@slimburg
Fijn dat er een CP is in Kopenhagen. Alle voorzieningen zijn er, maar het sanitair was echt vies. Heel veel zand en natte vloer. Douchewater liep niet weg. (deze douchecabine was wel de volgende dag afgesloten, dus het ziet er naar uit dat het gelijk gemaakt gaat worden).
Rustig, ruim, brandschoon! Vriendelijke eigenaresse. Strand op loopafstand waar onze kinderen heerlijk hebben gezwommen. Extra nacht bij geboekt voordat we naar Kopenhagen gaan.
Mooie, ruime, rustige plek. Geen voorzieningen. Supermarkt en meertje op loopafstand.
Prima plek met gratis toiletten en legen casette. mooi veldje met picknicktafels om ook even een pauze te nemen.
Matig. Met name prijs-kwaliteit verhouding. Wij betaalden €47,50 voor 1 nacht met stroom. Steeds wachtrij voor douches en toiletten. 1x daags schoonmaak sanitair. Geen andere gelegenheid tot douchen in de buurt, dus prima om een nacht te staan. supermarkt op loopafstand, maar heel klein en peperduur, ook voor Noorse begrippen…
Prachtige plek! Er staat inderdaad een bordje ‘no camping’ met een tent met kruis erdoor. er is een mooi grasveld, ik denk dat ze niet willen dat hier tenten op staan. Wij stonden er met 8 campers. Schone toiletten.
Heel mooi plekje tijdens onze doorreis. Mooi uitzicht, schone wc’s. Vlak langs drukke weg, maar wij hadden er geen last van.
Schoon, ruim, vriendelijk. Wel prijzig, maar een fijne plek om even uit te rusten en te douchen na het beklimmen van de Preikestolen. €52 pn incl alles. Wasmachine €6,85.
zeer net dumpstation, gratis.
We hadden een prachtig plekje met uitzicht op een paardenwei. Vriendelijke beheerder. 2 douches en 3 toiletten leverde soms even wachttijd op. 15 minuten fietsen (gratis te leen!) en uurtje lopen naar Legoland en LegoHouse. €20 per nacht incl stroom. Chemisch toilet legen en water tanken gratis. Wasmachine €5. In hoogseizoen een dag van tevoren gereserveerd, maar goed ook, stond helemaal vol!
2 nachten gestaan, op doorreis. Mooie, ruime plekken, op loopafstand van mooi strand. We waren laat, maar konden tot 21u inchecken. €25 per nacht incl. stroom en douchen. Chemisch toilet reinigen en water tanken gratis. Ruim voldoende douchecabines, ook mooi ruim en schoon. Wij hadden helaas veel regen, waarbij het gras wel heel drassig was.
Prachtig idyllisch plekje, waarvoor alleen een vrijwillige bijdrage wordt gevraagd. Heerlijk rustig, super netjes onderhouden. Wel electriciteit, geen sanitaire voorzieningen helaas. Je kunt evt met een buitendouche met koud water afspoelen.
Wat een topplek! Ruimte genoeg, rustig, schoon. Sanitair gebouw erg gedateerd, (daarom geen 5 sterren) maar schoon! Prijs €42/n (2 volw+2k). Strandje gelijk achter het poortje, geweldig! Gratis bus naar Annecy. Gaan 31-08 dicht ivm wissel van managers.
Een van de mooiste omgevingen die we gezien hebben, dus wat dat betreft aan te bevelen! Sanitair gebouw heel schoon. In tegenstelling tot eerdere recensies geen last gehad van wachtrijen. We hadden een mooie plaats aan een stromende beek, na 1 regenbui was ons plekje wel veranderd in een plas, maar bij de meeste plekken was het helemaal droog, dus waarschijnlijk pech gehad, was ook het laatste vrije plekje. En de prijs was heel Zwitsers, €78/n
Fantastische plek, zo mooi! Erg aardige gastheer, start voor mooie wandelroutes. Geen sanitaire voorzieningen, wel mogelijkheid tot legen casette en watervoorziening. Op 150m afstand is een heerlijk gemeentelijk zwembad met fijne douches waar we met de kids gezwommen en gedoucht hebben. Mooie plek om nog eens terug te komen, helemaal voor deze mooie prijs!
prima plek voor een nacht. Douches betalen bij deze prijs niet echt in verhouding.
Mooie plaats, sanitair gedateerd maar schoon. Uitgang was ingewikkeld, knop voor slagboom bleek 2 plateaus lager te zitten.