@sonja-en-ruud.
te duur
goede camperplek ja wel wat verkeer.maar ach.inderdaad ook een heel goed Chinees specialiteiten restaurant.aan de zelfde weg richting centrum. geniet er van
toplocatie: lieve mensen, erg goed en betaalbaar restaurant. Ook camping goed en niet duur. Hond gratis vind je niet vaak. gr Sonja en Ruud uit Elspeet.
zeer goede camping en ook het restaurant is aan te bevelen. Erg goed en netjes. Sonja en Ruud uit Elspeet
Mooie plek.prijs kwaliteit prima hele vriendelijke eigenaren. vraag naar de mooie wandeling langs de zalmrivier wel goede schoenen aandoen..
mooie plek aan natuurgebied s'morgens veel verkeer.s'avonds heel rustig.fijne plek om te staan. sonja en ruud en hond kimi
Hele mooie camping, ligging goed aan het water. zeer vriendelijke ontvangst en uitleg over alles wat we wilde weten.
We kwamen na ons vorige bezoek erachter dat de hond niet binnen mag en ook niet op de dijk aangelijnd lopen. Dit keer niet de honden bij ons dus volgende keer geen optie om te gaan of honden thuis laten. Dit doen we normaal niet. Verder prima plek.
Leuke plaats, rustig, stonden hier alleen, 'T Zielhoes een aanrader. Vriendelijk en goed.