@someshds
Lid van Campercontact sinds 2015
Deze camping verlaten na het ervaren van onbeschoft en respectloos behandeld te zijn door de eigenaar, om mezelf en mijn vrouw. Helaas waren we niet de enige kampeerders die deze behandeling van de eigenaar ontvangen. Gelukkig hadden we niet voor een week vooruit betaald en was in staat om onmiddellijk te vertrekken.
Leuke gemakkelijke diensten, water en afval alles wat je nodig hebt.
Leuke plek om de nacht door te brengen. Een beetje lawaai van de weg, maar niet te erg. Geen services.
Geweldige plek om te parkeren in de buurt van de stad, tegenover een prachtig strand en het meer. Tal van andere kampeerders zodat je je niet eenzaam voelt. Veel ruimte en parkeerplaatsen.
Mooie plek naast de rivier met gratis diensten. Goede lokale toeristische attracties.
Goede diensten. Gemakkelijke toegang. Kraan heeft een goede aansluiting. Kleren wassen hier ook.
Had veel moeite met het vullen van de watertank omdat de aanleg van de faciliteiten het moeilijk maken met een helling. Bovendien pas geen enkele aansluiting op de kraan.
Goede locatie dicht bij de stad. Schoon, vriendelijk, gemakkelijke toegang, goede diensten,