@snelverder
Lid van Campercontact sinds 2020
De locatie als aangegeven is een mix parking waar maar 1 plek mooi uitzicht heeft, zijn zelf 150 meter doorgereden daar mooi uitzicht en lekker rustig, (veel foto's) zijn niet genomen vanaf de CP maar van bovenaf, dan moet je een stuk lopen mooi omgeving dat wel.
Bij aankomst bomvol met caravans zigeuners, konden er niet staan met de camper.
Grote parkeerplaats en bomvol wel kun je hier ook de cassette legen .
Prima locatie maar het zijn geen grote plaatsen, gelukkig kun je de achterkant van de camper laten oversteken. Alles netjes zo het kan zijn.
Bij aankomst hadden we zoiets van is het dit (gezien de foto;s ?) zijn doorgereden.
Plaats net buiten het dorp goed voor een overnachting,verder rustig.
Zoals hier onder al vermeld geen 5 Euro maar 10 Euro en 12 met stroom is dik betaald vinden we zelf. Gras was lang (dus nat) en de rest niet super onderhouden op 29-8-2020. Veel verlichting: maar die deden ze zelfs niet aan, jammer. Mag zeker niet van Merkel i.v.m de corona gekte .
Super netjes maar geen camperplek ? of ze hebben de bebording vergeten ? geen camper plek te vinden.
Super plek goed wandelen en of fietsen en plaatsen zijn lekker ruim.
Aldi tegen over en voor de rest een prima plek niets op aan te merken.
Druk en krap en veel verkeer er zijn hier wel 3+ punt er is stroom water en de wc kun je leeg maken .
Ja niet dat je denk van super maar je kunt er voor de rest prima staan.
GPS N 51.76455, E 7.39897 klopt hier ook niet hebben het niet kunnen vinden op deze punten.
Hier sta je strak aan de weg tussen de straat en het water of je moet de camping op het is maar wat je wil.
Te vol en te krap op elkaar was ons idee maar ieder z'n eigen.
Prima plek mooie omgeving goede ondergrond top.
Prima plek alleen is deze al 10 jaar niet meer als camperplek bestemd volgens de eigenaar, deze laat weten dat hij het vervelend vind dat het nog als camper locatie staat vermeld maar aan de andere kant vind hij het prima en mag je er gewoon staan voor 5 Euro + stroom. Punt dat het geen camperplek meer is heeft te maken met het misbruik van de camperaars en dit is heel jammer die weg rijden en niet betalen en het kapot maken voor andere.
N 52.31759, E 7.78306 klopt niet dan kom je in de stad naast een winkel ? Waar geen camperplaats te vinden is ?
Super netjes deze plek en alles aanwezig ik zeg gewoon proberen ;) Bij het info bord kun je betalen in de brievenbus. 5 Euro.
De plek zelf niet zo netjes en veel glas maar voor de rest ,winkels in centrum op 200 meter en een mooi park op 50 meter afstand park is zeker de moeite waard.
Prima plek alleen een afvalbak aanwezig leuke omgeving om te wandelen of fietsen.
Prima plek vooral bij warme dagen lekken onder de bos.
Niet veel zaaks maar je kunt er staan om te overnachten prima wel dicht aan de doorgaande weg.
4 plekken maar wat was het vol wel 25 campers dus daar gaan we niet tussen staan vol=vol
Even deze plek bekeken op de site staat gratis maar op de bebording staat betaald ? zijn hier niet gebleven dus weten het niet.
De plek zelf valt ons tegen, wel een goede visboer die wel erg duur is maar smaakt lekker. Dat erbij je bent niet verplicht om een vis te kopen toch.
Strak aan de straat,dorpje wel knus maar de plek vonden we niet de moeite om te gaan staan.
Voor ons was dit niet de plek die we verwacht hadden.
Mooi plek er is verder niets bij maar wat je niet nodig bent mis je ook niet ;) Goed fietsen en/of lopen.
Gratis plek en die zijn er in Nederland niet zoveel maar elk mens die een camper heeft wil dit graag. Waarom zou je ook betalen aangezien een camper al vaak alles aan boord heeft,dus zijn ze niets nodig. Hoezo dan betalen ? voor iets wat je zelf bij je hebt ? is ook vreemd.
Ook even wezen kijken en zoals al gezegd het krijspunt is heel druk en daarvan veel lawaai. Verder best netjes , vandaar geven we een 6 ze bieden het wel aan en dat is wel goed bedoeld.
Het is wel een leuke plek en alles aanwezig maar elk jaar komt er weer geld boven op en dit moeten ze zelf weten maar er zijn ook mensen die dan niet meer komen en de volgende plek pakken die goedkoper is en dit mag een ieder zelf invullen,mooi he ! De Moezel is vooral in de vakantie gewoon niet leuk meer om er naartoe te gaan is onze mening maar ook daar zal anders over gedacht worden en dat mag ook. :)
Betalen via de telefoon vinden we zelf niet leuk voor een CP en dit is dan ook meer een parkeerplaats in onze ogen dan een CP juist het gesprek met iemand die het geld ophaalt is vaak goed ook voor de info die je dan vaak krijgt. Er waren ook oudere mensen ZONDER telefoon die begrepen er niets van en dit begrijp ik heel goed als je het niet kent dan zit je met een probleem. Dus geen automaat of over 50 jaar misschien ;)
Prima plek even gestaan, ben je onderweg met niet al te grote kinderen is dit een super locatie om ze te laten spelen of iets te eten.
Het was al weer 3 jaar gelden dat we hier waren,maar is nog de zelfde mooie ruime plek lekker veel ruimte om en naast de camper dus niet vol gepropt op elkaar zo je vaak tegen komt aan de Moezel,wel is het jammer dat je vanaf de CP de Moezel bijna niet ziet dan mis je net de scheepvaart (wat wel leuk is om te zien).
Prima plek maar ook hier staan foto's van de Rijn maar die foto is niet van de CP af genomen wil je de Rijn zien dan moet je 20 a 30 minuten lopen verder leuk uitzicht dat dan wel weer en rustig. Op het vuurwerk na dat er 21 Sept. was toen we er waren ;)
Bom vol met auto's en oude caravans gewoon slecht vonden wij dus snel wegwezen.
Goed voor een overnachting en wandelaars verder rustig.
Daar zelf geen jachthaven te zien wel 100 meter verder aan de Moezel maar dit zie je niet vanaf de CP plekken zijn erg krap.
Prima plek er is wel een trein maar hebben we zelf geen probleem mee.
Als je naar boven rijdt denk je wat een super uitzicht maar op de plaats zelf valt dit erg tegen overdag kan het druk zijn maar s'nachts rustig.
Bom vol dus meer kunnen we er niet van zeggen sorry.
Een dood stuk van de Moezel daar is geen scheepvaart wel rustig op wat loslopende honden na.
Mooie CP wel heel dicht op elkaar vooral als het druk is we waren er met 6 campers uitzicht is super.
Je staat bij een school voor een overnachting prima maar ook niet meer dat dat.
Op de foto denk je van ja, maar als je er aan komt op de CP denk je misschien net als ons van nee dit is het niet vaak is het op de foto mooier.
Veel te dicht op elkaar ergens in een hoek van een grote parkeerplaats.
Zo moet een CP zijn alles aanwezig heel mooi en schoon gewoon goed en nog gratis ook daar kunnen anderen een voorbeeld aannemen …(hebben betaalde CP-s gehad die veel minder waren).
Bij regen een puinhoop veel water overlast en je loopt alles naar binnen voor ons hier niet weer.
Niet veel bijzonders vonden wij en er staan hier foto's die zijn niet van deze plek daar is geen groot water alleen een heel klein watertje/sloot. Dus dit klopt niet en geeft een verkeerd beeld,dit komt wel meer voor is ons opgevallen dan staan er foto's en daar ga je dan vanuit maar aangekomen op de plaats is er niet van terug te vinden.
Je mag niet met de camper bij de stuw overnachten daar is ook de CP niet die is iets verder naar boven op een asfalt plein en daar zie je niets van de stuw.
Jammer dat het Hotel dicht is maar voor de rest prima plek.
Lekker rustig gestaan en ja wel iets last van de weg beneden maar daar hebben we zelf geen probleem mee de plek is prima je moet wel boven staan onder is ook een plek daar is het drukker en meer lawaai dus op de hoek van de parkeerplaats naar boven rijden 10 a15 meter omhoog daar kan men mooi staan,.
Eerst gratis toen 5 Euro nu 7 Euro,wil je goedkoper ? dan kun je GRATIS staan Am Festplatz in Uelsen hier kun je ook het toilet lozen Aldi en andere winkels op loop afstand aan de andere kant van de weg bij de verkeerslichten .
Grote parkeerplaats met heel vroeg veel verkeerslawaai 26-8-2019 was het ook nog eens een bouwput geen aanduiding te vinden van een camperplaats totaal niets en dan kom je daar aan om 00.30 uur in donker dus niet simpel.
Te klein en te krap dus snel door gereden als je er alleen staat of met 2 campers is het prima te doen. Moet er wel bij zeggen dat er ook iets was afgezet met een lint, waarom is voor ons een ???
Lekker tussen de bomen en mooi rustig wandelen en of fietsen of bij de camper zitten alles kan.
Prima plek en is van alles te doen lekker onder de boom met 30 graden.
Deze locatie is wat zaai dit is jammer verder prima plek.
Ik lees hier geen water na betalen we konden gratis water nemen dus ja voor ons dus geen probleem wel veel glas en dat is wel vervelend als je op blote voeten loopt met +30. Verder prima plek.
Mooie plek overdag wel druk en s'avond op de parkeerplaats tegenover jongeren met auto's die het nodige lawaai maken.
Zeker een mooie plek al zijn de plaatsen niets te groot voor de rest wel heel mooi aangelegd .
Prima plek onder de bomen wel wat rommelig maar daar moet je soms door kijken wij vinden van wil je zeuren of staat je de plak niet aan,,ga dan ergens anders staan waar je het wel naar je zin hebt dit doen we zelf ook. Hoe simpel kan het leven zijn.
Het mooie is de één vind het mooi en prettig en een ander vind het weer wat minder toen wij er waren was het rommelig en ongezellig dit zal vast ook anders zijn het is maar net wat en wie je aantreft zoals op elke CP. Voor ons die dat dat wij er waren een 6 misschien een volgende keer beter ;)
Een super plek gewoon goed en veel wandel en fiets gelegenheid .
Mooie plek en vooral als je vooraan staat lekker aan het water wel veel last van stof bij droog weer door auto's die op en af rijden. Verder netjes niets op aan te merken.
Nette parkeerplaats met voor camper veel te kleine plekken is niet over nagedacht,verder de haven op loop afstand 5 min. mooi loop en of fiets gebied en aan 2 kanten een mooi park,bakker in de gezellige binnen stad.
Grote parkeerplaats met vuilnisbak en daar rondom veel rotzooi dit omdat er geen klep op zit en de vogels het er elke keer uithalen,,,gekke is dat de mensen van de camper er voor aangekeken worden door mensen die dit ook uitspreken.
Er staat daar een heel groot bord met daarop de test "alleen voor klanten van Sawiko" dus dit wil zeggen dat het gewoon een parkeerplaats is voor mensen met een camper die daar iets kopen bij dit bedrijf, dus geen camper plek voor andere camperaars.
Is dit nu gratis of moet je 5 Euro betalen ? geen idee wel een dom iets omdat dit kennelijk niemand weet en het geld ook niet wil aannemen wat moet je dan ? af laten slepen ?
Toen we hier aankwamen was het prop vol met misschien een meter tussen de campers bij brand is dit levensgevaarlijk dus snel verder op zoek naar een betere plek met meer ruimte,gebeurt hier iets dan zit je met een groot probleem en de verzekering zal dan niet uitbetalen.
Is dik betaald met 9,50 maar ook heel krap met brand betaald de verzekering vast niet uit,die zeggen dan"ja moet je er maar niet gaan staan.
Slecht onderhouden plek een 6 ,,,wel geven we de visboer die er op woensdag staat een 10+ die was super anders was de beoordeling een 4 geweest.
Om te wandelen/fietsen is dit prima en als je de berg op gaat vanaf de vijver kant en dan bovenaan naar rechts loopt dan een heel mooi uitzicht. Wel jammer van de ondergrond waar je staat op de CP dit zie je wel meer maar loop je allemaal naar binnen.
Om te overnachten is dit prima voor de rest niet zeuren dit doen er al te veel ;) Gratis plek met alles wat je nodig hebt.
Plek is wel scheef maar als je één keer staat heb je een prima plek om te overnachten.
Ook hier prima gestaan en goed geslapen mooie omgeving en alles bij de hand betalen bij automaat.
Groot voetbalveld en daar moet je van houden gelukkig zijn er mensen die dit mooi vinden,voor ons was het na één dag en nacht voldoende dus niets voor ons.
Prima plek en voldoende te zien in de omgeving met alles aanwezig,wat wil je nog meer.
Plek is prima niets aanwezig op afvalbak na hier op de site staat (gratis) maar kost 5 Euro. Op de app kun je hem niet eens vinden.
De hoge heg is zonde en heel jammer dan mis je zoveel van het mooie uitzicht wat er achter is daar zie je niets van vanuit de camper of als je buiten zit heel jammer hebben er 4 uur gestaan en zijn weer door gereden .
Mooie rustige plek aan beekje achter schoenfabriek mooie omgeving overdag genoeg te zien en s'nachts lekker rustig 500 meter verderop is ook een CP maar die is een stuk minder mooi. Wel gek dat de één CP wel op de site staat en weer niet op de app dit hebben we al meer meegemaakt heel jammer. Zo mis je nog wel eens mooi plekjes en pak je het boek erbij is het daar soms nog weer anders (waarom) ??
Hadden er zeker meer van verwacht maar dit was het niet voor ons,dan maar snel verder naar de volgende CP. Dat is het mooie van een camper en elk mens denk er anders over ook prima. Mooi dat ieder zijn plekje zelf kan op zoeken.
Wel een leuke plek maar het vallende water is voor ons na 1 dag wel voldoende geweest (rot geluid) achterop de CP heb je daar minder last van.
Hier gestaan op de parkeerplaats voor de CP i.v.m drukte: CP was vol en er stonden 15 camper voor de CP op de parkeerplaats. Punt is de CP's blijven gelijk en er komen steeds meer campers.
Is niet wat je kunt er overnachten dit is prima maar verder snel doorrijden wat ons betreft.
Overdag iets lawaai van de weg en vooral bij de brug maar geen last van verder mooie rustige plek en even genieten van de bakker in het dorp en vooral in het weekend maken alles nog zelf lekker en dit proef je.
Plek is normaal goed nu ze aan het bouwen zijn zijn de (voorzieningen afgesloten) maar betaal je wel de volle pond en dan moet je maar ergens op gras gaan staan is het park (dit is prima) maar pas dan de prijs zolang even aan.
Meer dan een 6 zit er volgens ons niet in we vonden het geen mooie plek maar daar zullen andere anders over denken en dit is prima. Er was toen wat wind en veel stof dus zijn we maar verder gegaan stof happen is niet wat,ook hier zullen andere anders over denken het is maar net wat je zoekt en mooi vind.
Plek is prima waren hier 2de paasdag en er stonden toen 14 campers best veel maar wel gezellig.
Mooie omgeving prima plek,maar kijk je op de site staat er gratis en kijk je op de app dan staat er 7 Euro ? dus we weten het niet. Zeker de moeite waard om een kijkje te nemen vandaar de 9
Plek is goed ook in November goed bezet zeker een kijkje waard.
Camper plek is niet veel meer dan een parkeerplaats maar wel super netjes en aan de andere kant van de weg een heel mooi park waar je van alles en nog wat kunt zien, te veel om op te noemen, maar zeker de moeite waard. Ja dat maakt weer heel veel goed vandaar de 8.
Hier kun je ook goed wandelen en fietsen niets mis mee.
Lawaai van de 31 verder een mooi meer waar je kunt wandelen maar wil je dit met een hond dan heb je pech dit mag niet ! je zou maar een hond bij je hebben, verder is er niet veel te beleven, in de zomer zal dit anders zijn i.v.m zwemmen en dergelijke.
Goede plek met veel fiets en wandel gelegenheid netjes en schoon winkels op loop afstand, wel jammer dat de plaatsen zelf (heel krap) zijn, wil je er met 4 campers staan op de plek waar het moet, dan moet je ze bijna aan elkaar zetten heel jammer.
Gratis plek al vonden we het zelf niet veel bijzonders, anderen vinden dit misschien heel mooi, prima zal ik zeggen zo moet het ook zijn, de één wil dit en de ander dat en als het je niet past gewoon verder opzoek naar de volgende plek daar heb je een camper voor.
Wat een geweldige plek met een super omgeving en wat is hier nog een rust geweldig gewoon. Als je wil wandelen,fietsen of gewoon lekker op een bankje van het uitzicht gaat genieten het kan hier allemaal. Wel moet je zelf voorziend zijn omdat er geen stroom of wat bij is. Wat wel er jammer is, dat die milieu vervuilende vliegtuigen de rust soms even verstoren heel jammer.
Heb je een grote camper dan moet je hier zijn,voor de rest vonden we het maar zaai, maar ja met een kleinere campers kun je overal terecht en dat kun je met die grote vaak niet, hier zien ze ons niet weer. Uitzicht op de Moezel was niet best en is daar ook erg smal wel kun je met een hond als u die heeft goed wandelen.
Prima plek, wat wil de mens nog meer en je hebt altijd mensen die zeuren die zijn er overal.
Plek is prima maar wel erg krap niet zo ons ding en weer een trein met het nodige lawaai van over de spoorbrug ja heb je daar problemen mee dan moet je hier niet zijn, maakt het u niets uit ga dan eens kijken met uitzicht over de Rijn.
Geen mooie plek hebben gekeken en snel weg, hebben laten beneden bij de Rijn gestaan aan het water geen camper plek maar er stonden er al een paar met de camper waar we gewoon bij zijn staan prachtig uitzicht over de Rijn alleen de trein was lastig veel lawaai, maar ja kost ook niets dus niet zeuren.
Een parkeerplaats en erg druk, zaterdagavond gaat de slagboom dicht en gaat pas weer los op maandagmorgen het is maar dat u het weet.
Wat moet je hier van zeggen gratis met wifi stroom en water meer ben je niet nodig de locatie opzicht is minder aangenaam vonder we. Maar wel veel voorzieningen en GRATIS hier kunnen anderen een voorbeeld aan nemen.
Nog steeds een leuke plek al betaal je nu 5 Euro dit is wel te zien aan het aantal camper wat heel wat minder is dan voorheen en Hollanders zijn er al bijna helemaal niet. Ook hier wat lawaai van het tegenover gelegen bedrijf.
Leuke plek met veel fiets en wandel gelegenheid met achter het zwembad (waar je moet betalen) een heel mooi water-meer leuk om te zien. Wel wat lawaai van de A30 ook in de nacht.
Kom je uit de stad dan zeg je o wat een mooie plek maar je moet er iets in zien,en als je dan die vrijheid niet kent dan kan ik me er wel wat bij voorstellen ook.. Kom je van vrijaf dan denk je sta ik hiet ergens aan de rand van een bos ? en is dit het.
Kost niets, maar wil je fiesten of wandelen dan is dit een prima plek, wel jammer dat er naast de camper bijna geen plek is om even lekker te gaan zitten. Verder genoeg te zien en te beleven.
Zagen in het camperboek deze plek dan zie je 1 foto en daar ga je dan vanuit ja die foto is leuk maar de plek,nee dat is het niet en zijn de 2 plekken bezet dan kun je aan de andere kant gaan staan maar sta je met het achterste gedeelte in de bosjes en onze camper is nog maar 6,35. Draaien en wegwezen was volgens ons het beste en hebben we gedaan.
Prima plaats en super netjes wel 3,50 extra betalen voor de hond omdat ze dit gelijk willen trekken met de camping. Wil je dan alles gelijk trekken laat de mensen met een camper dan langer staan dan 72 uur dit doen ze op de camping ook, daar staan ze zolang ze willen, maar de campers moeten met 72 uur vertrekken.
Plaats op druk kruispunt vlak aan de weg, de trein loopt niet en de metro wat het moet worden is nog niet klaar dus wel iets rust. Wat ik dan zo jammer vind van de gemeente Vlaardingen er is een veel mooiere plaats 100 of 150 meter verderop aan het water waar het mooier is en een stuk rustiger. TIP: verplaatsen die camperplaats.
We geven een 8 omdat de plek super is voor de camper familie, wel is de originele plaats al opgebroken door de gemeente en zijn we verder achter gaan staan in de punt. Ja en ook hier kun je weer zien dat ook bij de gemeente Utrecht het alleen om geld draait omdat deze plaats aflopende zaak is,er komen woningen en daar kunnen ze veel geld aan verdienen,HEEL jammer gemeente Utrecht we geven u een 4 .
Mooie rustige plek zeker de moeite waard om een kijkje te nemen. Al kan een keer extra grasmaaien geen kwaad. ;)
Vonden de locatie niet mooi,als je de foto's ziet denk je mooie locatie maar dat is op de foto en niet als je er aan komt,dan is het niet zo mooi meer,is onze mening.
Waren hier 19-6-2018 en ja weer veel lawaai van 21.30 tot de volgende morgen 05.00 de gehele nacht door en dit is niet de eerste keer dat we dit hier meemaken heel jammer van deze mooi plek. Het jeugdhuis er naast en op het veld naast de CP daar komt het vandaan heel jammer dat dit zo gaat.
Deze recentie bevat geen tekst.
Camperplaats is goed, niets mis mee, er zitten wel hangjongeren maar er is ook controle van de politie en die maken goede afspraken, rond 23.30u is het rustig. Dus mooie plek om te zijn alles aanwezig, alleen geen 220V.
Mooie plek, maar wel vaak vol winkels aan de andere kant van de weg en aan de andere kant van het meer nog meer winkels.
De plek is prima, maar de stroom ? op 1 Euro alleen de koelkast 4 uur doe je er een TV bij aan is het met 2 uur afgelopen, dan kun je er wel gratis staan en gratis wifi hebben maar dit pakken ze in de stroom er wel weer bij, heel jammer.
Er was die dag wat meer wind en de windmolen had best veel lawaai zelfs in de nacht en dan de slagschaduw om gek van te worden als je buiten was. De diesel trein, die op 50 meter afstand loopt van de CP is er om het half uur. Hoezo mensen een 9 of 10 geven is voor ons een groot ? misschien mensen uit de stad ? Die vinden buitenaf al snel heel mooi, van ons een 7.
Overnachten prima en heel rustig, maar voor de rest is het niet veel.
Prima plek, wel jammer dat je 8 uur stroom hebt voor één muntje, we hadden alles ontdooid in de vriezer toen we uit bed kwamen.
Rustige plek, meer heeft een mens niet nodig, prima.
Gewoon een zeer slechte CP met veel lawaai van het industriegebied waar de CP ook is.
Plek is prima, maar op de foto's is het mooier dan dat het is, de verzorging laat te wensen over. Wel is er in Steinfurt zelf veel te zien om van te genieten en dat maakt weer veel goed.
Plek is mooi ruim en netjes opgezet, prima.
Dit is een leuke en wat rustigere plek aan de andere kant van het meer in Geeste.
Ja zeker een mooie nieuwe plek op een mooie locatie, nu nog in aanbouw, maar komt vast goed.
Nu nog gratis, maar hoe gaat het verder? Dat is nu nog de vraag. Maar wel een mooie rustige plek.
De plek is mooi en niet strak naast elkaar wat je te vaak tegen komt. Ook is er een mooi meer waar je super mooi kunt wandelen of fieten (rond is dit 7,5km). Geeste zelf heeft verder geen winkels op de bakker na, maar die is op maandag na pas na de middag open.
Het is een grote parkeerplaats waar je in de hoek kunt staan met de camper. De WC was op slot. Waarom? Nu hadden we dit zelf niet nodig, maar andere mensen wel. Ahaus zelf heeft een mooi centrum, waar je ook lekker kunt eten.
Sitecode: 20238
Mooie plek! Niets mis mee, wel is het internet erg duur 5 Euro voor één dag of 10 Euro voor een week, maar ja sta je er maar 1 of 2 dagen dan is het best veel geld en dan kom je er achter dat het niet eens werkt op de camperplek, bij melding hiervan krijg je netjes het geld terug, dat wel. Voor de rest gewoon een super plek voor jong een oud.
Leuke plek al is er niets bij, we hebben hier wel een gezellig weekend gehad.
De kippen lopen los rond de camper en voor je het weet heb je kippenstront in de camper. Er is wel alles wat je nodig hebt, al is het niet origineel en uit de jaren '70, maar het werkt wel.
Douche, wc, stroom en water. Wat wil de mens nog meer, dit is een prima plek.
Gras maaien, daar hebben ze nog niet van gehoord wel 30 cm hoog. Wel veel lawaai van de trein, daar moet je tegen kunnen.
Plek is prima. Internet doet het niet dus ook geen wifi. Ze hadden niet genoeg mb's ja dan moet je dit er niet bij zetten, dat er wel internet is. Mensen komen daar en dan krijg je niet wat je wel denkt te hebben, dat is jammer, maar nogmaals de plek is oké.
Eén ding is wel weer mooi, nu je er moet betalen is er ook weer plek, maar veel mensen gaan dan wel ergens anders staan, er zijn nog gratis plekken genoeg in de omgeving. We zijn zelf ook door gereden.
Goede plek; ook bij regen mooi droog. Super ondergrond en we hadden heel wat regen.
De plek is prima wel heel druk. 13 Plekken en we stonden daar met 24 campers, dus net een pot met pieren, maar wel mooi en gezellig. Er is alleen maar stroom en niet meer dan dat. Dus is de WC vol, is dit lastig, die kun je wel leeg maken bij een benzinepomp, maar dan moet je het of lopen of op de fiets doen. En ben je nog al even onderweg, doe je dit met de camper ben je de plek kwijt en dit wil je niet.
Ja de plek is mooi en in het dorp een warme bakker op loopafstand, aan de andere kant van de straat de Aldi.
Eerst nog gratis, er is niets bij op de vuilnisbak na. En nu moet je daar 4 Euro voor betalen, aangezien er niets bij is is dit te veel.
Voor een dergelijk grote camping verwacht je wel een wat grotere winkel.