@skippyducato
Lid van Campercontact sinds 2018
Sitecode: 19029
leuke gezellige plek om te staan .Op het muurtje lekker genieten van wat er allemaal langs komt ,vooral tegen de avond. achter dat muurtje loopt je zo een groot plein op, wat eigenlijk het dak is van de ondergrondse gevangenis. een ideale plek om de honden te laten ravotten . ik kom zeker nog een keer terug
Sitecode: 19027
de camping is een dag of een paar dagen dicht geweest ivm problemen met de autoriteiten. maar ius nu gewoon weer open
Sitecode: 19500
camping prima , douches niet gebruikt. restaurant vond ik een aanfluiting. we hadden gereserveerd voor 6 personen. aangekomen in het restaurant (terras) waren de tafels niet gedekt en erg stoffig. De ober maakte deze op ons verzoek wel schoon. salade was heerlijk. De rest werd lauw opgediend. Geen succes dus!
Sitecode: 20814
onze ervaring was goed ! toiletten waren netjes en schoon , douche niet gebruikt, electra ook niet. De sfeer is gemoedelijk, een aantal (zwerf ? ) honden loopt er los over de camping, heel lief en vriendelijk. onze hond heeft zich kostelijk vermaakt daar. Uitzicht prachtig en met je hond kun je heerlijk wandelen. Zwemmen in de zee is geen probleem, wel even via een trap naar beneden.
100 meter verderop aan dezelfde weg ligt een groot veld speciaal voor campers en caravans. zie bord. iets hellend , veel kuilen en stenen. maar goed te doen , als je rustig manoeuvreert. gratis met prachtig uitzicht
prima camping , sanitair kan wel een opknapbeurt gebruiken. achterin loopt je zo het prachtige strand op. 15 min lopen naar het stadje . Historisch centrum op de heuvel is echt de moeite waard.
fijne rustige plaats ,mooi vlak en ruim. hondenstrand vlakbij , geen overlast van verkeer.
prima plek , hoop ruimte . wij stonden alleen . Na sluitingtijd van de zoo kwam de beheerder mededelen , dat de slagboom dicht ging .of dat geen probleem was voor ons. wij vonden het geen probleem .hoefden niks te betalen.
Prima camping, veel ruimte. Enig nadeel zijn de muggen. Begin oktober wordt je nog lek-geprikt.
prima voor 1 of 2 nachtjes. terrein is niet helemaal vlak. aan de overkant van de weg starten mooie wandelroutes door het bos, langs strandjes en over de rotsachtige kust.
prachtig ! ! Alleen het vele geblaf van al die honden vond ik erg irritant.
geweldig beleving om hier te staan !!
Prima camping aan de zandduinen. Rustig schoon en fijne sfeer. Er is een heerlijk zwembad met terras. goed restaurant. leuke ervaring, voor herhaling vatbaar
Sitecode: 20737
Wij hadden de keus uit een aantal plekken ,die nog vrij waren . De een had en boom midden op de plaats , de ander lag vol met hondenstront . De plek , die het beste leek , lag vlak aan de drukke weg , geen zon en zo schuin , dat de camper niet recht te zetten was. Niet fijn !! na 1 nacht weggegaan ( niet uitgerust door het verkeer). Nooit meer.
wij zijn de camping opgelopen om te kijken of het wat was. wat viel dat tegen. kleine benauwde plekken , geen zon , weinig inval , doordat alles dicht op elkaar staat. ik zou er niet willen staan ,al kreeg ik geld toe.
Prachtige camperplaats, alleen jammer dat het leger vlakbij schietoefeningen deed.