@silkroad2
- Ford Ranger Burow
- 2017
- Ford
- Alkoof
Op 10 oktober 2024 vertelde de dame bij de receptie dat de camping gesloten was. Vervolgens reden we naar Duottar Camping.
Schone camping met een goed servicegebouw. Er is één prijs die alle faciliteiten omvat (elektriciteit, goede douches, WiFi) Wij betaalden voor twee personen en een camper 34,00 euro op 21 september 2024. Je hoort de weg, maar het is niet te luid. De receptie is in het Nestle-gebouw, waar een restaurant is.
Eind april 2024 betalen 2 personen met een camper zonder stroom 20 euro contant inclusief belastingen. Geen recept. geen registratie Kaartbetaling alleen vanaf 2 nachten. Geen wc-papier. Nieuw sanitair.
Enorme plaatsen met elektriciteit, water en riolering. Het heeft 10 douches en toiletten voor mannen en waarschijnlijk hetzelfde aantal voor vrouwen. Het wordt minimaal twee keer per dag schoongemaakt. Het probleem is dat de gebruikers van de camping niet schoon zijn. Wij betaalden zonder stroom 13,50 euro, een eerlijke prijs
September 2023. Van de 5 herendouches werkten er 2. Behalve. Van 4 herentoiletten waren de sloten kapot of de spoeling werkte niet. Alles in zeer slechte staat. Het restaurant was goed.
Sitecode: 101945
Zeer onverzorgd en vies. Het vuil in de sanitaire voorzieningen is jaren oud. Helemaal vervallen. Het enige goede is de locatie bij de waterval.
Alle faciliteiten niet gepleit. Een van de twee legertoiletten is gesloten. Het warme water wordt gebruikt voor de betalende douches en de wasmachine. Servies en handen worden koud gewassen. Dan is 4000 kronen voor een scheve plek zonder service te duur.
Zeer fijne ontvangst. Het sanitair is nieuw en zeer goed onderhouden. De camping bestaat uit een zeer grote weide die afloopt naar het meer. Vrijwel alle stoelen staan scheef. Nivelleerwiggen zijn vereist. Er is geen onderverdeling. Iedereen vindt zijn eigen plek. Het heeft genummerde plaatsen aan de zijkant, die plat zijn. Deze waren gereserveerd maar leeg. Nieuw restaurant in aanbouw. Momenteel pizza en snacks.
Sanitaire voorzieningen verwaarloosd. receptie vriendelijk.
Sitecode: 20914
We zijn hier op 22 september 2021. Wij betaalden 310 kronen voor 2 personen met een camper zonder stroom. Nieuw super sanitair
Op zondag 12 september 2021 was de receptie gesloten. De telefoon werd niet beantwoord. De automatische stem zei dat je op zondag niet kunt inchecken. Geen zelf inchecken. Helemaal niets!
In de winter is het verboden om te overnachten. De plaats is op slot. Politiecontrole! Gesloten in de winter 20/21 van eind oktober 2020 tot minstens Pasen 2021.