@smallsteve
Lid van Campercontact sinds 2019
2019
Heel aardig. steile kronkelende weg, maar gemakkelijk in camper, mooi uitzicht op de vallei.
parkeerplaats camping £ 12 + £ 5 voor elektrisch. kampeerterrein heuvelopwaarts achter hotel te smal voor campers. verteld niet te parkeren op gras op camping maar nee waar anders te parkeren. als u in een camper op de parkeerplaats verblijft. heeft ook een jeugdherberg op het terrein. gemeenschappelijke douches, geen privacy en kan de deur niet van buiten afsluiten, dus de veiligheid van meisjes is een probleem. waterval aan de overkant wordt in rekening gebracht £ 2 per persoon. het moet gratis zijn.
handige kampeerplek maar we kwamen maandag aan en de pub was gesloten
leuke gezellige pub. de weg is erg smal en kronkelig en druk, zelfs tijdens de midweek. campers moeten zijspiegels plaatsen of kunnen ze verliezen. £ 15 mid week £ 20 in het weekend. tiolet en douche en water maar geen stroom.
geweldige levelsites. dicht bij de snelweg. kan probleem zijn voor lichte slapers Ok voor mij! u kunt een chemisch toilet legen, gratis met vers afval vullen. mooie pub, heerlijk eten, erg goedkoop, personeel zeer vriendelijk ten zeerste aanbevolen. menu is geweldig. je zou hier moeten eten
Zeer goed. slechts 1 wasmachine@ 3.50 GBP slechts 1 droger @ 1.50 GBP 3 cycli voor het drogen van was en lang wachten te gebruiken. mooie zonnige warme dag, maar geen kleding lijn voor het ophangen van wassen dus moesten betalen voor de droger. dame bij de receptie was leuk