@sn1
September 2026
Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
Prima om te parkeren in München, maar let op: soms kom je ingesloten te zitten en kun je je camper er niet meer uit krijgen. Er zijn geen voorzieningen aanwezig.
Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
De parkeerplaats was ontoegankelijk vanwege wegwerkzaamheden. We parkeerden bij de Park and Ride-faciliteit voor €15. We namen buslijn 9 rechtstreeks naar het centrum. Het was perfect om de stad te verkennen.
Juni 2026
De camperplaats (L2 532), met een lengte van 7,50 m, biedt veel ruimte en een heerlijke zonnige plek. De sanitaire voorzieningen zijn schoon. We hebben genoten van ons verblijf. Het personeel was erg vriendelijk.
De camping is nog beschikbaar en kost € 65 voor twee volwassenen en een camper. De camping is centraal gelegen voor een bezoek aan Bristol. Vergeet de tol niet!
Zeer mooie camping. £60 voor één nacht, 2 personen en een camper. Elektriciteit, water en douches inbegrepen. Douches en toiletten waren mooi en schoon.
Zeer geschikt voor doorvoer. Er zijn 4 plaatsen beschikbaar. Er is een openbaar toilet en het is erg schoon. Geen elektriciteit of nutsvoorzieningen. Het was 's nachts superstil. 's Avonds spelen kinderen en jongeren tot ongeveer 21.30 uur op de speeltoestellen, maar ze storen totaal niet.
Een geweldige parkeerplaats/parkeerplaats voor openbaar vervoer. Gratis. Dichtbij de snelweg 2 km. Exploitanten waren erg aardig. We hadden prachtig weer en zaten in hun druivenprieel wijn te drinken en te eten. Er zijn echter alleen koude gerechten. Super heerlijk brood met kaas en worstschotel.
De plaats is erg mooi, de onze met uitzicht op de zee. De receptie is geheel nieuw. Sanitair niet schoon en totaal verouderd. Daar moet dringend iets aan gedaan worden. Plaats is volkomen stil. Zeker anders in augustus.
Geweldige parkeerplaats voor een bezoek aan Passau. Het was niet luid, maar het was vol. Was gratis!