@spuit2
prachtige plek direct aan t strand, zonder voorzieningen maar die hadden we zelf bij ons ;-)
ruime parkeerplaats met leuke wandelingen in de omgeving, lekker dicht bij t mooie stadje
Mooie camping met vriendelijke eigenaren!
We hebben de plaats gezien, er stonden (heel krap en dicht op de weg, zonder afscheiding) 2 campers. Het uitzicht was idd prachtig. Maar voor ons (met 2 hondjes) een onveilige plek. Ongeveer een meter of 900 richting Kristiansand is een groot geasfalteerd parkeerterrein (9-20mtr), daar zijn we wel gaan staan.
Prachtig gelegen camping, met vriendelijke beheerders! Voor de kano's vonden wij het nog wat te koud maar wel heerlijk kunnen wandelen.
Het is niet het Marina deel rechts, want daar mag je niet staan. Maar links is "Bobilparking": prachtige plek aan kade, keurig met witte lijnen afgetekend op asfalt dus geen camper op 50cm naast je. Betalen met een app, dat ging prima. Stuk of 6 picknicktafels. Wc/douche/stroom en water inclusief. Lief klein ateliertje naast de kerk met mooie spulletjes.
Sitecode: 19591
Mooie plek, prachtig uitzicht. Prachtige baai /strand. maar voor € 30 had op zijn minst het toilet gratis mogen zijn. Want dat is het niet!!
Duidelijk aangegeven, ruim terrein. Maar wel heel jammer dat je hier je wc cassette niet kan legen.
Kleine gratis camperplaats met 2 keurige toiletten en een invalidentoilet. Een stuk of 5 picknickbanken en ruim voldoende afvalbakken. Wij stonden er met 3 andere campers en 1 vrachtwagen, geen last van elkaar gehad. Natuurlijke sfeer door mooi met gras, struiken en bomen begroeide rots waar je een leuke miniwandeling met de hond(en) maakt, natuurlijk ruim je de poepjes op! Geen last van de weg gehad. Geklingel van de schapenbellen 's nachts <3