@squirl01
- 1988
Prachtige, rustige plek, gesloten van 14 juli tot 23 juli 2025 vanwege het "SchmalzlerFest"
Sitecode: 52074
Een grote dank aan de gemeenschap. Deze rustige en toch gunstig gelegen parkeerplaats biedt werkelijk alles wat de camperaar nodig heeft, en dat nog gratis ook! Heel erg bedankt!
Drie sterren voor de rust die deze plek biedt. Schaduw en zon Iedereen die het leuk vindt, is mogelijk. wat ik niet begrijp, de plaats heeft genoeg vrije plaatsen, waarom moet er iemand naast me staan? Is de angst om een beetje uit elkaar te staan, of wil hij gewoon knuffelen? Dan met een grote hond die vrij rondloopt! Onattent !!!
Bedankt voor de gratis parkeerplaats! Maar dat is het ongeveer. Als de verantwoordelijke een idee had, zou hij de ruimte 50 meter hebben verplaatst en zouden de stacaravans niet het constante verkeerslawaai hebben, dat ook tussen de huizen wordt versterkt! Vandaag getest, satellietontvangst alleen mogelijk op één plaats, de plaats die het dichtst bij de straat ligt. DVB-T werkt ook niet! Voor gratis wifi (2 uur) moet je de stad in. LTE is OK
Geen slechte plek, maar de eigenaren van 10m voertuigen vinden dat ze hier moeten staan en 2 plaatsen bezetten. Meedogenloosheid lijkt de sleutel te zijn. Elektriciteit 3,50 per dag !!! Verhuurders zijn erg vriendelijk, het eten is erg goed. Je hoort de nabijgelegen weg, maar weinig verkeer.
De 3 parkeerplaatsen van vaste kampeerders uit de noordwestelijke buurlanden zijn geblokkeerd. Op de grote P staan dezelfde “campercollega's” op twee parkeerplaatsen, zullen ze zich zo gedragen in hun thuisland? Dank aan de community voor het beschikbaar stellen van deze gratis ruimte. Zoals reeds geschreven, een zeer populair vertrekpunt voor mooie wandelingen. Anders is het gewoon een parkeerplaats naast een straat.
Wie deze plek heeft gepland heeft eigenlijk geen idee en iedereen die als motorrijder denkt dat hij hier moet staan is jouw eigen schuld! De plek is gewoon goed om van je rotzooi af te komen!
De plaats ligt in het bos en biedt daarom een rustige nacht. De V / E-stijl is slecht geplaatst. Satellietontvangst is niet op alle stoelen mogelijk. DVB-T2 alleen betaalkanalen en 5 derde partijen. Elektriciteit 1kw 1 €, gewoon te duur, maar wie het nodig heeft, betaalt! Water ook € 1, gratis weggooien, maar geen spoelwater! Wie niets nodig heeft, is hier perfect!
Sobere grote parkeerplaats! OK, het is gratis en daarom worden de elektriciteitsvakken bezet door langkampeerders! Alleen aanbevolen voor een bezoek aan het cultureel werelderfgoed, anders somber! De lokale autopositiescène doet ook 's avonds zijn intrede! De politie of het openbare ordebureau zijn al klaar met hun werk.
5 aangewezen camperplaatsen en op de tegenoverliggende parkeerplaats ca. 20 stacaravans en campers zonder toilet Het geluidsniveau was dienovereenkomstig De elektriciteitsprijs is schandalig 55min 2 € Maar dat lijkt in Frankrijk modieus te worden, dat de parkeerbeheerders zelf minnelijk doen met gratis SP over de elektriciteitsprijs. Dus slechts 2 sterren!
Leuke plaats. wat gebeurt er in Feankreich, de vrije plaatsen willen een plaatsvergoeding boven de elektriciteitsprijs! 2 € voor 4 uur !!!
Zeer rustige plek bij de ingang van het dorp zonder iets. Gebruikt door veel kampeerbussen die helaas de omgeving rondleiden! Eens kijken hoelang dat goed gaat! Goed uitgangspunt voor wandelingen, bijvoorbeeld naar de Bastei!
Dank aan de community voor deze plek! Helaas maar 6 *, want enerzijds is de stroom- en watervoorziening alleen mogelijk via jetons (de ene kost € 1,50), die moet je eerst zelf aanschaffen en anderzijds is de stroom wat te duur! (6 uur voor een token) De plaats werd al goed bezocht toen ik aankwam (maandag) en werd in de loop van de dag nog drukker.
Geweldige service van Frankia !!! Dank daarvoor!
Perfecte plaats! Heel stil met alles wat je nodig hebt!
Grote plaats zonder iets! Het voordeel is de korte weg naar het stuwmeer!
Met dank aan de stad Arzberg! Er zijn maar 2 plaatsen, maar gratis, inclusief elektriciteit. Helaas geen V / E, er is een sterretentie. Netto en een heerlijke Vietnamees zijn in 3 minuten te bereiken. Bakker ook niet ver weg! Openbaar toilet beschikbaar, maar ik zou het toch niet gebruiken, ik heb het mijne!
Goed ontworpen plek! V / E voorbeeldig !!! Er is zelfs een koffieknop! Met dank aan de stad Wilthen
Grote parkeerplaats, maar slechts 4 stroomaansluitingen. Berekening op basis van verbruik! Geen schaduw en de straat is duidelijk te horen!
De ruimte is gratis, maar de stroomvoorziening is ingewikkeld en niet eerlijk voor € 3 per dag! Dat zal mijn koelkast en tv binnen een week niet opgebruiken! Anders is het een gemengde parkeerplaats!
Absoluut rustige plek! Als ik mijn pre-writers lees ... wat zijn kleine en wat zijn grote WoMo's ??? De ene is 6 meter lang niet meer hanteerbaar, de andere 8 meter geen probleem. De plek is dus goed bereikbaar voor voertuigen tot 8 m! Prijs is 9,50 inclusief elektra, water, wifi. Verwijdering niet mogelijk. Goed fietspad naar Stolpen (kasteel)
Alles is al geschreven en beschreven! Met dank aan de Capron-fabriek voor deze plek! Alle plaatsen bieden schaduw, het nadeel is geen satellietontvangst. Omdat ik in het weekend helemaal alleen op het veld stond, kon ik alle 4 de plaatsen testen. De enige plek die tv-ontvangst biedt, is die in de hoek, als u zich in een hoek helemaal links bevindt. Zie afbeelding! Mijn kom is links in het midden gemonteerd! Geen DVB-T-ontvangst
Met dank aan het bedrijf Caravan Meinert voor deze plek! Er zijn zeker plekken met een betere sfeer, maar je moet de trekker overhalen! De ruimte en afvoer is gratis. De elektriciteitsprijs is redelijk! Ik moest tv en eBike opladen en in 2 dagen voor maar € 3 in de koelkast gooien. Ik vraag me af wat je moet verbruiken als er € 5, - per dag voor elektriciteit in rekening wordt gebracht!
Ik kan het alleen maar eens zijn met mijn voorschrijvers. Zeer vriendelijk personeel, lekker eten en een heerlijk rustige plek met een geweldig uitzicht. Elektriciteit vast tarief 3 € per dag, dat noem ik eerlijk, vooral omdat de plaats gratis is !!! Verdien 10 sterren!
Beter kan het niet! Sommige parkeerexploitanten kunnen hier iets leren! De property manager (officiële titel) geeft om en is uiterst vriendelijk zonder opdringerig te zijn. Al het andere is al geschreven! Is de broodjesservice al genoemd?
Sitecode: 91986
Rustige plek aan de rand. Iets schuin, maar wiggen zijn de oplossing.
Dank aan de stad voor deze plek. Al het andere is al geschreven en beschreven.
Dank aan de stad! Deze plaats biedt alles wat een WoMo nodig heeft en ook gratis! Al het andere is al geschreven!
Een rustige nacht doorgebracht in dit gebied voor weinig geld! Bij de Arberbahn word je niet beter, alleen voor een onredelijke € 10 !!!
Dank aan de gemeenschap voor deze plek, die alles gratis aanbiedt! Elektriciteit, water, WiFi, parkeerplaats beschikbaar! OK, het uitzicht kan mooier, maar dat is waar je voor staat in de natuur! Nog 10 sterren voor deze aanbieding!
De ruimte is niet slecht, maar de voorraadkolom is erg slecht geplaatst! Kabels moeten over de weg worden gelegd. OK alles gratis, er zijn 6 sterren! We hebben niet getest of het water werkte.
Hoe lang de ruimte nog gebruikt kan worden, verandert binnenkort. Apparaten voor barrières zijn al aanwezig. Anders een rustige plek als de MTBers hun BumBum-box zien. De vele open haarden verspreid over het plein maken het er niet mooier op. Maar als je gebruik wilt maken van het fietspark, of gewoon fietsen, wandelen, is dit geen slechte plek!
Sitecode: 92017
Parkeerplaats voor wandelen zonder V / E. Rustig ondanks wegen en trein nabijheid. Grote barbecue in de buurt. Ideaal uitgangspunt voor fiets- en wandeltochten. Enkele bezienswaardigheden in de directe omgeving!
Met dank aan de stad Ulm voor deze gratis plek! Is slechts een gemengd parkeerterrein, maar zeer centraal gelegen voor alle activiteiten!
Met dank aan de gemeente Ehingen voor deze gratis plek! Voor elektriciteit en water moet een obulus worden betaald, maar verwijdering is weer gratis! Rustige plek met veel ruimte! Wie hier knuffelt heeft een probleem!
Veel te duur voor wat wordt aangeboden !!! Hier worden de WoMo-stuurprogramma's goed opgelicht! Helaas moet er een ster worden toegekend! 5 negatieve sterren zouden geschikter zijn!
Centraal gelegen en toch rustig! Ideaal voor de Donau-fietsroute of sightseeing, anders een parkeerplaats met 3 grotere baaien voor campers. De V / E staat er pal naast
Dank aan de gemeenschap voor deze plek !!! Alles is al geschreven, behalve dat er altijd campers zijn die hun afval niet mee kunnen nemen als de kleine prullenbak al overloopt! Aan de ene kant worden dieren aangetrokken, die vervolgens het afval naar de site verspreiden en aan de andere kant zal de gemeenschap niet meer toekijken! Zie afbeelding !!!
Momenteel Wordt de WoMo-ruimte afgesloten door een drive-in bioscoop! Short WoMos 5m vindt misschien iets in de aangrenzende ruimte als je geluk hebt!
Dank aan de gemeenschappelijke Meßstetten voor deze plek! Hij verdient de sterren, maar sommige zogenaamde kampeerders verdienen het niet! Als de kleine prullenbak, die bedoeld is voor klein afval en niet voor het huishoudelijk afval van een camper, neem je vuil dan mee terug en stapel het niet op en vooral niet naast de prullenbak !!!
Rustig voor een parkeerplaats! De kiosk biedt snacks en drankjes. Momenteel alleen "to go" Ideaal startpunt voor fietstochten of wandelen op de Donau golven! En niet te vergeten de attractie "Donau zinkt"!
Met dank aan de gemeente Oberbheim! Iedereen die zelfvoorzienend is, is hier perfect !!!
Vandaag zijn de Corona-maatregelen in BW eindelijk versoepeld. Hier in Meßstetten is de V / E nog steeds gesloten en zal zeker de komende dagen worden geopend.
Wie denkt dat je hier moet staan, is schuldig! De baan ligt direct aan een drukke hoofdweg. Zelfs als het gratis was, zou ik hier niet willen staan en 12 euro is een onvoorwaardelijke! Helaas moet hij een ster geven, anders accepteert hij de beoordeling niet. De plaats verdient eigenlijk een min star rating!
Sitecode: 52022
Wie zelfvoorzienend is, is hier goed en stil.
'S Nachts rustig, maar' s ochtends en 's avonds luid door de aangrenzende straat
Officiële standplaats van de gemeente. Bedankt daarvoor! Goed uitgangspunt voor wandelingen of wintersport. Elektriciteit, in de zomer 4 € voor 24 uur, 8 € in de winter voor 24 uur, dat noem ik goedkoop. Water 10min 2 €, anders is deze rustige plek gratis !!!
Een normale grote parkeerplaats in een wintersportoord! Wie zelfvoorzienend is, is hier niet slecht! Goed uitgangspunt voor wandelingen.
Is gewoon een normale parkeerplaats op een wintersportplaats! Stil en gratis. De sanitaire voorzieningen zijn nog in aanbouw.
Wie zelfvoorzienend is, staat hier perfect! Licht hellend en lawaaierig gedurende de dag! 'S Nachts is het goed!
Al jaren een van onze meest populaire staanplaatsen in Zwitserland!
Dank aan de gemeente Savièse voor deze plek! Al het andere is al geschreven.
Wie is zelfvoorzienend, is hier geweldig! Het zwembad is ideaal op warme dagen.
Gemengde parking, ideaal voor zelfvoorzienend mobiel. Parkeerplaats gedurende de dag, absoluut rustig 's nachts. Goed uitgangspunt voor wandelen of fietsen!
Rustige plaats. De aangrenzende straat stoort niet en 's nachts is het erg rustig. Het beste is het zwemmeer! Veel dank aan de gemeenschap Messstetten voor deze prachtige plek! Water en elektriciteit voor een kleine vergoeding, afvalwater en het verwijderen van cassettes gratis. Ideaal uitgangspunt voor geweldige wandelingen en fietstochten.
Wie zelfvoorzienend is, is hier heel goed! Al het andere zou al zijn geschreven.
Nieuwe parkeerplaats voor 3 mobiele telefoons. De aangrenzende snelweg stoort 's nachts niet. Voorbeeldig is het bevoorradingsstation!
Voor zelfvoorzienend mobiel een ideale plek! Het water van de lente is buitengewoon goed! Absoluut stil! Zelfs telefonische ontvangst heeft geen, van SAT en DVB T en niet te vergeten!
Wie zelfvoorzienend is, is hier goed en stil!
Een mooie rustige plek. Al het andere zou al zijn geschreven!
Het is niet beter! Een pluim voor de gemeenschap van Meßstetten voor deze plek. Helaas zijn er kampeerders die te dom zijn om de kofferbak van hun kist diep genoeg in de regenpijp te leggen, het toiletpapier rond de pijp getuigt ervan! Jammer dat er zulke mensen zijn.
Geweldige plek, een zeldzaamheid in Zwitserland!
Voor een tussenstop OK!
Het is niet beter! Rustig, fantastisch uitzicht en ook gratis! Wie kan op zichzelf staan, is hier!
'S Middags aangekomen en de laatste plaats gepakt! 2 plaatsen bezet door permanente kampeerders. Al het andere is al geschreven. Je kunt alleen maar hopen dat alles zo blijft.
Voor zelfvoorzienend mobiel een ideale plek. Plaats namen en erg rustig!
OK voor een tussenstop. De naam van de plaats belooft meer dan het kan bevatten.
Goed centrum dichtbij plaats! Al het andere zou al zijn geschreven! Op dit moment gratis!
Helemaal leeg, geen enkele WoMo in de verre omtrek. OK, met slechts 10 graden wind en lichte regen blijven de fair-weather kampeerders thuis! Voor zelfvoorzienend mobiel een ideale plek! Vooral in deze tijd van het jaar
Voor een overnachting en sightseeing OK. Je staat in rang en bestand zoals de sardines!
Het is heel dichtbij, maar toegang is geen probleem. Voor een sightseeing (zeer aan te bevelen) en voor één nacht OK! Water en verwijdering gratis. Ook staan was gratis! Heb een ster!
Wie zelfvoorzienend is, is het hier perfect! Absoluut stil 's nachts. De oprit is smal, maar bij passerende plaatsen geen probleem!
Goede plek voor een overnachting
Plaats is OK voor één nacht
Sitecode: 71953
Perfect als je zelfvoorzienend bent!
Geweldige plek! Alles op loopafstand. Mooie wandeling langs de kust mogelijk!
Voor een tussenstop OK
Geweldige plek om St. Andrews te bezoeken. Alles op loopafstand!
Het is beter voor een zelfvoorzienende RV nauwelijks!
Perfecte plek voor zelfvoorzienende kampeerders
Wie is zelfvoorzienend en wil The The, is hier perfect!
Nadat de achterste plaats van een hoogtelimiet is voorzien, is het ook mogelijk om vooraan te gaan staan. De straat maakt niet uit. Perfect startpunt voor een bezoek aan Edinburgh. Dagkaart voor de bus kost 4 pond. Geteld kleine verandering klaar om vast te houden !!!
Goede plek voor een tussenstop. Alles op loopafstand!
Leuke plek op een SingleRoad, die niet erg druk is. Wie is zelfvoorzienend, is hier goed!
Wie zelfvoorzienend is en vrede zoekt, is hier!
Goede plek in de buurt van de stad. Al het andere zou al zijn geschreven. Maar wat ik wil zeggen, hier wordt vaker geklaagd dat de vuilnisbakken vol of druk zijn. Denk na over wie ze vult! En is het zo erg om gewoon zijn vuilnis mee te nemen in plaats van het gewoon naast de vuilnisbak te plaatsen? Denk er maar eens over na !!!
In euforie hoef je niet meteen te vallen vanwege deze plek. Is slechts een parkeerplaats die ook schuin staat. Omdat er tevergeefs elektriciteit is, wordt het dus bezet door onze noorderburen! Het bergingsstation is OK. Anders heeft deze plek niets meer te bieden. Als een stop om te bestellen!
Een pluim voor de Raad van Canterbury! Al het andere zou al in detail worden beschreven!
Absoluut stil. Als de elektriciteitscentrale niet stoort en zelfvoorzienend is, is dit perfect!
Als tussenstop OK!
Leuke plek met een geweldig uitzicht! Op de een of andere manier begrijp ik het niet, een Nederlander kwam op een afstand geparkeerd. Maar hij moet zich eenzaam hebben gevoeld, omdat hij vlak naast me is gemaakt. Kon gewoon mijn garagedeur openen! Ik haat zo'n Kuschelcamper👎
Was deze plaats vorig jaar zonder Campercontact gevonden. Geweldig dat hij nog steeds toegankelijk is. Wie niets nodig heeft, staat hier optimaal. Zeer rustig en duidelijk zicht op de Noordzee.
Voor kampeerders helemaal niet geschikt, behalve dat je een auto bestuurt met auto-afmetingen! De plaats is ook volledig geparkeerd met auto's!
Geweldige plek in een geweldige omgeving!
Was hier vorig jaar en was dit jaar niet teleurgesteld. Ondanks dat was de plek veel meer bezocht. Helaas waren er deze keer veel grote vrachtwagens. Het zou vrij onrustig zijn in de ochtend toen ze wegreden. Maar nog steeds een geweldige plek!
Zeer mooie plek! Behalve een vuilnisbak kan geen V / E. Gassigeher en anderen gedurende de dag. Absoluut stil 's nachts! Het uitzicht over de baai is het bekijken waard. Bij laag water denk je dat je naar de andere kant kunt lopen.
Grote parkeerplaats nabij een recreatiecentrum en een winkelcentrum! Achter de jachthaven. Geen flair of uitzicht! Geen V / E! Niet meer dan een tussenstop!
Wandelen parkeerplaats direct aan een straat. Behoorlijk hard! Geen V / E geen prullenbak! Er is een prachtig uitzicht en voor bijgelovig zijn er verschillende graancirkels in de buurt. Avebury met zijn stenen cirkels is ook vlakbij
Zeer mooie plaats, je kunt terugkomen
Goede plek voor een tussenstop! Iets hellend, maar met wiggen geen probleem. Over een paar jaar, als de bomen wat groter zijn, zullen er meer schaduwen zijn! Vandaag 33 graden. We hebben het dorp niet bezocht, het is gewoon te heet om te bewegen!
Als u geen V / E nodig heeft, is het goed en gratis!
Leuke plek, zelfs als je geen V / E nodig hebt!
Perfecte plek rustig en toch niet ver van de plaats! Behalve elektriciteit geen V / E.
Geweldige kleine en vooral rustige plek!
Perfect voor een rondleiding door de stad! Verkeer van de straat, evenals het busverkeer op de plaats is duidelijk hoorbaar. Al het andere zoals reeds beschreven.
Van 18:00 tot 9:00 uur gratis. Perfect voor een rondleiding door de stad! Anders is het slechts een grote parkeerplaats met 2 parkeerplaatsen voor voertuigen tot 7m
Zeer mooie plek direct aan de Donau. Heeft geen faciliteiten behalve perfect zicht! Maar wie heeft een zelfvoorzienende WoMo, heeft niets anders nodig! Het weinige autoverkeer is nauwelijks het vermelden waard!
Perfect als je zelfvoorzienend bent!
Gratis grote parkeerplaats, die al druk is in de ochtend! Na het werk, leegt de plaats! Geen V / E
Grote gemengde baan direct aan de Main. Geen V / E
Leuke plek!
Rustige plaats op gemengde parkeerplaats
Gemengde parkeergelegenheid bij de sportfaciliteiten
Om gewoon te luid te blijven! Wat geweldig is, overdag tot 20 uur kost het niets en dat is voldoende voor een bezoek ter plaatse. De oude stad is het bekijken waard.
Plaats is nieuw gemaakt! Sanitaire voorzieningen zijn geweldig! Gratis cassetteafvoer, water kost iets. Stroomvoorziening is in aanbouw. Op dit moment is de plaats nog vrij, als dat zo blijft na de oplevering is het niet zeker!
Perfecte plek als je niets nodig hebt!