@slverbeek
- 2009
leuke plek, mooi uitzicht. goed wandelen en fijn fietsen. 6 flessen heerlijke wijn gekocht. 5€ stroom betaalt en dan ook nog gratis wifi! aanrader!
prima plek, mooi uitzicht en superstil ‚s nachts. geen voorzieningen, maar dat staat ook bij de beschrijving. goede wandel en fiets mogelijkheden.
leuke plek, aan een rustige, doodlopende weg. mooie wandel en fiets routes in de buurt. vriendelijke eigenaar en fijne broodjes service.
rustige plek om te overnachten en een wandeling te maken. geen voorzieningen. stond nog een camper.
supermooie plek in een betoverend bos. maar geen bereik, zowel geen telefoon als 4g, dat is even wennen.
prima plek, douches zijn nog dicht. in 10 minuten lopen in het bos.
prima geslapen, wel veel lawaai van verkeer en maar 3 plekjes
top! alles is er, nieuw en schoon. Ruime plekken, al zal het lastig in je plaatsje manoeuvreren zijn als het vol staat. hoop dat er meer van dit soort plaatsen volgen in Nederland.
leuke plek. alles is er en alles is nieuw en schoon. we werden gewekt door ezel gebalk, erg leuk. ook heel handig dat de camperplaats rechtstreeks verbinding heeft op de mtb route. niets op aan te merken.
Sitecode: 19000
hier is geen camperplaats meer. kwamen uiteindelijk nog twee campers, dus zijn wel blijven slapen. Betoverend dorpje.
heel rustig. mensen worden afgeschrikt door de prijs (€20) en het bord waarop staat verboden zonder recente Corona test. Wij zijn zonder test toch gaan staan. geen controle. automaat pakt Nederlandse bankpas niet. Hadden gelukkig voldoende kleingeld.
leuke plek. nog niet helemaal af en als het vol is wel krap. nu is het rustig dus prima. midden in het bos.
Sitecode: 19722
valt erg tegen. campers staan hutje mutje sanitair vies en heel klein. stad is voornamelijk voor senioren. attracties zijn juist weer voor gezinnen met kinderen. weinig aan in zo'n mooi gebied.
prima plek, wel schuin en lawaaierig, maar goed om stad te bezoeken. op loop afstand. geen voorzieningen gevonden
leuke plek, mooi uitzicht. stroom erg weinig per muntje, maar hebben we eigenlijk niet nodig. vriendelijke beheerder die het geld zelf komt innen.
Rommelig, maar wel goed voor een overnachting. Op loopafstand van het schitterende centrum.
Fijne plek om te overnachten, bij een leuk centrum! Kosten €6 per nacht, alleen vuilnisbak, zelfs midden in het hoogseizoen nog volop plek.
Handige plek, geen sanitair, maar dat is ook niet nodig. Handig inchecken met een kaart. Niets op aan te merken. Ook niet heel bijzonder. Prima voor een overnachting.
Sitecode: 21950
Perfect voor een overnachting, kan niet anders zeggen!
Wel een mooie camping en super vriendelijk personeel, jammer van de vaste gasten met hun luidruchtige honden en baasjes...
Heerlijke plek, vriendelijke beheerder. Lekker rustig, precies wat we zoeken.
Leuke plek, niet duur. Even zoeken naar de voorzieningen maar alles is er behalve douches. Prima plek om te overnachten. Wel druk in het hoogseizoen, hadden de laatste plek toen we om 21 uur aankwamen.
Leuke en mooie plek, lekker kajakken en paardrijden. Gemoedelijk, alleen koude douche als mensen afwassen. Alles is er, zelfs pony’s naast de camper.
In het hoogseizoen erg druk, campers en caravans dicht bij elkaar. Wel vriendelijk en professioneel, maar weinig douches voor zo’n grote camping. Wij zijn ‘smorgens snel weer weggereden. Toen we wakker werden stond de deur op een kier, maar niets weg, misschien iemand afgeschrikt door de hond.
Hele leuke, gemoedelijke camping. Super aardige mensen en campinggasten. Iedereen mag vrij een plekje zoeken op het grote veld.
Heel dicht bij een mooi strand. Geen bijzondere camping, alles is er aanwezig. Prima voor een paar stranddagen.
Sitecode: 11922
Leuke plaats om te overnachten, leuk stadje op loopafstand. Komt wel ieder uur controle, dus niet vergeten een kaartje te kopen. Aan het eind van de avond waren bijna alle plekken bezet.
Prima locatie om een nachtje door te brengen. Heel rustig zelfs midden in het hoogseizoen.