@sorbon
deze plek is verouderd maar echt prima om te staan. gratis en water is aanwezig. ook kun je hier je afval kwijt en chemische toilet legen. wij blijven 2 nachten.
kan mij helemaal aansluiten bij de andere reviews. wij staan nu in het weekend en hebben een prima plek op half uur loopafstand naar het centrum is goed te doen.
wat een vriendelijke dame. mooie plek met zicht op een kerk. mijn was kunnen wegwerken met goede wasmachine en droger. omgeving geweldig om te wandelen. 2 nachten gestaan. TOP.
prima plek. nu de stad nog bezoeken. alles aanwezig voor zelf voorzieningen van de camperaar. mooi uitzicht over Bilbao.
Sitecode: 12047
geen plek vanwege lang weekend spanjaarden. alles vol en op elkaar. 1 nacht langs de weg gestaan om het oude centrum te bezoeken. dat was te doen.
prima plek voor 1 overnachting. alles aanwezig voor de camperaar. zelfvoorziening wel nodig.
mijn man heeft hier 3 nachten gestaan. goed te doen.
alles wat de camperaar nodig heeft. fietsen en wandelen in de omgeving. wel zelfvoorziening nodig. uitzicht op het zweefvliegen gaf wat extra,s net als de heerlijke dubbel dooier eieren. komen zeker terug.
zeker drassig met nat weer. maar voor ons een prima plek met voorzieningen. behalve stroom. je loopt een trap af naar het centrum en dat is zeker een aanrader. voor ons 1 nacht. aardig aanloop op deze camperplaats.
voor 1 nacht op doortrek. geen voorzieningen nodig. mooie plekken en helaas geen tijd voor de mooie wandel routes.
met een vriendelijke dame in het Engels aan de andere kant van de lijn zijn we prima geholpen om de stappen te doorlopen van het inchecken. aan het eind kwam de kaart eruit. deze goed bewaren wat op diverse camperplaatsen gebruiken kun je deze gebruiken. wij staan voor 3 nachten. chateau bezoek waardig.
heerlijke camping. met elektra en water op de plek. kijk even uit als je hier de droger gebruikt.( werkt niet) dus gelijk melding maken bij de receptie. super geholpen. goede uitval voor de velo route.
voor 4 plekken is er stroom. prima plek om de stad te bezoeken. mooie omgeving achter de camperplaats om heerlijk te wandelen door het park. zorg dat je tegen eind van de ochtend een plek heb want het stond eind van de middag vol.
Sitecode: 11934
vandaag aangekomen voor 1 overnachting. alles aanwezig voor de camperaar. langs het kanaal heerlijk wandelen.
helaas hannover overslaan. staat kermis op het terrein.
alles aanwezig voor de camper. hier kunnen ook busjes terecht zinder voorzieningen.
mooie plek aan het water. uitzicht over de haven. vriendelijke havenmeester. plek gekregen door een vriendelijke camperaar die bij onze aankomst aansprak dat wij zijn plek mochten nemen.
alles aanwezig voor de camperaar. fietstpunt 74 ligt om de hoek voor mooie fietstochten. minder aantrekkelijk om met de hond te wandelen.
alles wat de hond en camperaar nodig heeft. geweldige omgeving om te wandelen en te fietsen. vriendelijke service.
voor 1 nacht gestaan. makkelijk te lopen naar het centrum. veel gebouwen gezien. cathedrale is zeker de moeite waard. napoleon een groet gebracht. verder weinig geshopt in het centrum wat op maandag middag wel grootste gedeelte open is. geen voorzieningen op de plaats dan alleen afvalbakken.
een camping wat aan alle eisen doet. een locatie waar je op de fiets alle kanten op kan.. de velo route beveel ik zeker aan. zwembad dicht helaas. verouderd sanitair gebouw maar schoon een bruikbaar. wasmachine en droger top ( 7 euro samen).
fantastische lokatie voor de 2x keer bezocht. in het verleden door de bossen gewandeld en dit weekend heerlijk op de fiets de omgeving bezocht. nog genoeg te zien hier.
niet gestaan. tijdens evenementen gesloten.
hebben 1 nacht hier gestaan. alles aanwezig en netjes. kwamen smiddags aan.al aardig bezet maar wel plek. smorgens gingen weer een hoop campers op pad.
prima gestaan. mooie omgeving. gewandeld.
mooie plek. wifi goed. schoon sanitair. mooie omgeving.
voor een aantal goed te doen.. helaas hadden we wat minder weer zodat de plek niet echt droog was. het plaatsje en omgeving een aanrader. 1 april viering meegemaakt.
vanwege problemen met de camper 3 nachten gestaan. het zou fijn geweest zijn als op deze plek ook douche gelegenheid zou zijn voor dit bedrag. betaald met stroom 2 nachten 36 euro.
wij overnachten hier voor 1 nacht. prijs is 10,10 euro. prijs gan ze aanpassen want bord bij parkeerplaats klopt niet meer. wij maken geen gebruik van de camper voorzieningen. omgeving is prachtig en een wandeling waard. ook een kleine Japanse tuin.
lekker gegeten in het restaurant. jammer dat je dan ook voor de plek om te overnachten betaald. makkelijk lopen naar het openluchtmuseum. 1 nacht voldoende. sanitair schoon maar is verouderd.
blijven 2 nachten staan. geen douche. geen toilet. voor de camper voorzieningen inc. stroom. nog maar een paar plekken vrij.
aardige plek met betaald stroom. 7.60 meter camper, makkelijk doorgang met omleiding naar camperplaats. houden het hier wel 2 nachten uit.
mooie lokatie. 3 nachten gestaan. schoon sanitair. leuke stad. wifi niet gebruikt.
prima voor 1 nacht. geen voorzieningen. staat aangegeven voor 15 campers maar staat al vol op camperplaatsen met 5 stuks. wij hebben het er maar op gewaagd op de motorplaats.
geen plek helaas. vol met Duitse campers.
heerlijke plek. sanitair netjes. geen WiFi gebruikt mooie omgeving
mooie rustige lokatie. steek de weg over en je kunt daar heerlijk wandelen en fietsen. genoeg te doen omgeving kinrooi.
super plekken. mooie omgeving. geen douche en toilet aanwezig. wel voor lege cassette en camper aanwezig. afval weggooien in 1 bak en glas apart.
wij hebben zelf een plek gezocht. vriendelijke eigenaar. houdt de plekken in de gaten, kunnen soms kuilen in het gras zitten. geen WiFi op de camping alleen bij de receptie. voor de omgeving om te fietsen een mooie plek.
aan de wifi wordt nog gewerkt. geen douches, wel toiletten. mooie omgeving.
deze camping is overgenomen. houdt hier rekening mee. website klopt niet meer wij staan hier tot dinsdag. zeker een aanrader voor de omgeving.
wij komen terug. genoeg te doen in de omgeving.
prima camperplaats voor een aantal dagen. wij 1 nacht. zijn hier eerder geweest voor een lang weekend voor de post. sanitair schoon en netjes. wifi redelijk
voor 1 nacht goed te doen. lees de instructies wel goed door. alleen in het Frans en Engels. we betaalde voor stroom, maar helaas niet gelukt . geen sanitair aanwezig. afval langs de weg.
geweldige locatie. ruime plek. restaurant kleine kaart maar wel heerlijk. sanitair schoon. WiFi redelijk
mooie plek. geen sanitair. voor 2 nachten te doen
deze is gesloten
Genoten van ons weekend op deze camperplaats. Goede wifi en sanitair is schoon. Zelf wel met de wc papier naar het toilet. goed uitvalswegen voor fietstochten. alleen op zondag geen aankomst, wel vertrek. wij komen zeker hier weer een keer.
mooie plek. schoon sanitair. super WiFi. centrum op loopafstand. komen zeker weer.
totaal niets op aan te merken. 4 heerlijke dagen gehad.
superplek. komen graag weer terug.
perfecte locatie. alleen afwassen in je eigen camper. komen zeker terug.
Prettig verblijf van 3 nachten. Elektra en WiFi super. Komen graag een keer terug. Sanitair aan wezig maar us gedateerd.
Vriendelijk ontvangst. Mooie ruime nette plaatsen. Hond mag zwemmen in het meer direct achter de camping. Strandje is verboden terrein voor de hond. Sanitair netjes en schoon. Natuurgebied heerlijk om te wandelen zonder hond. Bevers gezien. WiFi alleen bij het zwembad oké. Sarlat geweldig om te bezoeken. Vergeet de markt niet op woensdag en zaterdag. Jammer dat hier weinig Nederlanders stonden.
Goede ontvangst. Mooi, schoon en modern sanitair. WiFi goed. Achter de camping voetbalveld (niet tijdens het voetbal, training) mag deze gebruikt worden om te spelen met je hond. Stad is zeker een bezoek waard. Vrijdag een gezellige markt.
Nette camping. Schoon sanitair wél gedateerd. Omgeving fantastich. Voor hond achter camping mooie uitlaatplek.
Prima plek voor overnachting. Vriendelijke gastvrouw die goed Engels spreekt. Hond welkom. Sanitair en douche was oud. niet gebruikt. Hoofdgebouw was gesloten.
Sanitair goed schoon en netjes. Mooie ruime plek. Douche netjes ( 50 eurocent).