@snoopy33
- Bürstner Brevio T646
- 2017
Juni 2026
Een foto toegevoegd aan een locatie · 4 maanden geleden

De staanplaatsen zijn vlak en ruim, met grind voor de camper en een beetje gras. De sanitaire voorzieningen (een container) en de afwasruimte zijn onacceptabel voor de exorbitante prijs van €45. Het vakantiepark zelf is prachtig gelegen met twee zandstranden. Ideaal om te windsurfen, mits je een weed fin hebt. Er is een enorm ondiep gedeelte.
Mei 2026
Een foto toegevoegd aan een locatie · 5 maanden geleden

Sitecode: 195735
Een aangename camping direct naast het Baldegg-zwembad aan het Baldeggmeer. De staanplaatsen zijn volledig vlak, op gras of grind. Betaling geschiedt online. Er is een schoon toilet aanwezig in het zwembadgebouw. Verder zijn er geen voorzieningen. Zeer rustige locatie met een prachtig uitzicht op het Baldeggmeer.
Wij betaalden 20€. Het enige positieve aan deze plek is de nabijheid van een bushalte. Het ziet er rommelig uit. Het sanitair is relatief schoon, maar totaal verouderd en praktisch schroot. Er zit totaal geen passie in. We voelden ons niet lekker en verhuisden vroeg in de ochtend naar de camping in Lagani, slechts 650 meter verderop. Daar voelden we ons meteen een stuk beter.
Prachtige ligging, direct aan zee. Klein maar fijn. Toilet, warme douche en elektriciteit: alles inbegrepen, plus Frederico, de uiterst vriendelijke en behulpzame eigenaar. De plek is veel beter dan veel van wat we tot nu toe op Sicilië zijn tegengekomen. Er was zelfs een klein welkomstgeschenk. Tip Top
Zeer goed onderhouden, kleine camping op een heuvel met een prachtig uitzicht op de Etna. prachtige eendenvijver, zwembad. De baas is supervriendelijk en spreekt Engels. Er kunnen croissants voor het ontbijt besteld worden. Olijfolie uit eigen teelt, verkrijgbaar in verpakkingen van 3 liter. Super schoon en goed onderhouden. Er liggen geen kapotte spullen of afval rond, zoals je elders op Sicilië wel aantreft. Één van de mooiste plekken tot nu toe.
2 foto's toegevoegd · meer dan 1 jaar geleden

Supervriendelijk ontvangst, mama Colette spreekt meerdere talen. Tijdens een uitgebreid ontbijt kunt u gezellig kletsen met de andere gasten. Een echte aanrader. De geocoördinaten kloppen niet. Hier zijn de juiste 37.848619/12.466282