@spadassin
bada boom nieuwe bouwplaats Scenario 3 wordt dus gekozen door de bevolking, het is het meest ambitieus. Het omvat picknickfaciliteiten, een groen theater, barbecueplekken en een kinderspeelplaats... Het hertekent ook de ruimte die gereserveerd is voor campers door het aantal plaatsen te beperken tot tien. Frédéric Poeydemenge, gekozen functionaris van de oppositie, reageert: Het is een heel belangrijke begroting, misschien moeten we erover nadenken
nu beheerd door campervan Park automatische toegang met CCP-kaart, nieuw sanitair en afvoer- en waterplatform
nu camper van Park Land in een overstromingsgebied verandert als het regent in een echt modderveld. Er komen geen afvalcontainers op het terrein of daarbuiten, maar de prijzen stijgen 15. 72e
een klein paradijsje, supervriendelijke eigenaren, het terrein is super onderhouden, sanitaire afwasmachine, wasmachine, bij aankomst op het terrein een zeer goed gevoel, toegankelijk voor grote voertuigen, rustig absolute, meer dan redelijke prijs, in vergelijking met veel duurdere camperparken en zonder echt gemak is de keuze snel gemaakt, ik verhuis over de hele wereld deze ruimte is een van mijn favorieten 😊❤️
zeer goede locatie rustige nacht tijdens de week met wandelroute voor diensten die naast de casinosupermarkt gaan, prachtig typisch dorp
straks betalende slagboom open elektriciteit waterafvoer mooi plekje
Sitecode: 1910
open gebied, maar is niet gemaakt voor grote campers dorp te voet super Markt buiten het dorp fietspad of voetpad op 3 km afstand een zwemmeer restaurant en een nieuwe camperplaats Park full services
diensten betalen nu 3.69e betalen per telefoon op afstand isypay
het restaurant en de kruidenierswinkel zijn permanent gesloten. toegankelijke diensten voor de camper grote parkeerplaats met 4 speciale plaatsen
grote rustige ligging vandaag zondag in het dorp kun je brood kopen wijn eten twee banken en diverse cafe's restaurant erg leuk plekje
nu 12e. zonder enige service en zeker geen camperplaats☹️
Sitecode: 1916
tot maandag 17 ochtend gesloten i.v.m. roeiwedstrijd
om lincolman te antwoorden op elke camping of camperpark kon je geen American Express gebruiken, alleen mastercard of visa zijn ok, in Frankrijk hebben de vervoerders van Amex over het algemeen een andere kaart.....
mooie omgeving schone vuilnisbakken enz op 14 maart de volledige watervoorziening werkt, van november 2022 tot 31 maart 2023 geen elektriciteit, sommige bewoners spelen jeu de boules op de staanplaatsen........ grote wandelpaden aanwezig 😇
altijd gezellig in een mooie rustige omgeving uitstekend onthaal van de eigenaar, nu 10e tput inbegrepen
waterdiensten elektriciteit 2e betaald met creditcard man/man wateraansluiting zie foto
rustige plek, zelfs op zaterdagavond? alle diensten naast het linnenmuseum, pad om naar een vijver te gaan, miniwinkels op een steenworp afstand, geen brede toegang voor grote campers...
campergedeelte nog open gratis water + grote en zwarte lediging ok, maar wees voorzichtig binnenkort Camping-Car Park zal de site beheren, tolpoortje…. geniet snel
altijd leuk nu 6e alle diensten voor de cassette naast de kerk goed aangegeven, op de park grijs water en schoon water met elektriciteit legen, bedankt Auzas
erg vuile plek waar mensen 's nachts auto's en was komen wassen, dode vogels naast de deur ... Ik heb de diensten niet onhygiënisch gedaan ... maar je kunt rustig slapen in de supermarkt gezicht
prachtige plek bij een vijver met afgebakende plaatsen, satelliet moeilijk te vangen ook zeer zwak gsm-netwerk, goede elektrische installatie 16amp maar werkt met jeton af te halen bij handelaars 1 jeton is gelijk aan 1h elektriciteit. Diensten. complete wateren we Etc ... goede tussenstop?
je moet naast de camping gaan, het is nu een camperplaats, ga naar de camping je zou op het gras staan met een douche voor het verschil euro's
heel mooie rustige plek doe je 3 euro in de brievenbus, de honden zijn blij dat ze rond de vijver kunnen je kan ook vissen ,bedankt aan deze gemeente
het dorp is in aanbouw de terreinwagens staan op het terrein geparkeerd, wil je stroom bel dan de technische dienst 7.50e voor 6 amp….. 4 verkooppunten beschikbaar
prachtig gebied de busjes respecteren niets zijn geparkeerd op de? onberispelijk gazon i.p.v. de geplande staanplaatsen te respecteren, jammer om te zien dat ze Nederlands zijn en Flamingo's die thuis rechtdoor gaan, daarom de gebieden sluiten of privatiseren, alstublieft, slechts één Duits busje respecteert, leef 09:39 uur op 29 april
geen borden in de stad maar volg dryads sportcomplex, alle diensten en elektriciteit op elke locatie om gemakkelijk terug te keren naar het kleine straatje tegenover de ingang van de site 8 e voor 24 uur op het moment dat de slagboom open is betalen???
14e om te parkeren op een eenvoudige weide zonder. services is om de wereld te vervloeken, de dag ervoor parkeerde ik op een site gewijd aan de camper van een camping voor de 11e met elektriciteit en met een heel ander welkom, helaas zijn er alleen mensen om voor de gek te houden, ga verder aanbevolen
welkom met een mooie glimlach, het voelt goed in onze tijd, kleine standplaats met elektriciteit + diensten voor 11e, mooie wandelingen te doen, ideaal met dieren allemaal in vrede, zonder aarzeling aanbevelen
prive camping nu, de parkeerplaats achter is nog wel bereikbaar en blijft gemeentelijk tot op heden geen betaling meer
all in work geen campers meer bij Le Hourdel…..
het is klaar met de weg afgesloten door een slagboom en een hoogte van 2 m van grote ontwikkelingen in de rechtbank bij de hourdel route de st Valéry afrit zoals mont st michel grote spaarvarkens….
stop vandaag camping is omgeven door bouwplaats de grond is geplaveid in plaats van de oude camping te restaureren hij is voor niets verkleind, als klap op de vuurpijl een betreurenswaardige ontvangst twee ontmaskerde vrouwen vragen me om de Covid-pas ok de ander vraagt me om mijn paspoort en schreeuwen tegen me ... ambtenaren die geen commerciële houding hebben Ik draaide me om en Ik ging ergens anders heen wat ellende
heel goed met alle diensten? 1 enkel stopcontact voor alle campers
zoek niet naar het Bo-station er is geen kortingsmerk meer neem nu de eerste straat na of voor het zwembad afhankelijk van de richting van aankomst het misbruik werkt mogelijk de elektriciteitskasten zijn op slot, terpen zijn verspreid dan de toonhoogte, voorzien in kalm absolute rust gegarandeerd
rustig op het platteland met alle services om er toegang toe te krijgen, volg het adres met de gps een paar meter op de onverharde weg aankomen en het is aan de rechterkant dankzij de gemeente
gebied in de stad in een rustige omgeving met voorzieningen, Spar-supermarkt op 2 minuten lopen goede tussenstop op doorreis
sardineblikje in de zeer kleine modder,
vuile parkeerplaats binnenkort gaat er een nieuwe open dit zijn de Frans Motorhome Park dat voor de pépettes zal zorgen… ..