@snoopy33
- 2013
Wij betaalden 20€. Het enige positieve aan deze plek is de nabijheid van een bushalte. Het ziet er rommelig uit. Het sanitair is relatief schoon, maar totaal verouderd en praktisch schroot. Er zit totaal geen passie in. We voelden ons niet lekker en verhuisden vroeg in de ochtend naar de camping in Lagani, slechts 650 meter verderop. Daar voelden we ons meteen een stuk beter.
Prachtige ligging, direct aan zee. Klein maar fijn. Toilet, warme douche en elektriciteit: alles inbegrepen, plus Frederico, de uiterst vriendelijke en behulpzame eigenaar. De plek is veel beter dan veel van wat we tot nu toe op Sicilië zijn tegengekomen. Er was zelfs een klein welkomstgeschenk. Tip Top
Zeer goed onderhouden, kleine camping op een heuvel met een prachtig uitzicht op de Etna. prachtige eendenvijver, zwembad. De baas is supervriendelijk en spreekt Engels. Er kunnen croissants voor het ontbijt besteld worden. Olijfolie uit eigen teelt, verkrijgbaar in verpakkingen van 3 liter. Super schoon en goed onderhouden. Er liggen geen kapotte spullen of afval rond, zoals je elders op Sicilië wel aantreft. Één van de mooiste plekken tot nu toe.
Supervriendelijk ontvangst, mama Colette spreekt meerdere talen. Tijdens een uitgebreid ontbijt kunt u gezellig kletsen met de andere gasten. Een echte aanrader. De geocoördinaten kloppen niet. Hier zijn de juiste 37.848619/12.466282
Sitecode: 20252
Oké, het is een camping, maar vergelijkbare campings hebben maximaal 1-2 sterren. De grindplaatsen zijn schaduwrijk en ruim. Maar dat was het dan ook: geen warm water voor de afwas. Voor iemand met lang haar is douchetijd niet voldoende. Tennisbaan, volleybalveld begroeid met struiken. Overal ligt puin —> gewoonweg te duur voor de geboden service.
Is gesloten. De ingang staat niet aangegeven, maar uiteindelijk hebben we hem gevonden. Alles ziet er totaal vervallen uit.
Een vreselijke camping. Sanitaire voorzieningen schoon maar totaal verouderd. Meestal staande toiletten, uitsluitend blinde spiegels, etc. Staanplaatsen onder bomen maar een enorme modder in zware regen. Kosten op 10/10/2022: 34€ zonder elektriciteit. Elektriciteit 4€ extra. Een onbeschaamdheid. Naar mijn mening zou ongeveer € 18 meer dan genoeg zijn. Bij betaling wordt geen bon gegeven. 1,8 km naar Levanto
Perfecte 5-sterren camping met geweldige infrastructuur. We waren hier op 18-9-2022. ACSI wordt geaccepteerd en we betaalden €24,65 voor de nacht. De velden voor ACSI liggen in het achterste gedeelte van het veld, relatief groot en bedekt met grind. Het stadscentrum van Zadar gemakkelijk bereikbaar met de fiets in 4,5 km, min of meer langs de zee. We zouden hier nog een keer terugkomen.
We zijn hier vandaag gaan lunchen op 22-10-2021. De plek is prachtig en er is nergens een verbod dat het niet is toegestaan om te overnachten. Iets verder naar het zuiden langs de eenrichtingsstraat is er nog een grote parkeerplaats. Ook hier geen verbodsbord. We zouden hier op elk moment durven blijven. De parkeerplaatsen waren leeg. Ik kan niet zeggen hoe het eruit ziet in het hoogseizoen.
We werden heel vriendelijk ontvangen en alles werd ons tot in detail getoond. We kregen zelfs een receptie aperitief aangeboden. De sanitaire voorzieningen zijn zeer schoon. Prijs / prestatie is perfect. Jammer dat er eigenlijk niets bijzonders te zien is in de omgeving, dus ideaal voor een tussenstop.
Op zich een prachtige plek maar alles is erg vervallen. de sanitaire voorzieningen zijn overal met spinnenwebben bedekt en hebben waarschijnlijk al weken geen bezem gezien. Vandaag waren we de enige gasten en betaalden 26,00 euro (camper plus 2 personen), wat ik totaal overdreven vind. meer dan 10 euro is teveel voor de voorwaarden hier
Kleine, stille en idyllische plek met alles wat je nodig hebt.