@smartadventure
Lid van Campercontact sinds 2016
Berm CP met een prachtig uitzicht. Nu (als het niet regent) 5 €. goede wifi inbegrepen. Weg rustig 's nachts. Niet veel te doen in de stad, maar goed voor een nacht en als je wilt wandelen. Benzinestation 15 meter afstand en een verse melk machine!
Geweldig CP. nu € 10, maar elektrische inbegrepen. Je moet een ticket krijgen van een van de lokale bedrijven, genoteerd op de vergrendelde deur van het toilet. pizza mania 5 minuten lopen rechtsaf bij de CP. De borden zeggen niet parkeren donderdag of vrijdag. Veel muggen in de avond. Mooie rit het meer naar Lecco, mooie natuur rondom! Koud water dispenser op het parkeerterrein van 5c per ltr. Bonus!
Mixparking. Adembenemend 360 ° uitzicht! Goed voor een nacht of 2. Sommige locals hangen rond in auto's, maar allemaal verdwenen voor middernacht. Zeer dicht bij het Comomeer en de bergen.
Sitecode: 19469
mooie schone aire op gemengde parkeerplaats. faciliteiten werken en leuk stadje. korte fietstocht langs fietspaden naar Girona. zeker de moeite waard.
slechts een doodlopende weg. locals hangen rond in auto's tijdens de nacht. één man stal zelfs auto nummerborden ...
geweldig aire. alle faciliteiten werken. dicht bij treinstation voor gemakkelijke toegang tot Barcelona. politie opdagen tijdens beide nachten. sommige locals in het weekend, maar ze werden verplaatst. lijkt een caravan opslagterrein met 24 uur bewaker die helpt met een gerust hart zijn! zal zeker weer verblijven!
super aire in geweldige locatie. 5 minuten fietsen naar supermarkt, op 10 minuten lopen van de patisserie, slagers en de lokale taverna's / restaurants. mooi strand ook. slechts 1 eigen douche per geslacht, maar buiten douches aan de achterkant als je een koude douche niet erg vindt, OK juni-augustus. als je kunt, parkeer aan de weg, want er zijn enkele serieus luid kwakende kikkers hele nacht! vriendelijk personeel ook!
Geen goede locatie meer. Zigeuner camping. Zelfs de faciliteiten waren onbruikbaar. Geblokkeerd met luiers etc en de zigeuners maakten ons duidelijk dat we niet welkom waren toen we het grijze water wilden dumpen. Sla deze plek over en rij door naar Argein.
mooie gesitueerde aire met een prachtig uitzicht op de Peñon. proppen veel campers in een kleine ruimte dus niet veel privacy. duur 10 € + elektriciteit + meer voor een warme douche gebruik van faciliteiten. zeer gastvrij al het personeel.
Toen we aankwamen was het nogal druk. nog 7 of 8 plaatsen vrij. we kregen te horen dat we kunnen parkeren waar we ruimte konden vinden, maar niet op een van de plaatsen die beschikbaar waren .... verwarrend. vertrokken naar een even drukke site waar men blij was ons een plaats te geven. en op slechts 300 meter verderop. ************ REACTIE BEHEERDER: ik wil graag een opmerking over uw beoordeling geven. Het is niet eerlijk om dit te maken, zonder een echte ervaring op de camping. Het is echt vreemd dat de ervaring, die je zei dat die je overkomt. Misschien bent u vriend van onze buren?
grote aire / camping. goede douches, fantastische locatie, op slechts korte afstand van de stad, het eigenlijke kasteel is meer dan een mijl, maar het is een mooie wandeling op elk moment van de dag. tal van geschikte parkeerplaatsen in de buurt van het kasteel als je wilt rijden.
de beste aire die we hebben gebruikt. vond het zo leuk dat we verbleven voor bijna een week. geweldige locatie. roeivijver uitzicht vanuit het raam, populair bij wind- en kitesurfers. prachtige zonsondergangen, bar / tabac een korte wandeling door de bomen en de beschikbaarheid van wasmachines op de camping naast de deur. barrière toegang en hetzelfde ticket wordt gebruikt om water te halen. Let op: houd de knop naar beneden voor water!
Geweldige locatie om te kijken naar de zonsondergang en het opkomen van de zon de volgende ochtend. Tal van andere camperaars, dus wees voorbereid om dicht op elkaar te staan! Water en lozen bij de winkel aan het einde van de parking.
Mooie rustige camperplaats. Goede afstand om op de fiets naar de stad te gaan. Veel hondenpoep, dus uitkijken waar je loopt. Een aantal toiletten in de omgeving, maar die waren niet open toen wij er waren. Water en elektriciteit vrij. Standaard 1x 3-pins en 1x euro 2-pins stekker beschikbaar.