiseren is, zijn de openingstijden van de receptie. 8.00 - 12.00 uur en 15.00 - 18.00 uur Dat kan eigenlijk helemaal niet!
Sitecode: 19697
Zeer mooie en verzorgde plek om te verblijven. Wat vooral opvalt, is dat hoewel het plein midden in de stad ligt, het er erg rustig is. Anderen zouden een voorbeeld moeten nemen.
Zeer mooie en vooral rustige plek direct aan het meer.
Zeer mooie, kleine en natuurlijke plek. Lekker rustig en ideaal om te ontspannen. Perfect om te surfen.