@simml

Een locatie beoordeeld7 maanden geleden

We hebben hier prima overnacht. Heel stil . Vriendelijke mensen en €10 is zeker niet. Een aanrader dus.

Camperplaats is op dit moment èèn grote bouwplaats. Men weet niet zeker of het weer een parkeerplaats/camperplaats wordt.

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

Wij hebben hier prima kostenloos gestaan. Verder wel rustig maar er rijden zo nu en dan treinen in de buurt voorbij.

Waren in juli 2020 daar. Er mag wel geparkeerd worden (4 € p.d.) maar niet overnachten. Als er controle komt krijg je een boete. Dus toch maar verder gereden naar Bleiburg.

15-7-2019. Waren hier 2 overnachtingen. Prima plek. Grote parkeerplaats dicht bij het centrum aan de rivier. Gezellige promenade. Centrum makkelijk met de fiets te bereiken. Groot inkoopcentrum aan de overkant. Kosten: alleen parkeerkosten € 1.25

Sitecode: 20092

Aan de overkant van het restaurant is een hotel en daarnaast is een camperplaats. Dit is met een bord aangegeven. Er staan ook vrachtwagens, wat niet stoort er is nl. plaats genoeg. Er is water aanwezig en lozen van afvalwater en toiletten is mogelijk.

Prima camperplaats. Na 21.00 uur komen de meeste campers. Alle voorzieningen zijn aanwezig. Leuk om even het dorpje in re lopen en wat te gaan drinken of eten . Helemaal niet duur. Ineke en Günther