@sjorspuk
In de eerste week van februari hier een aantal nachten verbleven. Behulpzame eigenaren. Verwarmd sanitair gebouw. Heerlijke douches. Broodjes service. De bushaltes zijn voor de camping en brengen je naar het station vanwaar je op de volgende bus of trein kan stappen.
5 nachten gestaan. €25 per nacht met stroom. Super vriendelijke mensen. Ruime plaatsen. Heerlijk gefietst in de omgeving (e-bike) Ook een dag scooter gehuurd en rondgetoerd.
We hebben niks gemerkt van de onvriendelijkheid ban de mevrouw op de fiets. wc’s en douches erg schoon. muntjes €1 voor het douchen. verkrijgbaar bij het winkeltje. Prima voor een paar dagen.
2 douches en wc’s voor de vrouwen en hetzelfde voor de mannen is als het druk is niet veel. De schoonmaak was om 7.45 uur, dat was echt niet handig. Als je een dagje Lucca in wilt of vroeg weer verder rijden dan moet je heel vroeg of laat vertrekken. De toeristenbelasting is ook duur… €5 per persoon per nacht. Dit hebben wij nog nergens in Italië betaald. Het is wel een goede locatie om Lucca te bezoeken.
We hebben hier van 2 tm 7 september gestaan. Heerlijke plek met hele vriendelijke en behulpzamen eigenaren. De buitendouche was heerlijk. Spartaans, maar dat mag best. Je krijgt bij aankomst een kaartje met 10 % korting van de pizzeria in het dorp( zeker een aanrader).
Wij hebben hier overnacht. toilletten waren tot laat open. Stroom aanwezig. Op het infobord zitten formulieren wat je in moet vullen en een enveloppe waar je het geld €2 pp pn en het formulier in kunt stoppen. Deze kun je dan in de brievenbus stoppen die er ook hangt.
Sitecode: 19308
Camping ziet er netjes uit. Schoon sanitair. Ligt aan het water, erg leuk voor kinderen. treinstationnetje vlakbij waar je de trein naar Karlovac of Zagreb kunt nemen. kaartje koop je in de trein. B ij de receprie hebben ze de tijden van de trein. Mensen bij de receptie zijn zeer behulpzaam.
Heerlijk rustig. basic sanitair maar voldoet prima! Op de fiets naar Trogir geweest. Camping ligt aan zee, bereikbaar door een poort in de muur.