@sjmoat
- 2008
- Buscamper
Augustus 2026
Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
Een prima camping voor een bezoek aan Ieper. Goede voorzieningen, redelijke prijzen.
Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
Zeer vriendelijke en behulpzame eigenaren. Een heerlijke, rustige camping met ruime staanplaatsen en elektriciteit.
Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
We ontdekten dit verborgen pareltje op weg naar Dubrovnik. Ik kan alleen maar zeggen: WAUW, fantastisch uitzicht, de zee op slechts 50 meter van onze kampeerplek, ideaal om te zwemmen. Winkels, bars en restaurants allemaal op loopafstand. We kunnen het van harte aanbevelen als je op zoek bent naar rust en stilte.
Een locatie beoordeeld · ongeveer 2 maanden geleden
We zouden er maar één nacht blijven. De camping, het personeel en het eten waren fantastisch, dus we zijn uiteindelijk twee nachten gebleven. Als we meer tijd hadden gehad, waren we zeker nog een nacht gebleven. We kunnen deze camping van harte aanbevelen. De stad is ook geweldig, op 15-20 minuten met de bus, de halte is direct voor de camping. We komen zeker terug. Liefs ❤️ Slovenië.
Een nieuwe locatie toegevoegd · ongeveer 2 maanden geleden
Parkeerplaats bij Église Saints-Martin-et-Brice de Nil-Saint-Vincent2025
Een foto toegevoegd aan een locatie · ongeveer 1 jaar geleden

Wauw! Wat een fantastisch pareltje is deze camping. Zo vredig, ontspannend en ontzettend vriendelijk. Er zijn momenteel maar 6 plaatsen, dus reserveren is aan te raden om teleurstelling te voorkomen. We waren van plan om 1 nacht te blijven, maar het was zo ontspannend dat we er 2 bleven. Hoewel er momenteel geen toiletten of douches zijn, geloof ik dat er een mogelijkheid is om tegen een kleine vergoeding een mobiel toilet met een tent te huren. We kunnen deze camping van harte aanbevelen. Dankjewel.
Gisteravond hier verbleven. Zeer vriendelijke eigenaren. 125 pond voor een nacht, 2 volwassenen en 1 kind, geen elektriciteit. De benedenverdieping is erg schoon, hoewel wat gedateerd. De bovenverdieping, naast de receptie, is moderner en schoner. Er is ook een goed uitgeruste gemeenschappelijke keuken met koelkast met vriezer.
2 foto's toegevoegd · ongeveer 1 jaar geleden