@spyke-Rockanje
- 2016
3 foto's toegevoegd · ongeveer 1 jaar geleden

prachtige camping met uitzicht op de baai en het leuke dorp wij hebben hier 3 dagen gestaan met heel veel plezier alles in de buurt
leuke rustige camping vlakbij het centrum van het mooie Dokkum sanitair prima in orde
camping de plekken zijn mooi maar de douche koppen mogen wel worden vervangen spuiten alle kanten op behalve de goede en inderdaad lauw water. gratis wifi ja in de huisjes maar op de camping totaal geen ontvangst de omgeving daar valt niks te beleven leuk om er te staan voor een bezoek aan Schiermonnikoog (wat erg duur is bv 1 wijntje en een biertje op het terras €16) we zijn uitgeweken naar Dokkum een wereld van verschil.
prachtige camping kregen een plek met uitzicht op de zee vriendelijk personeel en zoals voorgaande reviews heerlijke plek voor in het naseizoen
het heeft totaal niks met een camping te maken was met de camper naar boven gereden over een slechte weg en moet zeggen dat het uitzicht mooi is maar als ik het had geweten over de plaats waar ze het een camping noemen dan had ik niet eens de moeite genomen het is een leuke questhouse maar om daar nou camping bij te vermelden is wel heel ver gezocht
Een foto toegevoegd aan een locatie · ongeveer 2 jaar geleden

dit is hoe een camping hoort te zijn prachtige locatie vriendelijk eigenaar sanitaire voorzieningen geweldig het is een toppertje
ben er na 1 overnachting vertrokken grote gore pestbende sanitair om te huilen beter zo snel mogelijk doorrijden
heerlijke plek vriendelijk mensen dichtbij de stad sanitaire voorzieningen als nieuw camper loosplek mocht ik gebruiken om de camper te wassen echt een aanrader