@smook
We hebben een paar fijne dagen gehad. Mochten zelf een plek kiezen en de plekken zijn ruim. Genoeg bomen om.schaduw te vinden maar niet teveel zodat er ook zon te vinden is. Gelukkig hebben ze net 3 nieuwe wc's neer gezet want als de camping vol is is het maar de vraag of er genoeg sanitaire voorzieningen zijn. Sanitairgebouw is verouderd maar douches zijn heerlijk warm. Aardige mensen bij de receptie. Het zwembad werd gevuld toen wij er waren.
Prima camping met grote plekken. Er is zeker schaduw te vinden. Aardige ontvangst bij receptie.Mochten zelf plek uitkiezen en er is brood te bestellen. Leuke wandelroutes naar Lebeaume. Ruoms is vlakbij. Vlakbij de camping is een soort strand met veel stenen aan het water. Mooi sanitair gebouw. De camping is nog rustig. Speeltuin, bbq plekken en jeu de boules banen. Aanrader!
Een prima plek! Je kunt ver kijken vanaf hier. 15 minuten wandelen en je loopt in een natuurgebied aan de zee. Sanitair is schoon. Je komt aan en je kunt zelf een plek uitzoeken waarna je op 2 tijden kunt betalen.
Prima plek met uitzicht op het meer. Staat goed aangegeven in het dorp. Wij staan bij het oude station waar je elektriciteit, een eenvoudige douche en wc hebt en je ook schoon water kunt vullen en grijs water kunt lozen. De trein rijdt achter ons langs maar dat is sporadisch. De andere plek is ook prima en daar is een vuurplek en zijn er geen voorzieningen. Wij hebben in de winkel betaald.
Wat een leuke plek! We hebben geluk en staan in een hoekje aan het water. Betalen via de QR code gaat makkelijk en na het installeren kun je een duik in het water nemen. Toilet en douche zijn aanwezig. Zijn oud maar prima. Leuk om de sluizen in werking te zie .
Waren hier maar voor een nachtje maar komen graag nog eens terug. Is allemaal mooi onderhouden en met een wijds uitzicht.
Zeer mooie plek en vriendelijke ontvangst. Wij hadden een prachtig uitzicht en stonden gelukkig beschut omdat het aardig stormde. De pub The Blind Piper ( 1 km verderop....kun je evt camper ook parkeren) is een aanrader voor een maaltijd en een biertje!
Fijne en beschutte plek met camerabewaking naast een speeltuintje en in de buurt van een pub. Elektriciteit en water kost geld maar toen het water tappen niet lukte kwam er heel snel een vriendelijke man om het op te lossen. Hij vertelde dat ze er 10 euro voor willen gaan vragen omdat het de community geld kost om.deze plek in stand te houden. De plek voelde veilig aan!