@sjaakroos
- 1996
September 2026
Een locatie beoordeeld · 23 dagen geleden
We wilden hier 2 dagen blijven, maar het zijn er 6 geworden! Heerlijke plek met mooie grote camperplaatsen. Super aardige ontvangst door beide eigenaren. Lekker met de honden in het bos gewandeld en mooie fietsroutes vanaf de camperplaats gefietst. We komen zeker terug! groetjes Sjaak en Rosita
Mei 2026
wij stonden aan een riviertje op een ruime plek met de camper, heerlijke warme douche en een aanliggend park waar je kilometers kan wandelen. Ideaal met de hond. Gezellig plaatsje met leuke terrassen, makkelijk toegankelijk met de fiets of lopend.
Een vriendelijk ontvangst. Wel basic maar erg schoon en lekker warm douchen Met vrije staanplaatsen met stroom en water je kunt er fijn in het bos wandelen ( wel veel konijnen)
Erg vriendelijk ontvangst bij de receptie en behulpzaam met informatie over een bezoek aan Dubrovnic met taxi/bus Een plek maar je zelf uitzoeken en overal gaan staan, met een mooi kiezel strandje en helderblauw water Handige supermarkt winkeltje op de camping wij zijn Frankrijk sanitair gewend dus al gauw tevreden als het maar schoon is toch?
Goede start!
Help de community en voeg meer locaties, reviews of foto's toe.