@sippschaft
Een werkelijk prachtige en rustige camping, ideaal om te ontspannen. Alles wat je nodig hebt is ter plaatse aanwezig: elektriciteit, water en afvalverwerking, allemaal gratis. De rondleiding door de distilleerderij op het terrein is bijzonder de moeite waard – zeer interessant en met passie uitgelegd. Het familiebedrijf wordt met passie gerund. Een kleine proeverij maakt de ervaring compleet. Natuurlijk hebben we met plezier een paar heerlijke specialiteiten geproefd.
leuke plek, direct aan de rand van het bos. Idyllisch met koeien en paarden voor de camperdeur. Als u op zoek bent naar rust en stilte, bent u hier aan het juiste adres. Betaling geschiedt contant middels een envelop en brievenbusafgifte. Er is ook een leuk café in de buurt.
we vonden het helemaal niks, achtertuin flair en dat voor 10 euro. We hebben besloten om door te gaan
Jammer voor zo'n interessant gebied, de plaats is meer dan slecht. Goed bedoeld maar niet goed gedaan. 9 plaatsen maar heel, heel krap. De aangrenzende huizen zijn ook niet uitnodigend. 'S Avonds waren er helaas ook reizende mensen die de parkeerplaats gebruikten als verblijfplaats in z. Een deel van de afgemelde auto's maakt luidruchtig gebruik. Vuil wordt gewoon afgevoerd. Alles behalve mooi. We hebben hem haastig achtergelaten
Parkeerplaats. In het dorp vind je altijd borden die verboden kamperen, campers zijn niet toegestaan. We voelden ons hier niet welkom. Er staat ook nergens een bord voor een parkeerplaats.
De goede beoordeling nam ruimte in beslag, we waren zeer teleurgesteld. Zeer smalle toegang, ergens in het niets en dan een zeer slechte grindplaats. Absoluut liefdeloos en verwaarloosd. Gratis of niet, je voelt je hier niet op je gemak
Geweldige standplaats, zeer brede percelen, alles beschikbaar, zelfs droger en wasmachine op het terrein. Therme zeer aan te bevelen. Personeel erg vriendelijk en meegaand. We voelden ons zeer comfortabel en komen graag terug
mooi aangelegd, alles wat je nodig hebt. Zeer onrustig echter door zich te verzetten tegen landhandel.
vond ons niet leuk. reed verder
Aandacht opgelicht! We vroegen in het hotel naar de parkeerplaats en kregen het antwoord, dat het al jaren niet bestaat. Ook geen aanbod, elektriciteit, enz. Toen we vroegen of we moesten overnachten, bood de verhuurder geluk ons een overnachtingsprijs van 12 euro plus belasting, plus hond, plus elektriciteit, enz. We gaan dan verder.
Verschrikkelijk ... Vreselijk stond hier en vluchtte toen 's nachts. De tuning scene in de avond nam toe, meer en meer bandgeluiden, Fahrzeugcorsos over het naastgelegen parkeerterrein, ontluikende alarmsystemen. Dat beloofde geen slaap en daarom gingen we liever op zoek naar een ander veld. Daarnaast zijn er slechts 6 stopcontacten voor 10 parkeerplaatsen
De standplaats ligt direct aan het meer. Super mooi uitzicht op het meer. Registratie vindt plaats op de camping, ongeveer 2 minuten lopen. Er is ook VE en sanitair gebouw. Kampeerplaats 8 €, elektriciteit 4 €, levering 2 €, sanitaire 2,50 € / persoon. We kwamen laat aan en werden nog steeds ontvangen en ontvangen. Echter, restaurants en winkels voetpad van 30 minuten
veel staanplaatsen, verdeeld over verschillende terrassen, beschikbaar. Gratis bij VE. Dit is echter heel eenvoudig en ligt onder bomen, een beetje moeilijk te besturen, alleen vanuit één richting. Anders goed uitgangspunt om San Marino te bezoeken. Mogelijkheid per gondel of voetpad van ongeveer 1 uur. Borgo Maggiore is ook een bezoek waard. Loop ongeveer 20 minuten
om het fort te bezoeken goede parkeergelegenheid. Dit is gemakkelijk te voet te bereiken, het fort en de plaats zijn zeer de moeite van het bekijken waard. Veel restaurants beschikbaar. Er is echter geen VE beschikbaar.
Helaas bleek de plaats bij onze aankomst gesloten te zijn
mooie standplaats aan het Castel met 5 zitplaatsen, VE en elektriciteit in de prijs van 5 euro inbegrepen. Routebeschrijving een beetje moeilijk, zoals een smalle Ortsdurchfahrten.Smal weg met 10 procent helling en enkele bochten.
mooi veld met een prachtig uitzicht, plaatsen op grind, royaal formaat, 16 plaatsen, maar met goede vindt zelfs aan de rand van sommige voertuigen een plaats. Elektriciteit en water alleen met 2 euromunten te betalen
Klein maar fijn, direct aan het binnenzwembad. 4 parkeerplaatsen op grind, VE beschikbaar, elektriciteit 0,50 € voor 0,50 Kwh
mooi veld, deels geplaveid, relatief recht, onverharde minder vlak. Groene ruimte voor elke Womo Direct in de brouwerij. VE beschikbaar. Vers water voor een vergoeding. Sanitairgebouw met toilet en douche (met 1 euro om munten te voeden). Restaurant met redelijke prijzen, Duitse Country Inn-sfeer met bijbehorend heerlijk eten.
Met Pasen helaas helemaal overvol. Moest kiezen als een alternatieve parkeerplaats op busparkeerplaats. Anders lijkt het veld mooi, grote kavels, VE lokaal, toiletgebouw met wasmachine, Spülmöglichkeit, douches en toilet beschikbaar. Locatie: direct aan de spa, bosrand met goed vertrekpunt voor wandelingen
Zeer mooie parkeerplaats direct aan het kanaal. Eind maart waren er geen kosten, maar elektriciteit was nog steeds beschikbaar. 1 Euro voor 8 uur Kolommen voldoende, maar soms moet je lange verbindingen verwachten. Percelen redelijk recht. Enige nadeel VE ver weg op kermis bij het zwembad. Bij onze reistijd helemaal vies. We hebben besloten deze niet beter te gebruiken
zeer mooie royale ruimte. Top levering station, afvalwater en zoet water op twee aparte kolommen. Therme loopafstand. Mooi park in de buurt. In de winter, helaas, geen brood service, maar bakkerij in 10 AGehminuten bereiken. Mooi stadje met flair.
desolate plek, lelijke buurt. Je gewoon niet goed voelt. Geen satelliet ontvangst door rotswand. Aangrenzende sporen met de trein lawaai. We vervolgen onze bepaald na een korte levensduur en kijk voor ons naar een andere plek te verblijven