@sonyknipser
- 2006
Ruime parkeergelegenheid, er ontbreekt niets. Wij komen hier zo'n 5 à 6 keer per jaar en er is altijd wel een plekje te vinden. De ligging is perfect, de supermarkt ligt rechts van de parkeerplaats en de metro ligt links van de parkeerplaats.
Camping algemeen OK. Helaas blaffen er honden op elke hoek... en de hondenbezitters laten de korst van de hond... rondslingeren, je moet oppassen dat je er niet tussenkomt. Het zwembad was geweldig en het personeel was vriendelijk en behulpzaam.
Wij waren hier eind mei... ongecompliceerde inschrijving 👍 vriendelijke ontvangst 👍 prijs klopt afstand tot de stad 👍 .... we komen terug
Nul sterren zou correct zijn, maar helaas moet je één ster geven voor een opgelichte parkeerplaats, waar tot 3 uur 's nachts technomuziek naast de deur speelt
Schöner Stellplatz direkt am See. Zu Fuss in ca 500m in Herrsching. Der Betreiber ist sehr freundlich und hilfsbereit. Leider waren zu viele Mücken, weil nicht dagegen gespritzt werden darf, dank den grünen. nach 2 Nächten zogen wir total zerstochen weiter.