@snorlaxmiekie
Prachtige camperplaats! Was blij dat ze een plekje voor ons had vrij gehouden. 1 douche met toilet heerlijk warme douche. Camperplaats is leuk aangekleed met bloemenrijtjes en verse eieren en leuke zitjes!
Zeer rustige gratis parkeerplaats. Er staat geen bord dat het een camperplaats is, maar we hebben hier vannacht heel rustig kunnen slapen. Er is geen prullenbak. Je kunt er leuk wandelen en het Mariakerkje is vlakbij
We hebben genoten! Geen verkeer te horen. Camperplaats is prima in orde. 2 dagen verbleven. Prachtige fietsroute en volgende dag wandelroute gedaan. Leuke informatie om mee te nemen in het kleine sanitair gebouw. Eigenaren super aardig, hebben de tijd voor een babbeltje.
Echt het klopt wat hiervoor geschreven is. Er zijn 2 douches en alle plekken waren bezet, maar hoefde niet te wachten. Heerlijk die rust. Prachtig gefietst langs de IJssel. Wij hadden plek 7. Daar zitten een paar kuilen, maar de schaduw op deze plek maakt alles goed in deze hitte.
Heerlijk rustige camperplaats. Alles is aanwezig. Toiletgebouw eenvoudig maar schoon en de douche is goed warm. denk aan 10cent muntjes voor koud water. Omgeving is echt prachtig en het eten in het restaurant was heerlijk!