@snowmads_2022
- Adria Matrix
- Ander
- Buscamper
- Huren
Prima plek voor een winterverblijf. We hadden het geluk om half januari een staanplaats voor 6 nachten te krijgen, omdat deze in de winter vaak volgeboekt is. Prettige ontvangst en oriëntatie van Anne. Ze is HEEL behulpzaam. Miljoen $ uitzicht, super schone badkamers, keuken, gemeenschappelijke ruimte en droogruimte. De camping ligt op 5 minuten lopen onder Montchavin, een super schilderachtig dorp. De gondel naar Les Coches is gratis voor wandelaars en gratis voor skiërs de eerste keer dat ze hem gebruiken.
Sitecode: 61925
We verbleven 3 nachten begin januari 2022. WiFi een beetje vaag maar gratis! Douches, toiletten, wasfaciliteiten zijn vrij nieuw, zeer schoon en netjes. De toiletafvoer bevindt zich in het eerste hokje aan de linkerkant als u binnenkomt. Gratis water. Restaurant maar je moet reserveren. Bij het inchecken kregen we een gratis buskaartje waarmee we naar Les Houches en ook naar Chamonix gingen. Enige negatieve is dat het park alleen halverwege de middag ongeveer een half uur zon krijgt, dus het park is koud!
We parkeerden hier op een sneeuwende zondagmiddag. Maandagochtend vroeg hebben ze de parkeerplaats sneeuwvrij gemaakt. We vertrokken woensdagmiddag. Ondanks dat de officiële website van het parkeerterrein zegt dat campers in de winter verboden zijn, stoorde niemand ons. Geen elektriciteit, geen andere voorzieningen en toiletten waren op slot maar erg handig voor Chamonix. als je naar het skigebied Le Brevent wilt, loop dan over de weg naar Chamonix Sud en neem bus nr. 14.
in de winter is het niet mogelijk om gebruik te maken van de schoonwatervoorziening, omdat de sneeuwploeg alleen de toegangsweg naar het tankstation reinigt. (zie geplaatste foto)