@stecki

2012

Een locatie beoordeeld5 maanden geleden

Openingstijden kloppen niet. We kwamen aan op 21 oktober en het was gesloten. Reserveren via de website lukte niet. Er was een man in het restaurant die niet erg behulpzaam was. Hij verwees ons naar twee telefoonnummers, maar geen van beide nam op na lang bellen. Heel irritant!

Een locatie beoordeeld6 maanden geleden

Sitecode: 101942

Openingstijden kloppen niet, wij waren er op 15 september en het is al gesloten

Een locatie beoordeeld6 maanden geleden

Een prima camping voor een stadsbezoek. 25 minuten lopen naar de tram, en dan 45 minuten lopen naar de stad. Minpunten voor de beveiliging van de camping. Het hek langs het wandelpad langs de Rijn is slechts 1 meter hoog. Gisteravond is er ingebroken in vijf Fiat Ducato campers. Ze zijn met een scherp voorwerp onder het slot vandaan gerukt. Ik heb de politie gebeld, maar de terreinknecht was niet erg behulpzaam; mijn mobiele telefoon en geld zijn weg.

Een locatie beoordeeldongeveer 2 jaar geleden

Uitstekende plek, online boeken werkte, is goed georganiseerd. Perfecte sneeuwruiming, schone nieuwe toiletten en douches, open met code, aangenaam verwarmde kamers. We verbleven drie nachten en zullen zeker terugkomen.

Een locatie beoordeeldongeveer 2 jaar geleden

Geweldige parkeerplaats aan het meer. Ongecompliceerde betaling, alles is aanwezig voor een ontspannen overnachting

Helaas is deze plek gesloten. Alles opgeruimd. Jammer dat het zo'n geweldig plekje aan het meer was.

We zijn op doorreis en hebben een nacht doorgebracht op deze kleine, zeer mooie plek. Deze rust en de fantastische ligging is fantastisch. We zullen terugkomen. Migg Weiss

Sitecode: 19266

We werden hartelijk ontvangen. Een royale ruimte, alle parkeerplaatsen op gras. Sanitair erg schoon en goed onderhouden. We komen volgend jaar weer.

We hebben een week genoten van deze geweldige plek. Een hele mooie, verzorgde omgeving, ruime plaatsen met stroom en water. Modern schoon sanitair, goed restaurant en behulpzaam vriendelijk personeel. We komen zeker terug.

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

Een kleine, zeer mooie camping. Goed onderhouden kleinere en grotere percelen, nodigen u uit om te blijven hangen. Het kleine restaurant heeft erg lekker eten en de service is erg vriendelijk en meegaand. We hadden twee geweldige dagen in de wijnstreek Ribera del Duero en zullen zeker terugkomen.

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

Zou zeker een leuke plaats zijn. We wilden hier blijven op 28 maart 2019, maar de plaats was gesloten. Hoewel het personeel daar was, werden we niet toegelaten? 2 km verder gereden naar de parkeerplaats bij het meer. Nogmaals, de officieel gecreëerde parkeerplaats is afgesloten met een slagboom. Absoluut onbegrijpelijk!

Sitecode: 20785

We waren 2 dagen op het plein. Het zou een heel mooie plaats zijn, maar de schoonmaak liet veel te wensen over. In het weekend gebruiken veel Spanjaarden de plek als een weekendje weg. Van zaterdag tot deze maandagavond werden noch het toilet noch de douches schoongemaakt en de vuilnisbakken onderwezen.

Een locatie beoordeeldongeveer 7 jaar geleden

We verbleven hier op 11 maart 2019. groot gebied maar verwaarloosd. Het veld dat ons werd toegewezen was ruw grind, had gaten en was ongelijk. Alles wekt de indruk van improvisatie. De plaats met zijn faciliteiten is geen 25 euro waard.

Een locatie beoordeeldbijna 8 jaar geleden

Een nieuwe, zeer nette plaats. Mooi uitzicht, zeer rustig en een perfect mooie sanitaire voorzieningen. Eigenaar erg vriendelijk en behulpzaam. Zeer aan te bevelen. We komen terug

Een locatie beoordeeldongeveer 8 jaar geleden

We waren op 25 februari 2018 op doorreis voor een nacht op de camping. Zeer hoffelijk groundskeeper. Sanitaire beetje oud, maar schoon.

Een locatie beoordeeldongeveer 8 jaar geleden

We waren eind februari 2018 5 dagen op het plein. Ideaal gelegen voor excursies. Personeel zeer voorkomend. De douches zijn schoon, maar niet genoeg ruimte voor kleding. Zal zeker weer komen.

Een locatie beoordeeldongeveer 8 jaar geleden

We bezochten de parkeerplaats op 2 en 3 maart 2018. Waren bijna alleen en werden hartelijk begroet door de beheerder en goed verzorgd. We zullen terugkomen. De plaats is rustig is een ideaal uitgangspunt voor diegenen die de omgeving te verkennen.