@spf
- 2018
De prijs is €20, elektriciteit kost €5 extra, afhankelijk van beschikbaarheid. Het kan erg lawaaierig zijn (straatgeluid) afhankelijk van de windrichting.
Bevestigd vanaf 2022. Prachtige overnachtingsplek met fazanten in de buurt! Hartelijk dank aan de gemeente!
Zoals eerder vermeld, een aangename, rustige plek direct aan de rivier de Po. De elektriciteit is uitstekend, maar helaas is er geen drinkwater op het terrein. Afvalwater en waterleiding zijn beschikbaar in het dorp. Voor €10 per nacht valt er niets te klagen.
Alles is al gezegd en geldt nog steeds! Heerlijk rustig, heel schoon, heel vriendelijke gastheer en gastvrouw, gewoonweg heerlijk ontspannend!
Sitecode: 2067
Fijne plek op een fantastische locatie! Stil met vogelgezang… en dat alles voor 14 € inclusief alles. Eenvoudig inchecken bij de machine in 4 talen!
Geweldige plek! Prijs nieuw met elektriciteit €8
aan lieve Italiaanse kampeerders die altijd proberen gratis te blijven zonder prijs. deze rustruimte biedt veel rust en diensten tegen een uitstekende prijs. Wij danken de beheerder hartelijk
Heerlijke parkeerplaats met veel voorzieningen en een hele aardige gastheer! Sterk aanbevolen.
6 gratis! Staanplaatsen op grind, goed voorzien van water + elektriciteit (beide gratis), inclusief afvoer en zoet water. Verhuur- en wasstation voor fietsen aangesloten. Het enige negatieve: geen netwerkontvangst, het opzetten van WLAN was niet succesvol.
Rustige parkeerplaats grenzend aan de woonwijk en het dennenbos, in de directe omgeving van de zee. Nabij centrum (te voet)
Geweldige plek aan de haven. Erg stil. Schone toilet- en douchegelegenheid. Afwassen met heet water. Nog geen half uur fietsen naar het centrum. Sterk aanbevolen voor sightseeing.
Na 5 weken reizen door Sicilië de mooiste plek! Zeer goed onderhouden en schoon, prachtige omgeving, uitzicht op zee, gerund met liefde! Prijs prestatie top. Bus naar Cefalú bij de ingang.
Het verblijf op deze plek was in elk opzicht zeer aangenaam en we vonden het leuk. Alles klopte voor ons!
Ik ben het eens met de verklaringen van de laatste twee beoordelingen! Veel waar voor je geld, ga zo door!
De nabijheid van de stad is leuk en praktisch, maar de prijs is zeker te duur voor wat er wordt aangeboden! 20€ met of zonder elektriciteit en water is ook niet gerechtvaardigd.
Mooie, rustige plek. Zeer vriendelijke ontvangst. Mooi strand in de directe omgeving. Broodjesservice in de ochtend! Sanitaire voorzieningen over het algemeen uiterst eenvoudig.
Ook wij doen mee met het bedanken van de gemeente! Ideale, rustige, schone plaats. Aan te bevelen! Onverslaanbare Espumantaria en zijn bakkerij in de buurt!
persoonlijke plek, aardige eigenaar! Sterk aanbevolen.
Alles is aanwezig, rustige, afgesloten omgeving, de stad is goed te bereiken met de fiets! Personeel uiterst behulpzaam, beleefd en bekwaam, bravo!
Geweldige plek, helemaal rustig, midden in de natuur, zeer vriendelijke eigenaar, vlees uit eigen productie! Helaas speelde het weer ons parten, het uitzicht was niets, alleen regen.
Goede plek voor een overnachting op doorreis van de snelweg af! Een beetje moeilijk voor lange voertuigen.

goed uitgeruste plek met alles wat je nodig hebt! Aanvoer, afvoer, vers water, afvalverwerking, stroomaansluiting die werkt!! Negatieve punten: geluidsoverlast van de drukke straat in de directe omgeving, hoogspanningslijn. Let op, betalen is alleen mogelijk met munten!
Leuke plek, zeer schone toiletten, aardige mensen! Enige negatieve: vlak bij doorgaande weg.