@sk175
- 2013
Een geweldige, kleine camping aan het meer met alles wat je nodig hebt, zelfs een verwarmd zwembad. Een uitstekende uitvalsbasis voor vele activiteiten. Reserveer in het hoogseizoen zeker van tevoren. Een zeer warm welkom. We zijn ontzettend blij dat we hier een plekje hebben gekregen, want de camping was niet zo groot. Hoogseizoen, categorie C, 2 volwassenen + 1 kind, € 68/nacht. We komen zeker terug.
Sitecode: 19697
De stad heeft hier alles goed gedaan! Een staanplaats midden in de stad, maar toch idyllisch, met alle voorzieningen, inclusief water, elektriciteit en stroom. € 23/nacht (2 volwassenen + 1 kind, inclusief toeristenbelasting). Zeer vriendelijke registratie bij het VVV-kantoor. De plaatsen zijn licht hellend, maar geen probleem met wiggen. Een prima startpunt voor wandelingen en sightseeing. Bad Frankenhausen zelf is een goed onderhouden, liefdevol ontworpen stad.
We hebben twee dagen op de camping gestaan met Pinksteren, reserveren was niet nodig. 2 volwassenen/1 kind, € 33/dag zonder elektriciteit. Zeer vriendelijke ontvangst, broodjesservice (voor vroege vogels) en degelijk sanitair. Geen luxe plek, maar wat ons betreft prima. Veel vaste kampeerders. Op vakantie wordt de plek vaak gebruikt door grote, soms luidruchtige groepen en wat (oud-)militairen lijken te zijn, te oordelen naar de vele shirts met het IJzeren Kruis. ;-/
De toegangsweg leek op een voetpad en er stond een bord dat auto's en motoren verbood om door te rijden. We durfden daarom niet verder te rijden. Helaas waren er geen borden die aangaven dat er een parkeerplaats was. Omdat we alleen service wilden verlenen, vroegen we het niet bij het hotel en vervolgden onze weg.
Waren hier op 19 april 2025, de camping was gesloten. Net als de andere twee in Czaplinek. Het terrein leek op een bouwplaats. Er lag overal hout en bouwmaterialen. Bij de ingang stond een telefoonnummer, dus misschien mocht je wel het terrein op. Maar we wilden niet op een bouwplaats zijn.
Prachtige, parkachtige, zeer goed onderhouden camping met grote plaatsen. Geopend op 15 april, wij arriveerden op 16 april. 's Avonds was de receptie al gesloten. We mochten alsnog een plekje zoeken en ons de volgende ochtend inschrijven. Er waren slechts een paar stoelen bezet, maar er waren er al veel gereserveerd. In de zomer is reserveren aanbevolen. Sanitair zeer schoon, wel wat gedateerd. 28€/nacht voor 3 personen + camper + elektriciteit in het laagseizoen. Wij voelden ons zeer op ons gemak.
Wij waren hier de week voor Pasen. Het was geen probleem om zonder reservering een zitplaats te krijgen. 43€/nacht inclusief elektriciteit, V/E voor 3 personen + camper. Plaats schoon, sanitair ok. Ontvangst in het Engels, betaling per kaart of contant in złoty, geldautomaat direct voor de locatie. In het hoogseizoen is het zeker aan te raden om te reserveren.
Prachtig gelegen camping, met terrassen, waardoor je het gevoel hebt op een vrij kleine camping te staan. Megazwembad, broodjesservice, kleine bar met winkel, geweldig uitzicht. De plaats is buitengewoon goed onderhouden en tegen redelijke prijzen voor Zuid-Tirol. Reserveren wordt sterk aanbevolen. Was ook in oktober volgeboekt. Zeer vriendelijk personeel. Bedankt voor het geweldige verblijf.
Er is niets inherent mis met deze plek. Zeer vriendelijk personeel, ongecompliceerd, efficiënt vooraf reserveren mogelijk, broodjesservice (online + ter plaatse), V/E, luxe sanitairruimte. Zwembad ondermaats voor de grootte van de plaats. 54€/nacht voor 2 volwassenen, 1 kind, zonder elektriciteit (we hadden een transitplaats voor 2 nachten). Voor ons was het iets te veel drukte, typisch Duits simpel ;-) maar als je daarvan houdt zit je hier goed, vandaar 5 sterren
Zeer rustige, gezellige camping met een geweldig zwembad. Zelfs in het hoogseizoen niet overvol. Broodjesservice, elektriciteit, legen van chemisch toilet aanwezig. V/E indirect mogelijk (grijs water in een emmer laten lopen, vers water vullen met jerrycan), maar geen V/E waarbij je direct met de camper kunt rijden. In het zwembad zijn alleen strakke zwembroeken toegestaan. Ongeveer 10 minuten lopen naar het stadscentrum. Ideaal om naar de Mont Ventoux te fietsen.
Goed gelegen camping met alles wat je nodig hebt. De achterste kavels liggen verder weg van de sanitaire voorzieningen, maar zijn veel rustiger als je niet van avondmuziek houdt. Wij stonden er middenin, het was te luid voor het kind om te slapen (muziek tot na 23.00 uur). Personeel erg vriendelijk (spreekt Engels). 10 minuten fietsen naar het meer, 10 minuten lopen naar de supermarkt, 30 minuten lopen naar het centrum van Embrun.
Rustig gelegen aan de rand van de stad aan het einde van een grote parkeerplaats. V/E, toilet gratis te gebruiken, elektriciteit bij de prijs inbegrepen. Eguisheim is echt een bezoek waard, hoewel erg druk. MAAR: € 10 voor 4 uur (we waren op doorreis) is erg steil en het is de enige manier om te parkeren in Eguisheim. Je haalt er meer uit als je hier overnacht.
Stond hier 24 uur voor €7,60. Erg druk in het hoogseizoen, zorg ervoor dat je vroeg in de middag arriveert, want deze raakt snel vol. Geen V/E, elektriciteit, toilet. Goed uitgangspunt om Colmar te bezoeken.
CP direct aan het meer gelegen met toilet, douche, elektriciteit, V/E, groot zwembad bij de prijs inbegrepen. 43€/nacht voor 2 volwassenen en 1 kind. Perfect gelegen voor watersporten en wandelen. Kleine winkel en restaurant tegenover het plein. Broodjesservice op de CP. Zelfs in het hoogseizoen kun je zonder reservering een plekje bemachtigen omdat het er niet overvol is. Operator erg vriendelijk, behulpzaam en spreekt ook Engels. Verblijft u slechts 24 uur, dan kunt u gratis parkeren op de parkeerplaats voor de camping.
Gratis parkeerplaats alleen voor campers, zonder elektriciteit, toilet, V/E. Als iedereen goed oplet, kunnen hier bijna 20 campers passen. Wij hebben hier 2 nachten gestaan omdat alle campings aan het meer vol waren. Het is noodzakelijk om op tijd aanwezig te zijn, want het is snel vol. Ongeveer 5 minuten lopen naar het meer. Straat ok 's nachts. We voelden ons hier veilig met kinderen. Dank aan de community voor het beschikbaar stellen van plaatsen als deze.
De CP bestaat niet meer. Als u bij het hotel vraagt kunt u hier nog gratis staan, ruimte voor 6 campers. Geen elektriciteit, V/E, toilet in het hotel kan op aanvraag worden gebruikt. Vuilnisbakken aanwezig. Verbleef hier voor 2 nachten begin april om te wandelen met familie. Leuke speeltuin en restaurant vlak naast de deur.
Voldoende parkeergelegenheid in het voorjaar. Elektra en water aanwezig voor een paar kronen. Grijs water/toilet gratis. Direct gelegen aan het meer/zwembad/sportpark. Watersport mogelijk, zitplaatsen beschikbaar. Rustige locatie. Naar het centrum van Pilsen ca. 5 km. Ging hier voor 2 nachten met familie en voelde me veilig. Bedankt dat je dit soort plaatsen gratis hebt.
Geweldige locatie, zeer schoon sanitair, kleine winkel, pizza-automaat (verrassend goed), gastenkaart voor openbaar vervoer, zwembad, droogruimte voor wasgoed, perfect voor wandeltochten. Half oktober was het nog vol, gedeeltelijk volgeboekt. Ondanks het laagseizoen hebben we vooraf ZONDER elektriciteit gereserveerd voor 2 volwassenen/1 kind, de goedkoopste staanplaatscategorie was 57€/dag. Redelijk veel regelgeving, kinderen mogen niet zonder begeleiding naar het toilet etc. - beetje overdreven
Sitecode: 19276
Stond op de camperplaats buiten de CP (CP gesloten vanaf 1 oktober). De 10 plaatsen waren al vol. Werden daar door “permanente kampeerders” gewezen op een “noodplek”. Anderen haalden kaartjes en gingen op de grote parkeerplaats staan die bij het zwembad hoort, voor de camping. Voor 10€ elektriciteit + drinkwater, maar afvoer was niet meer mogelijk omdat de camping gesloten was. Goede locatie voor het bekijken van Hall.
Zeer goede plek voor een tussenstop. Plaatsen, alles geautomatiseerd dankzij de parkeerkaart. Er is een kleine weide voor tenten. Douches op volle capaciteit vrij koel water, verder ok. Elektra, wasmachine, droger aanwezig. In het hoogseizoen vanaf 19.00 uur vrijwel volledig bezet. Een bezoek aan de zilvermijn in Schwaz is een aanrader. 2 nachten gestaan voor 22€/dag. Bedankt voor deze plek, daar zouden er meer van kunnen zijn.
Voor de 4e keer hier geweest, telkens als we richting Venetië rijden proberen we hier te staan. CP klein, vertrouwd, heel stil. Goede verbinding met het strand, restaurants en de haven van Venetië, fietsen zijn een voordeel. Klein winkeltje met streekproducten, broodjesservice, zeer vriendelijk personeel en kluis. Reserveren is in het hoogseizoen een voordeel, maar kan ook zonder. We zullen terugkomen.
Voor ons al voor de 2e keer spontaan toevluchtsoord wegens slecht weer. Ruimte grote, vlakke en vrije plaatsen in de middag ook in het hoogseizoen. In de avond echter bezet. Vriendelijk personeel, gemakkelijke toegang tot het stadscentrum, strand. V/E beschikbaar. Toilet/douche situatie voor ons met WoMo nogal secundair. Wij komen hier graag en zijn blij dat er naast gewone campings zulke staanplaatsen zijn. Duidelijke aanbeveling.
Prachtig gelegen CP, zeer vriendelijk personeel, schoon en alles wat je nodig hebt is aanwezig. We hebben hier erg genoten van de rust en de omgeving. Absoluut een aanrader.
Gratis parkeerplaats, goed gelegen, supermarkt, Obi, restaurant in de directe omgeving, waar je tijdens openingstijden ook gebruik kon maken van het toilet. We zijn hier vele malen verbleven als tussenstop op weg naar het noorden. Grote, vlakke ruimte voor talloze WoMo's. Ook goed als je laat in de avond aankomt.
Prachtige plek direct aan zee. We verbleven hier de week na Pasen. Zoals altijd met zulke plaatsen: kom vroeg. Tegen de avond liep de zaal vol en waren er in totaal 8 WoMo's. De ene kant van het plein is verhard, vlak, de andere kant is vuil en deels modderig. Rustbanken beschikbaar. Geweldige plek om de zonsondergang aan zee te bekijken. Erg stil. Vuilnisbakken aanwezig, geen V/E. Er zijn ook parkeerplaatsen op de weg naar het eiland Mandø.
We verbleven hier met Pasen en kregen zelfs zonder reservering plaats. Echt een geweldige plek, geweldige faciliteiten met keukens, speeltuin, winkel, gastro, zeer vriendelijk personeel - alles wat je nodig hebt. De ligging is geweldig en kamperen in de duinen is een geweldige ervaring. Voor 1 WoMo + 👨 👩 👦 betaalden we 55 €/dag. In het laagseizoen kost het maar de helft. Elektriciteit wordt apart getoond maar altijd gefactureerd.
We verbleven hier voor een nacht in de week na Pasen om Ribe te bezoeken. Het is een normale parkeerplaats in de stad, verhard, vlak. + V/E gratis te gebruiken, openbaar toilet, afvalverwerking. - de grote WoMo-parkeerplaatsen worden overdag bijna volledig ingenomen door geparkeerde auto's, die pas 's avonds rijden. Ernaast is een bouwwerf, vanaf 6.30 uur reden er constant wielladers. Voor één nacht en V/E ok.
We hebben hier een nacht gestaan in de week na Pasen. Er was 's avonds nog maar één WoMo. Nette, rustige plek met bankjes. Geen V/E, maar perfect voor één nacht. Het duurt ongeveer 30 minuten lopen naar de haven/centrum Supermarkt/benzinestation in de buurt.
In de week na Pasen waren we bijna de enigen op de CP. Zeer goed onderhouden, vriendelijk personeel. Wij hebben 2 nachten zonder stroom en douches (kosten extra) op de CP gestaan en betaalden €16/dag voor een stacaravan, 2 volwassenen, 1 kind (laagseizoen). Swhr goed uitgeruste keukens. We mochten gratis gebruik maken van het zwembad. Ongeveer 5 minuten lopen naar het strand of slakkenhuis, ongeveer 20 minuten lopen naar de haven met museum en aquarium.
Sitecode: 19130
Mooi dat de gemeente deze parkeerplaats heeft aangelegd. Zeer ongecompliceerd door de machine. V/E, douche, toilet, elektra inbegrepen. In terrassen aangelegd, wiggen noodzakelijk. V/E kan ook individueel gebruikt worden voor €5 zonder overnachting. 22 € is vrij duur, maar de locatie is mooi met uitzicht op het meer.
Het mooiste veld van Nederland. Superleuke ontvangst. Staanplaatsen direct aan zee, inclusief zonsondergang, je bent volledig zelfvoorzienend en dat is precies wat het zo charmant maakt. Absolute aanrader! Voor de prijs: € 17 is absoluut ok. Op de Middellandse Zee betaal je €90 en meer voor zulke plekken op een CP en dan moet je nog 500m lopen naar het toilet. Hier is een heerlijke plek om te overnachten die anders onbereikbaar zou zijn.
Zonder aanmelding hadden we tijdens de paasvakantie makkelijk een plek voor 2 nachten in de middag, maar 's avonds was het erg vol. Ruimte heeft douches, toiletten, V/E incl. Goed uitgangspunt voor uitstapjes naar Haarlem, Amsterdam, Keukenhof. Bediening super aardig. We vonden het leuk. Aanbevolen. De vliegtuigen stoorden ons niet. 16€/nacht.
We verbleven hier een nacht tijdens de paasvakantie, de CP direct aan het strand waren allemaal volgeboekt. Dus we waren blij om een stoel te krijgen. Toegang na 14.00 uur, maar eerder inchecken is mogelijk. Vertrek om 11.00 uur Zeer vriendelijk personeel, schone, ruime plaats, gericht op gezinnen, zwembad, winkel, speeltuin. Voor 1 nacht betaalden we €50 (2 volwassenen/1 kind) direct op de camping, de staanplaatsen kregen we niet aangeboden.
Verbleven hier van Goede Vrijdag tot Paaszondag. Plaats was de hele tijd vol. De meeste kans heb je voor 12.00 uur, we hadden gewoon geluk dat er in de middag nog iemand vertrok. Maar het kan ook met Pasen te maken hebben gehad. Velen moesten verder. Plaats zeer schoon, sanitair unisex, douches tegen betaling, elektriciteit extra. Operators waren erg aardig. Er zijn geen restaurants in de directe omgeving, maar de molens van Kinderdijk zijn niet ver weg.
Waren hier een nacht (Groene Donderdag - Goede Vrijdag). Hoewel we pas om 20.00 uur aankwamen, waren er nog 2 plaatsen vrij. Er zijn 3 vlakke plaatsen, elektriciteit voor € 3/nacht. U kunt tijdens openingstijden gratis gebruikmaken van de toiletten van de thermale baden (schoon, stopcontact aanwezig). Plaats erg rustig, voelde me hier veilig. In de loop van de avond kwamen er nog 2 WoMo, waarvan er één geparkeerd stond op de parkeerplaats van het thermaalbad, dat werd gedoogd. Gratis! Aanbeveling!
De camperhaven bevindt zich direct bij de camping, alle sanitaire voorzieningen en diensten zijn bij de prijs inbegrepen. We verbleven hier 2 nachten eind oktober voor 72 € / 2E, 1K. De plaats was behoorlijk vol, vlak en de operators waren erg aardig. Echter, 36 € / dag voor een parkeerplaats in het laagseizoen is een beetje duur, dus slechts 3 sterren.
We verbleven hier 2 nachten eind oktober. Het was erg stil. 60 € / 2E, 1K. De sanitaire voorzieningen zijn echt geweldig. Zeer vriendelijk personeel. Alleen de prijs is wat hoog omdat je buiten de camping staat. Verder echt een aanrader en in oktober waren er ook hier geen ruimteproblemen. Het is hier in de zomer waarschijnlijk erg, erg druk.
We verbleven hier 2 nachten (€ 62 totaal). Op 31 oktober sluit de plaats voor de winterstop. Toegang is alleen mogelijk tussen 9.00 uur en 18.00 uur. Toilet met sleutel is gratis te gebruiken, zeer schoon. Douche € 0,50 / 2 min. Grijs water / chemisch toilet afvoer gratis, zoet water ca. € 1/90 l. De tuinman was erg vriendelijk en ongecompliceerd. Goed om Sellin te bezoeken. In de herfst was hier bijna niets te beleven en stonden we vlak en rustig.
We verbleven hier 2 nachten eind oktober voor € 15 / nacht. Er is aan/afvoer en een toilet voor 50 cent/gebruik evenals een restaurant, directe toegang tot het stenen strand en de halte van de stoomlocomotief. De parkeerplaats was ongeveer halfvol, ook geschikt voor grote campers. Elektriciteit voor ca. 50% van de plaatsen. De plaats is vlak. De tuinman was erg vriendelijk. De volgende plaatsen liggen op ca. 2 km afstand.
We verbleven hier 3 nachten tijdens het vakantieseizoen. Als je 's middags aankomt, kun je altijd een plek vinden. 's Avonds wordt het krap, maar de operators zijn erg vriendelijk en proberen alles mogelijk te maken. Plaats is erg schoon, geweldige locatie. Alleen de treinen die heel vaak passeerden waren erg luidruchtig. Niet geschikt voor caravans.
We verbleven hier 4 nachten in de vakantieperiode, hoewel online stond dat de CP volgeboekt was, hebben we geluk gehad en kregen we een gratis plek, het was niet overvol. Apparatuur was geweldig, alles wat je nodig hebt en zeer schoon. Kleine winkel + restaurant. Er waren hier bijna alleen Italianen. De operators spreken Italiaans + Engels. We betaalden 45 € / dag voor 2 volwassenen, 1 kind, 1 stacaravan. We voelden ons zeer comfortabel.
Sitecode: 72053
We stonden een nacht op deze wandelparkeerplaats. De straat ernaast is 's nachts erg rustig. Barbecue en zitplaatsen evenals vuilnisbakken beschikbaar. Goed uitgangspunt voor wandelingen of recreatieve activiteiten. We vonden het leuk.
We stopten hier voor een nacht, kwamen uit Como-Canzo-Lasnigo met een compacte camper (6,80 m lang, 2,20 breed), die even krap was, maar alles was haalbaar. Het is een normale parkeerplaats zonder service, toilet aanwezig maar erg vies. Je moet een parkeerkaart kopen, ongeveer 10 € voor 24 uur. Je kunt hier gratis parkeren van 20.00 uur tot 08.00 uur. Parking licht hellend.