@soesimo
Leuke camping met leuke Bar en zwembad. super aardig personeel! Heerlijk Ibiza style ingericht, hangt een fijne sfeer. Als ik dan iets moet zeggen, Je hoort de snelweg die hier boven de camping loopt.

Fijne rustige camping, Fijne grote plaats, betaal je €5,- extra Schone douches en toiletten. Ideaal om via het strand naar Nerja te fietsen. Zou hier weer heen gaan.
Mooie camping, fantastische staanplaats aan zee. De zee had veel wier maar dat kwam wrs door de wind, Veel surfers en Kite surfers.
We hebben hier 2 nachten gestaan, perfecte plaats (nr 71)met uitzicht op stuwmeer, Mooi Zwembad, Schone toiletten en douches restaurant op camping ook prima, vanaf de camping een mooie wandelroute gelopen via Komoot. Bus naar Granada stopt voor de camping. Aanrader!
Mooie camping, mooie omgeving super zwembad en lekker aan het meer. 2 nachten gestaan. Douches en wc zijn schoon en misschien wat verouderd maar voor €19,50 met elektriciteit moet je niet zeuren. Het blijft kamperen. Ideaal om te overnachten voor de camino del Rey