@stanfam
Niet geschikt voor campers. Geef onze afmetingen en vroeg er meerdere keren naar, laag hangende takken beschadigden het dak van de camper, we hadden geen andere keus dan erdoorheen te rijden omdat we op een eenrichtingsweg reden en te krap om te draaien. Het personeel was buitengewoon behulpzaam en beleefd. Een perfecte plek voor tenten of een gemiddelde caravan
Perfect voor een tussenstop naar het westen. Helaas waren de faciliteiten tijdens ons verblijf kapot, ook na hevige regen waren de plaatsen moerassig. Lekker veilig en vertrouwd om te overnachten. Ik had moeite om in de maat van 8,5 meter te passen
perfecte plek voor strand en stad met jonge kinderen en grote camper. Het beheer van de boeking is echt slecht, dubbel geboekt, gevraagd om te vertrekken, hoewel vooraf betaald om ruimte te maken voor een paar Franse vrienden. Mini Napoleon loopt rond en denkt dat hij de eigenaar is, jaloerse mensen die de stekker uit het stopcontact trekken. Lees al mijn beoordelingen. Dit is de enige camping waar ik ooit problemen mee heb gehad, en ze hebben ook echt geen manieren in het zuiden. Ik zal niet snel op bezoek komen
Tijdens het hoogseizoen hier drie nachten doorgebracht. Ruime kampeerplaats, genoeg ruimte voor 9m camper. Mooi zwembad, fatsoenlijk restaurant ter plaatse, het beste deel is toegang tot de Dordogne. Je kunt aan één kant van het kamp aansluiten en de rivier afdrijven naar het einde van het kamp, een schitterende ervaring.
Verbleven hier eind juli. raden aan om onderweg te boeken om een plek te reserveren. Hier drie nachten doorgebracht. Perfecte locatie bij het strand, niets anders in de buurt op loopafstand, leuk stadje, speeltuin, skatepark verderop. Enige kritiek is dat het servicegebied erg lastig te bereiken is in een grote camper.
Ik verbleef hier slechts een nacht na een paar lokale tussenstops geprobeerd te hebben. Dit was veruit de veiligste plek voor een tussenstop naar Morzine. Elektriciteit, water en afvalverwerking op een veilig terrein. Geschikt voor groot voertuig
Pas op voor de muis, hij zal je blind beroven ;) We houden van deze site om Disney te bezoeken of een tour door Parijs te doen, echt goed gepositioneerd en zo magisch. Mijn enige klacht is dat ze een goede toiletafvalvoorziening nodig hebben, geen groot gat waar je overheen rijdt, aangezien de helft van de inhoud op de metalen staven blijft liggen, net als de tien campers voor je.
Sitecode: 72047
Mooie vriendelijke camping, het personeel kon niet genoeg voor ons doen. Na een hele lange rit vanuit Kroatië had deze camping een prachtige spa en sanitair van topklasse. Ik hoop het op een dag in de toekomst opnieuw te bezoeken. Goed geprijsd
Heerlijke veilige camping. Zal deze plek nu altijd gebruiken tijdens mijn reizen in en uit Frankrijk.
mooie plek en mooi en schoon. We voelden ons hier heel veilig en comfortabel. Mooi meer en sportveld waar u en de kinderen zich kunnen vermaken
Nee nee nee. Ingetrokken ging wandelen. letterlijk moeizaam teruglopend met de stank van ongezuiverd rioolwater van de naastgelegen fabriek. Betaald en verder gegaan. Misschien maakte de hitte het nog erger, maar niet voor mij.
Het is leuk voor een of twee nachten. Geen groot zwembad maakt dit slechts 4 sterren. Zelfs als ik vooraf geboekt had, zou ik aanraden om er vroeg heen te gaan om een plaats veilig te stellen, het kostte me drie pogingen om een kampeerplaats te krijgen waar een camper op kon passen. De lokale stad is prachtig. Het strand is erg Kroatisch en ik vind het wel leuk zoals het is.
wat een fantastische kleine plaats. Verrassend goedkoop in vergelijking met mindere campings. Ons beste strand in Kroatië en voor een keer niet te druk. Faciliteiten top en heerlijk zwembad.
veilige en vriendelijke sfeer. We parkeerden op de naastgelegen parkeerplaats met 50 andere campers. Briljante tussenstop om een nacht door te brengen in como.
Veilige plek om te verblijven en zo'n mooi klein betoverd dorp. Zou graag terugkomen met Kerstmis. Ruimtes die groot genoeg zijn voor een camper van 8,5 m echter erg krap.
Absoluut geweldig. Zonder twijfel de mooiste camping waar ooit is verbleven. De camping zelf is klein en zeer goed onderhouden. Zeer schoon en zeer veilig. We hebben de boot een uur gehuurd om zo'n gedenkwaardig moment op het meer te spelen. Goedkoop in vergelijking met Italië en Kroatië. Ik kan niet wachten om opnieuw te bezoeken
heerlijke rustige en veilige plek. Hier een nacht doorgebracht tijdens een bezoek aan vrienden in Center Parcs
bleef hier alleen omdat ik nergens anders binnen kon komen. We moesten premium € 111 per nacht betalen, hoewel er een auto op ons veld geparkeerd stond en we niet buiten konden staan of de luifel konden uitrollen, de receptie zei niets dat ze kunnen doen en zou ons geen korting geven. Het zwembad en de douches zijn schoon. De camping is erg krap voor 8m+ campers. Het is een veilig spel om te blijven, maar nooit meer