@simoneenmarcel
- 2026
- Volkswagen ID.Buzz
September 2026
Een locatie beoordeeld · 20 dagen geleden
De camping is mooi aangelegd met ruime plekken en veel schaduw. Er loopt een klein riviertje door de camping, ziet er leuk uit. Het sanitair is zwaar verouderd, maar wel schoon. In het zwembad alleen strakke zwembroeken. De stad is goed aan te fietsen en heeft een heel leuk centrum met veel restaurants en terrasjes, Cours Mirabeau!
Een locatie beoordeeld · 29 dagen geleden
Het is een mooie grote camping, de plaatsen zijn heel ruim. schoon sanitair. bus en metro tickets naar Rome zijn te koop bij de receptie. Op 10-9-2026 hebben wij maar €60 betaald voor 3 nachten (excl toeristen belasting), dat is niet duur voor zo’n camping. Dit was zelfs goedkoper dan met de CC card😊. wel veel jongeren en rol koffers, maar hebben we ons niet aan gestoord. de camping staat maar voor 1/3 vol denk ik, dus plek genoeg.
Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
Vriendelijk ontvangst op de camping. Met gebruik van de CC card kost deze camping nu 21€ per nacht + toeristenbelasting, dat valt ons mee voor zo’n mooie camping. Er is een winkeltje, zwembad (badmuts verplicht), sportfaciliteiten en vlakbij het strand. Dit is een maar een klein stukje lopen door een dennenbos. Er is een groot stuk zonder verhuurbedjes. Strandtent aanwezig. Prima camping in het bos met veel schaduw. Schoon sanitair.
Goede start!
Help de community en voeg meer locaties, reviews of foto's toe.