@slimburg
Fijn dat er een CP is in Kopenhagen. Alle voorzieningen zijn er, maar het sanitair was echt vies. Heel veel zand en natte vloer. Douchewater liep niet weg. (deze douchecabine was wel de volgende dag afgesloten, dus het ziet er naar uit dat het gelijk gemaakt gaat worden).
Rustig, ruim, brandschoon! Vriendelijke eigenaresse. Strand op loopafstand waar onze kinderen heerlijk hebben gezwommen. Extra nacht bij geboekt voordat we naar Kopenhagen gaan.
Mooie, ruime, rustige plek. Geen voorzieningen. Supermarkt en meertje op loopafstand.
Prima plek met gratis toiletten en legen casette. mooi veldje met picknicktafels om ook even een pauze te nemen.
Matig. Met name prijs-kwaliteit verhouding. Wij betaalden €47,50 voor 1 nacht met stroom. Steeds wachtrij voor douches en toiletten. 1x daags schoonmaak sanitair. Geen andere gelegenheid tot douchen in de buurt, dus prima om een nacht te staan. supermarkt op loopafstand, maar heel klein en peperduur, ook voor Noorse begrippen…
Prachtige plek! Er staat inderdaad een bordje ‘no camping’ met een tent met kruis erdoor. er is een mooi grasveld, ik denk dat ze niet willen dat hier tenten op staan. Wij stonden er met 8 campers. Schone toiletten.
Heel mooi plekje tijdens onze doorreis. Mooi uitzicht, schone wc’s. Vlak langs drukke weg, maar wij hadden er geen last van.
Schoon, ruim, vriendelijk. Wel prijzig, maar een fijne plek om even uit te rusten en te douchen na het beklimmen van de Preikestolen. €52 pn incl alles. Wasmachine €6,85.
zeer net dumpstation, gratis.
We hadden een prachtig plekje met uitzicht op een paardenwei. Vriendelijke beheerder. 2 douches en 3 toiletten leverde soms even wachttijd op. 15 minuten fietsen (gratis te leen!) en uurtje lopen naar Legoland en LegoHouse. €20 per nacht incl stroom. Chemisch toilet legen en water tanken gratis. Wasmachine €5. In hoogseizoen een dag van tevoren gereserveerd, maar goed ook, stond helemaal vol!