@speltonthemove

2021

Een locatie beoordeeld7 maanden geleden

niet gereserveerd, toch n mooie plek. Ruim en schaduwrijk. sanitair gedateerd maar netjes en schoon. Gewoon goed!

Een zeer gemoedelijke en mooie, rustige camping. We hebben genoten van de heerlijke beenham van het spit, de gezelligheid bij het kampvuur, vallende sterren kijken. Het sanitair is wat ouder maar super netjes en schoon. De Nederlandse eigenaren zijn super vriendelijk en behulpzaam. Eigenlijk wilden we helemaal niet weg maar ja … de vakantie liep ten einde. Wat ons betreft is deze camping een echte aanrader!

Apple maps gaf een route via een weggetje met schuren aan dat doodliep. Het is even puzzelen want uiteindelijk kwamen we midden in het park aan. Daarna even rondje gelopen en adhv de foto van het bord de locatie gevonden. Maar het was het waard. Geen voorzieningen maar heerlijk rustig en de volgende morgen vroeg en uitgerust onze weg naar Praag vervolgd.

prima vertoeven voor 18 euro per nacht incl stroom. sanitair en douches verouderd maar schoon. Nette plaatsen en vlakbij het meertje

Wat een heerlijke plek om te vertoeven, rustige camping en camperplaats. In het gezellige restaurantje kun je goed eten en ook heerlijk op het terras zitten. Het meertje Kibbelkoele op 2.5 km afstand is prachtig en ideaal om te zwemmen of te wandelen. wij komen zeker weer!

Heerlijke plek! last-minute nog een mooie plek aan het water. ideaal om vanuit hier het festival Lulboompop te bezoeken in Megen aan de andere kant van de Maas. Pontje vaarde tot 01.00 uur dus gewoon lopend heen en weer. Vriendelijk geholpen door beheerder, geen gebruik gemaakt van stroom of sanitair.

wat n gastvrij ontvangst! super net sanitair en mooie plaatsen. Verse bloemetjes op de wc’s, goede WiFi, en savonds een gezellig praatje en gratis ijsje! Deze mini camping wordt gerund met passie en plezier.

we werden zeer vriendelijk ontvangen en mochten zelf een plek uitzoeken. De plaatsen zijn natuurlijk en groot maar zeker niet vlak dus even goed zoeken en blokken mee. geschikt voor buscampers en niet al te lange campers. Receptie, broodjesservice, klein restaurantje en zwembad.

we hadden mazzel met het laatste plekje. vriendelijk ontvangst van enthousiaste eigenaren. sanitair echt perfect! nieuw, schoon en ecologisch doordacht. overdekt verwarmd zwembadje en zee op loopafstand.

let op de titel is camping maar de link verwijst naar camperpark de poldervallei! een heel verschil! camperpark is een 16 tal geasfalteerde standaard plaatsen voor de ingang van de camper. op de camping heb je wel plekken met gras. wij verbleven dus op het camperpark. prima maar 2 nachten lang genoeg. je hoort veel verkeer op de weg die er langs loopt, de plekken zijn oké maar met tentje erbij erg krap!

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

zeer grote maar nette camping met goed sanitair. heel veel buitenlanders, logisch ook want met metrostation Gaasperplas op 10 minuten lopen ideaal om Amsterdam centrum te verkennen.

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

Sitecode: 51945

vol veld met gevarieerd publiek. tentjes, campers, caravans alles door elkaar. we hadden het laatste plekje aan de buitenrand maar stonden daardoor savonds en smorgens in de schaduw van de stal. koud! sanitair was netjes maar de open douches nodigden mij niet uit. restaurant en biergarten gesloten en in de omgeving eigenlijk alleen maar meer van dit soort campings waar de vaste staanplaatsen complete dorpjes zijn geworden. 11 euro voor 1 nachtje

vriendelijke en behulpzame mensen aan de receptie. net sanitair en redelijke plekken. leuk ecologisch zwembad erbij en een restaurant waar je aardig kunt eten. verder is er voldoende te zien en te beleven in de omgeving.

prachtige camping. Online dezelfde nacht gereserveerd voor 1 nachtje. we stonden op een prachtige plek naast de rivier! helaas konden we niet een nachtje langer blijven. Wel jammer dat er ook voor 1 nachtje 17,50 euro boekingskosten bij komen. Het sanitair is oud maar schoon.

nette camping, bijna alleen maar Nederlanders. Heerlijk zwembad zeker als het 34 graden is. plek ruim genoeg. Net en voldoende sanitair

Nette ruime plaatsen, prima sanitair. Grijs water konden we niet lozen. Slechts 1 waterkraantje bij de ingang was ook summier. De rivier was door het watertekort een kabbelend stroompje geworden maar onze dochter vond het heerlijk om er in te spelen.

we kwamen pas om 19 uur aan en gelukkig hadden ze nog n plek. ruime plaats op terrassen camping . Net sanitair, vriendelijke mensen. Ook een zwembad erbij voor een verfrissende duik.

Nette kleine camping direct langs de col du tourmalet, naast n riviertje. Camping toy was vol en daar werden we naar deze camping verwezen die nog verschillende plaatsen had. gratis WiFi.

Supergrote plaatsen met schaduw, net sanitair, klein terras met restaurant en sinds 2021 een heerlijk verkoelend zwembad. Rustige camping met vriendelijke Nederlandse uitbaters. Een echte aanrader!