@simonpowell
- 2006
- Ander
- Liner
- Bezit + verhuur
negeer "ya-neck" Serviërs een zeer boze poster - kan een ontevreden local zijn verbleef hier zonder problemen zeer rustige en mooie omgeving niemand stokte of bewoog iemand verder en niemand met wie ik sprak had dat zien gebeuren
mooie omgeving - mooie pub - prachtig strand een van de mooiste plekken aan de oostkust twee dingen om te overwegen - vuilnisbak is aanwezig maar moet serieus worden geleegd! en geen specifieke voorzieningen, maar dit is een fantastische wildkampeerplek - echt vredig
Verschrikkelijk ... blijkbaar heeft een verandering van eigenaar tot zijn ondergang geleid !!! Onbeleefd ... echt schokkende service ... landvrouw was intimiderend !! Vermijd koste wat het kost
Serieus ... als je niet van de gelegenheid gebruik maakt om te stoppen bij deze stop, heb je het beste dat Groot-Brittannië te bieden heeft gemist - het is geweldig eten - erg gastvrij - mooie parkeerplaatsen en het beste van alles - vriendelijke inwoners
Mooie stop ... zeer rustige en schone parkeerplaats !!
Zeer vriendelijk ... erg behulpzaam en faciliteiten om te concurreren met de overdreven dure campings om eerlijk te zijn, dit was niet alleen een koopje maar echt idyllisch
Echt een prachtige stop, niet alleen een prachtig uitzicht, maar de faciliteiten en het personeel zijn ongeëvenaard - oh en het is goedkoop