@smiemie
- Huren
prachtige camping heel groot! receptie behulpzaam. niet hondvriendelijk, geen uitlaatplaatsen, mogen in een hoekje tussen riet in het meer wat niet te doen is als er meer honden zijn. spar en mensen daar zijn super! omgeving prima om te fietsen.
heerlijk rustig aan het water waar je wat hoger boven zit met mogelijkheid om te zwemmen. Niet gedaan ivm de schepen en de stroming. je kan erop rijdenxen gaan staan waar je wilt maak niet uit geen nummers en grote plaatsen. receptie is er op gezette tijden die aan het begin ophangen. vriendelijke meneer, douchen met muntjes.
Sitecode: 196463
mooie camping als je voor meer nachten wilt staan dan 1. ligt aan het meer.

jammer geen honden toegestaan met campers?
rustig, mooie plaatsen en uitzicht. receptie vriendelijk. zonder mountainbike geen leuk fietsen. veel grind en oude paden die niets weg hebben van fietspaden. winkeltje en restaurant niet duur. heel lekker!
prachtige nieuwe camping met vriendelijke mensen, mooie schone gebouwen voor douchen, wc en afwas. heerlijk eten restaurant, verse broodjes elke morgen. als we in de buurt komen stoppen we er zeker weer! genoeg plaats per camper e.a. overal vers water en stroom.
mooie camping, broodservice, lekkerste in het restaurant, honden toegestaan, lieve mensen! prachtig meer om heen te lopen 1.5 km of veel te fietsen in de omgeving. Overnachting gedaan om richting Kroatië te rijden.

mooie plaatsen, mooie camping. meer aan de andere kant van de weg leuk om een ronde te wandelen vooral met honden. wel een breed stuk modder aan de waterkant maar dat hoort erbij.

prachtig uitzicht heel rustig plek kerk slaat wel elk half uur maar is niet hard en went snel. weg ernaartoe prima laatste stukje steil en smal 100 meter. wel goed te doen!
leuke mensen, broodjesservice, lekker zwembad. ruime plaatsen maar veel kiezels en heel ongelijk. wel veel schaduw en rust.
mooie plaats ook om het dorp te bekijken. lekker meer om in te zwemmen. aardige mensen op receptie. snackbar is prijzig maar wel lekker. zeker een aanrader voor rust.
prima verblijf, goede gastvrouw en man die Nederlands spreken. alles voor camper goed te doen plaatsen sommige wat klein en weinig privacy vanwege kleine planten. prachtig dichtbij het meer en dorp. sanitair prima schoon! staat op het lijstje voor nog eens langs te gaan.
+mooie ruime plaatsen voor camper. +vriendelijk - je moet 10 minuten lopen om bij de rivier te komen en ben weer warm eer je terug bent. Dus voor zwemmen doorrijden. om 21.30 uur ging alle stroom uit en bleef dit zo tot de volgende ochtend. staat nergers vermeld!
gastvrije eigenaren die goed hun best doen. broodjesservice, wasmachine, grote plaatsen veel verd drinkwater punten. veel schaduw. rivier lekker om in te lopen of met de hond te zwemmen. prima plaats om bij terug te komen!