@sk175
- 2013
Een geweldige, kleine camping aan het meer met alles wat je nodig hebt, zelfs een verwarmd zwembad. Een uitstekende uitvalsbasis voor vele activiteiten. Reserveer in het hoogseizoen zeker van tevoren. Een zeer warm welkom. We zijn ontzettend blij dat we hier een plekje hebben gekregen, want de camping was niet zo groot. Hoogseizoen, categorie C, 2 volwassenen + 1 kind, € 68/nacht. We komen zeker terug.
Sitecode: 19697
De stad heeft hier alles goed gedaan! Een staanplaats midden in de stad, maar toch idyllisch, met alle voorzieningen, inclusief water, elektriciteit en stroom. € 23/nacht (2 volwassenen + 1 kind, inclusief toeristenbelasting). Zeer vriendelijke registratie bij het VVV-kantoor. De plaatsen zijn licht hellend, maar geen probleem met wiggen. Een prima startpunt voor wandelingen en sightseeing. Bad Frankenhausen zelf is een goed onderhouden, liefdevol ontworpen stad.
We hebben twee dagen op de camping gestaan met Pinksteren, reserveren was niet nodig. 2 volwassenen/1 kind, € 33/dag zonder elektriciteit. Zeer vriendelijke ontvangst, broodjesservice (voor vroege vogels) en degelijk sanitair. Geen luxe plek, maar wat ons betreft prima. Veel vaste kampeerders. Op vakantie wordt de plek vaak gebruikt door grote, soms luidruchtige groepen en wat (oud-)militairen lijken te zijn, te oordelen naar de vele shirts met het IJzeren Kruis. ;-/
De toegangsweg leek op een voetpad en er stond een bord dat auto's en motoren verbood om door te rijden. We durfden daarom niet verder te rijden. Helaas waren er geen borden die aangaven dat er een parkeerplaats was. Omdat we alleen service wilden verlenen, vroegen we het niet bij het hotel en vervolgden onze weg.
Waren hier op 19 april 2025, de camping was gesloten. Net als de andere twee in Czaplinek. Het terrein leek op een bouwplaats. Er lag overal hout en bouwmaterialen. Bij de ingang stond een telefoonnummer, dus misschien mocht je wel het terrein op. Maar we wilden niet op een bouwplaats zijn.
Prachtige, parkachtige, zeer goed onderhouden camping met grote plaatsen. Geopend op 15 april, wij arriveerden op 16 april. 's Avonds was de receptie al gesloten. We mochten alsnog een plekje zoeken en ons de volgende ochtend inschrijven. Er waren slechts een paar stoelen bezet, maar er waren er al veel gereserveerd. In de zomer is reserveren aanbevolen. Sanitair zeer schoon, wel wat gedateerd. 28€/nacht voor 3 personen + camper + elektriciteit in het laagseizoen. Wij voelden ons zeer op ons gemak.
Wij waren hier de week voor Pasen. Het was geen probleem om zonder reservering een zitplaats te krijgen. 43€/nacht inclusief elektriciteit, V/E voor 3 personen + camper. Plaats schoon, sanitair ok. Ontvangst in het Engels, betaling per kaart of contant in złoty, geldautomaat direct voor de locatie. In het hoogseizoen is het zeker aan te raden om te reserveren.
Een locatie beoordeeld · bijna 2 jaar geleden
Prachtig gelegen camping, met terrassen, waardoor je het gevoel hebt op een vrij kleine camping te staan. Megazwembad, broodjesservice, kleine bar met winkel, geweldig uitzicht. De plaats is buitengewoon goed onderhouden en tegen redelijke prijzen voor Zuid-Tirol. Reserveren wordt sterk aanbevolen. Was ook in oktober volgeboekt. Zeer vriendelijk personeel. Bedankt voor het geweldige verblijf.
Er is niets inherent mis met deze plek. Zeer vriendelijk personeel, ongecompliceerd, efficiënt vooraf reserveren mogelijk, broodjesservice (online + ter plaatse), V/E, luxe sanitairruimte. Zwembad ondermaats voor de grootte van de plaats. 54€/nacht voor 2 volwassenen, 1 kind, zonder elektriciteit (we hadden een transitplaats voor 2 nachten). Voor ons was het iets te veel drukte, typisch Duits simpel ;-) maar als je daarvan houdt zit je hier goed, vandaar 5 sterren
Zeer rustige, gezellige camping met een geweldig zwembad. Zelfs in het hoogseizoen niet overvol. Broodjesservice, elektriciteit, legen van chemisch toilet aanwezig. V/E indirect mogelijk (grijs water in een emmer laten lopen, vers water vullen met jerrycan), maar geen V/E waarbij je direct met de camper kunt rijden. In het zwembad zijn alleen strakke zwembroeken toegestaan. Ongeveer 10 minuten lopen naar het stadscentrum. Ideaal om naar de Mont Ventoux te fietsen.