@sprovel
ruim terrein. douche kost £2,00 verder vriendelijke mensen. zonder elektra £15,00
vriendelijke ontvangst. Cash betalen. was prijzig £40,00 we kregen een eigen, wel gedateerde maar schone toilet en doucheruimte toegewezen. mooie plekken met uitzicht.
mooie nieuwe camping. Ondanks vakantie eigenaar werden wij netjes geholpen. ruime plekken, mooi uitzicht en sanitair ziet er keurig uit. grijs water lozen via een emmer. Wij betaalden £ 30 voor een nacht.
Grote camping. Heeft veel weg van Center Parcs. De plekken zijn wel rustig aan de rand van het park. Trein rijd er achterlangs maar is niet hinderlijk. Wij betaalden 24 pond.
vriendelijke ontvangst en goede uitleg. mooie plekken met uitzicht over zee. sanitaire voorzieningen zijn erg schoon. aanbeveling om hier te stoppen. wij betaalden £33 compleet
je moet van te voren via de website reserveren. dan krijg je een code waar de poort mee open gaat. met elektra betaal je £ 29,50. douche kost £ 1,00 per 4 minuten.
we werden vriendelijk ontvangen door een oudere heer. We konden gaan staan waar we wilden. Hij heeft uitgelegd waar je kon gaan eten en waar de supermarkt is. Overnachting kost 5 pond en elektra kost 10 pond. is je snoer te kort dan heeft hij er nog een voor je. Wij stonden met seaview.
mooie nette camping. goede uitleg over hoe en wat nasr Edinburgh. bushalte op 300 mtr lopen. wij betaalde 129 pond voor drie nachten. we staan met een camper van 8 mtr incl. fietsendrager.
We kwamen met de dagboot aan en mochten blijven overnachten. We stonden niet langs de opstel lane maar langs de weg. prima te doen. Na 23.00 uur is het redelijk rustig. Van ca. 05.30 uur begint de bedrijvigheid voor de boot. Op de terugweg staan we er weer
vriendelijke ontvangst. goede uitleg. rustige plek. wij betaalden € 23,00 voor 1 nacht met 2 personen incl. gebr douche/toilet en elektriciteit. gratis wifi
mooie camping direct aan het strand. ruime plekken. schoon sanitair. Aanmelden via een zuil maar zeer gemakkelijk. wij betaalden DKK 265 voor een nacht incl. elektra. alles is inbegrepen.
mooie camping. vriendelijke eigenaar. wij stonden voor DKK 170,00 incl elektriciteit.
goede vrolijke ontvangst. mooie camping met ruime plaatsen. sanitair is schoon. dichtbij het strand. als 60+ krijg je korting.
Sitecode: 20104
een hele mooie camping. schoon sanitair. vriendelijke eigenaar en erg behulpzaam. prijs klopt.
Voor een gemeente camping erg duur. je moet het zelf optellen en overmaken. kosten voor twee volw, elektr. en milieukosten zijn €34,00. wij zijn weggegaan.