@sn1
De camperplaats (L2 532), met een lengte van 7,50 m, biedt veel ruimte en een heerlijke zonnige plek. De sanitaire voorzieningen zijn schoon. We hebben genoten van ons verblijf. Het personeel was erg vriendelijk.
De camping is nog beschikbaar en kost € 65 voor twee volwassenen en een camper. De camping is centraal gelegen voor een bezoek aan Bristol. Vergeet de tol niet!
Zeer mooie camping. £60 voor één nacht, 2 personen en een camper. Elektriciteit, water en douches inbegrepen. Douches en toiletten waren mooi en schoon.
Zeer geschikt voor doorvoer. Er zijn 4 plaatsen beschikbaar. Er is een openbaar toilet en het is erg schoon. Geen elektriciteit of nutsvoorzieningen. Het was 's nachts superstil. 's Avonds spelen kinderen en jongeren tot ongeveer 21.30 uur op de speeltoestellen, maar ze storen totaal niet.
Een geweldige parkeerplaats/parkeerplaats voor openbaar vervoer. Gratis. Dichtbij de snelweg 2 km. Exploitanten waren erg aardig. We hadden prachtig weer en zaten in hun druivenprieel wijn te drinken en te eten. Er zijn echter alleen koude gerechten. Super heerlijk brood met kaas en worstschotel.
De plaats is erg mooi, de onze met uitzicht op de zee. De receptie is geheel nieuw. Sanitair niet schoon en totaal verouderd. Daar moet dringend iets aan gedaan worden. Plaats is volkomen stil. Zeker anders in augustus.
Geweldige parkeerplaats voor een bezoek aan Passau. Het was niet luid, maar het was vol. Was gratis!
De stad Ptuj is erg mooi en bezienswaardig. Het was echter te duur om er doorheen te reizen. 2 nachten met stroom voor 2 personen kosten 97 euro. Sanitaire voorzieningen waren zuur en prima. De tweede nacht was ook erg luidruchtig vanwege de tennishal, die naast de deur ligt. De dames bij de receptie van het hotel waren erg vriendelijk.
We verbleven er voor een nacht. Was super aardig. eigenaar erg aardig. Als we meer tijd hadden gehad, waren we langer gebleven. Betaal wat je wilt in een doos bij het huisje. Zou opnieuw en opnieuw komen. De kikkers waren 's nachts wat luidruchtig, het is gewoon puur natuur. Verdient 5 sterren. Bovenkant
Ben er voor de tweede keer geweest. Vriendelijk personeel. Plaats is groter geworden, maar erg stoffig. Het is de moeite waard om er vroeg heen te gaan, want het is erg druk. was weer goed
Voor een dag oké. Vriendelijk personeel. Maar verder alles goed. Niet comfortabel. Maar duur.
Had alles wat je nodig hebt voor een overnachting. De slagbomen waren open vanwege een stadsfestival en hoefden niets te betalen.
Goede parkeerplaats om de beurshallen te bezoeken! Vroeg aanwezig zijn was 's avonds erg druk.
Geweldige plek om Trier te bezoeken. Jammer dat je de Moezel niet kunt zien, te veel struiken en bomen. Het Moezel-fietspad loopt er recht voor, maar stoort u totaal niet. We zullen zeker terugkomen.
Leuke plek, deels met uitzicht op de Rhône. We betaalden 18,34 euro, wisten niet hoe we de borg van 5 euro voor het toegangsbewijs terug konden krijgen. Helaas zijn douches en toiletten beschikbaar maar gesloten. Eigenlijk te duur daarvoor!
Vriendelijk behulpzaam personeel. Prima locatie om de stad te bezoeken. Elektriciteit 3 euro. De achterste rij was erg stil. Er zijn 2 douches, maar niet genoeg voor de ruimte. We hadden het niet nodig omdat we die van ons in de Womo gebruiken.
Sitecode: 2037
Volgens mij is er geen parkeerplaats meer. We voelden ons hier nog steeds veilig. Slechts één nacht gebleven.
Voor een bezoek aan Straatsburg was het veld super goed. Het was schoon maar vol. Het is goed om er vroeg bij te zijn.
Staanplaats direct aan het water was geweldig, maar kost extra. Douches waren krap en niet altijd schoon. Maar met zoveel mensen kan het moeilijk zijn. Hoewel de bemanning altijd ergens aan het schoonmaken was. Personeel was super aardig. Zwembad was top! Dat verdient 5 sterren.
Douches zijn prima. Personeel super aardig. Onze pitch was erg leuk. Avignon is gemakkelijk te bereiken met de fiets of te voet.
De douches zijn schoon en ruim. De plaats is een beetje door elkaar gegooid omdat iedereen doet alsof ze grappig zijn. De een heeft een groot plein, de ander heeft de buurman bijna onder zijn luifel zitten. Zwembad heeft renovatie nodig. Toilet bij het zwembad is een brutaliteit. personeel is vriendelijk. Stad van Roses en het strand zijn zeer dichtbij en zijn gemakkelijk te bereiken.
We werden uiteindelijk voor 4 maanden onze Womo uitgekozen om uit eten te gaan. Was geweldig. Volgende week weer. 4 sterren
Afgevoerd grijs water. Helaas begrijpen we niet hoe het toilet werkt. Jammer! Dat zou het belangrijkste zijn.
De plaats heeft een prachtig uitzicht. Heel dicht bij het stadscentrum. Geen V / E. Bij mooi weer blijven veel jongeren / studenten hier en zijn ze soms wat luider als het alcoholgebruik toeneemt. Weekend ook luide muziek.
We hadden Womoplatz met uitzicht op het water en Hiddensee. Sunset top. Sanitaire voorzieningen waren prima. Kleine kiosk en restaurant. Op zaterdag wordt er verse vis gerookt. Geweldige fietstocht langs het meer naar de top van Cape Arkona. Personeel erg aardig en vriendelijk. Graag weer.
De ruimte is erg mooi en groot, maar snel vol. Je zou moeten kunnen boeken. Sommige plaatsen zijn gratis, maar je kunt het helaas niet zien. Corana kan geen gebruik maken van toiletten en kan deze niet beoordelen.
Schone plaats. Kleine wandeling naar het centrum. Helaas is het Bowling-, Billiad- en Paintballcentrum een beetje rusteloos. Veel auto's in- en uitschakelen. Plaatsen zouden beter af zijn aan de zijkant, dan direct ervoor. Maar voor een nacht helemaal ok. Kom nog een keer!
Pitch is geweldig voor 1 nacht. Was erg kalm. Outlet bezoek is gemakkelijk te voet of per fiets te bereiken, net als het stadscentrum. Pitch ligt direct tegenover de Piusstr.11
Zijn hier voor de tweede keer. Super mooie locatie. In de berghut kun je goed eten. Leuke operator.
Super mooie camping met uitzicht op de bergen. Operator erg vriendelijk en aardig. Sanitaire voorzieningen zijn geweldig 👍.
Heel mooi uitzicht, als je op de eerste rij staat. Helaas te luid en te rusteloos. Staanplaatsen te klein voor grote campers.
Pitch is nu een diep gat. Helaas stond er niets op de website. 👎Daarom reden we extra over de Timmelsjoch. Zeer teleurstellend.
Super stille cp. Douches, toiletten en plaats erg schoon. Beheerder erg leuk. De kleine winkel heeft zijn eigen producten. Top
Staanplaats direct aan het meer, helemaal mooi. Sanitaire voorzieningen zijn slecht en moeten worden gerenoveerd! Anders zijn we zeer tevreden. 👍