• Camperlocaties

• tiktok

Partner van

@staop

Een locatie beoordeeld—9 maanden geleden

Twee nachten op deze camping gestaan. Een mooie plek om lekker te wandelen in de bossen met de hond. Voor 2 nachten zonder stroom met hond (€3,75) betaalde wij €60,20. Douchen kost 50 cent voor zo’n 5 min. Al met al te veel voor wat het biedt, vinden wij.

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

Heerlijk rustig vermeldt de website. Ook in het reglement valt te lezen: “Rusttijd; is op onze camping van 22.30 tot 07.00 uur. Besef dat het geluid van radio en televisie in deze rustige omgeving al gauw als storend wordt ervaren”. Huh?? Wij verbazen ons dat 24/7 ongewenst Radio 538 met bovengemiddeld volume onze douche en kleine of grote boodschap verstoorde!

Een locatie beoordeeld—bijna 2 jaar geleden

Prachtige plek aan of in het water. Lekker wandelen langs het water.

Een locatie beoordeeld—meer dan 2 jaar geleden

Jammer dat op deze fantastische kampeerplek langs de Hollandsche IJssel de uitbaatster naar ons idee nèt teveel haar stempel op zelf bedachte kampeerregeltjes legt. Dat blijft ook hangen. En dat is jammer.

Een locatie beoordeeld—meer dan 2 jaar geleden

Sluit mij helemaal aan bij de vorige reviews. Prima camping.

Een locatie beoordeeld—meer dan 2 jaar geleden

Vijf sterren voor de omgeving en de camping. Mooie ruime plekken, rust en veel wandelen kan hier. Voor het sanitair 1ster. Dat is echt oud en defect. Douchekop zelf vasthouden, geen bril op het toilet en de stortbak loopt door. Het water is wel lekker warm.

Een locatie beoordeeld—bijna 3 jaar geleden

Prachtig gelegen, authentieke boerderij camping in een dito mooi Twents landschap. Veel fiets- en wandelmogelijkheden met het rustieke Ootmarsum in de nabijheid. Met iets meer aandacht en zorg voor de faciliteiten kan de overigens aimabele eigenaar/beheerder het gevoel van een kampeerplek op zijn retour wegnemen.

Sitecode: 101936

Prachtlokatie met veel wandel- en fietsmogelijkheden. Afwasunit minder als basic en verkeerslawaai A73 als irritant ervaren.

Een locatie beoordeeld—meer dan 3 jaar geleden

No nonsense mini SVR camping. Bevlogen vader en zoon runnen goed uitgeruste kampeerstek waar alles op z’n plek valt.

Een locatie beoordeeld—meer dan 3 jaar geleden

Inderdaad een nette camping met vriendelijke eigenaren. Fietsen kan prima in de omgeving. Wandelen (met een hond) is zeer beperkt.

Een locatie beoordeeld—meer dan 4 jaar geleden

Als tussenstop? Vergeet het maar. Hier wil je langer blijven. De verleiding is te groot. Slechts zes uitermate rustiek gelegen camperplekken in een heuse fruitboomgaard. Sanitair beperkt, gedateerd, maar uiterst schoon. Camperplek € 5,00 Volwassene € 4,00 p.p. Electra € 3,50 Hond € 0,00 Het genieten: onbetaalbaar! Als je rust, rust en nog eens rust zoekt midden in de oneindige wijndomeinen van de Anjou. Sla wel voldoende in. Pareltje!

Een locatie beoordeeld—meer dan 5 jaar geleden

Oud Noord-Hollandse gastvrijheid: een inmiddels de pensioen gerechtigde leeftijd voorbije vriendelijk ogende eigenaresse en beheerster vraagt daags na het inschrijven in een notitieboekje aan haar keukentafel tijdens een rondgang op haar stek even of we nog steeds kunnen blijven omdat we misschien voortijdig zouden moeten vertrekken omdat ons tweede kleinkind geboren zou kunnen worden. Waar vind je dergelijk klantgerichtzijnhandelen nog.... TOP!

Een locatie beoordeeld—meer dan 5 jaar geleden

Heerlijke no nonsens camping waar veel kan maar wel in overleg met de beheerder Peter.

Een locatie beoordeeld—meer dan 5 jaar geleden

Van deze, dit jaar geopende minicamping lijkt het dat de eigenaresse haar eigen droom aan het waarmaken is. Succes lijkt ons verzekerd als uiteindelijk de gast centraal gesteld wordt... Iets minder betutteling en het gaat goedkomen. Sanitair:10 Rust en ruimte:10 Door het ontbreken van schaduw één punt eraf. Door de bizarre opstellingsregels voor je kampeermiddel en meer, twee eraf ...

Een locatie beoordeeld—meer dan 5 jaar geleden

Camping een 10, uitzicht ook een 10, sanitair een 5,5. Slechts twee toiletten en zelf toiletpapier meenemen. De douches zijn gedateerd en aan nieuwe douchekoppen toe.

Een locatie beoordeeld—meer dan 5 jaar geleden

Inderdaad: rust, mooi uitzicht (wij stonden bij het meertje) en schoon! Zeker in deze tijd belangrijk. Plek om te onthouden en terug te komen. Maar ook een plek waar kinderen, dertigers, en vijftigers en ouder zich thuis voelen en zich vermaken.

Sitecode: 20199

Blij dat we een plek hebben gevonden. Het was duidelijk niet onze (eerste) keus. Prima om 1 nacht te staan. Prijs/kwaliteit is oké. Wij betaalden €13,80 (2volwassen, hond en geen stroom.) Het sanitair is nog steeds verouderd en redelijk schoon. Wel zelf toiletpapier meenemen! Wij vinden de omgeving niet interessant.

Een locatie beoordeeld—meer dan 5 jaar geleden

De prijsindicatie klopt niet! Wij betaalden voor 2 personen en een hond inclusief stroom €34,90 voor één nacht. Daar komt dan ook nog 2 keer €1 bij voor de douche. Te duur voor wat het biedt.

Een locatie beoordeeld—meer dan 6 jaar geleden

Prima camping als je van een ongeorganiseerde chaos houdt. Voornamelijk tenten en camperbussen. Sfeer van alles kan en mag ( vuurtje stoken bij je plek) en deed ons denken aan de Parade. Een cijfer geven is lastig, je vindt het wat of je vindt het niets.

Een locatie beoordeeld—bijna 7 jaar geleden

Prima camping met bijna uitsluitend vaste seizoenplaatsen. Keurige sanitairvoorzieningen die met een verstrekte sleutel toegankelijk zijn. Minder geschikt als je als mannen of vrouwen onder elkaar veel hecht aan privacy binnen één ruimte onder de douche. Weinig interessante omgeving en daardoor slechts geschikt voor korter verblijf of tussenstop.

Een locatie beoordeeld—bijna 8 jaar geleden

Prachtig uitzicht. Ultra modern sanitair. Kortom: kamperen bij een herenboer. Voor ons rees wel de vraag: hoe lang gaat dit boerenechtpaar dit ambitieuze project nog leuk vinden. Commercieel denken en handelen is namelijk ook een voorwaarde. En dat ontbrak. Wij misten het al dan niet gemaakte gastheerschap.